- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4 години разликата м/у момиче и момче проблем ли е?
Приятелката ми е на 16 а аз на 20 проблем ли е това ?
Моля пишете само ясни и точни отговори!Не искам някакви тъпи и подигравателни изрази.Благодаря предварително![]()
Ако момичето е що-годе зряло в сексуално и емоционално отношение, може и да не бъде проблем. Но ако няма опит с живота, ще бъде трудно.
Не мисля, че би трябвало да има проблем.. зависи до каква степен е узряло момичето - физически и емоционално .. както каза и `Death`Whore`
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Абе бил съм в твоето положение. Всичко си зависи от нея. Ако се държи като голям човек, а не като подрастващо бебе, всичко ще е тип-топ. Ако ли не ... най-много 2-3 месеца, даже са много![]()
Първоначално написано от Интересантно
Ами аз съм на 17, а приятеля ми е на 22 .. никога не ни е било проблем.Въпроса е да не е много надута, много лигава и да може да мисли /поне аз това намирам за нормален човек/ ;) Не е никакъв проблем ;)
Ако моми4ето има акъл в глвата не![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от UnBornKb
Първоначално написано от BAYO
Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Ами той ако е някой израстващ идеот и тя е ПО- от него ?!Първоначално написано от honda^
Не забравяйте, че годините не са важни, важно е кво имаш в главата!
Няма проблем естествено.Аз познавам двойки и с по-голяма разлика и въпреки тфа сичку е добре![]()
just a kid۵
ne razbirase,kogato ste vlubeni vuzrastta ne e vajna
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Мерси за сериозните и смислени отговори момичето си е много на ред мн е земна и сладка.
da
недей така, 20 години разлика и любовта не е оправдание.. сопата е решение!Първоначално написано от katttto3
Няма проблем..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Има много такива връзки, не знам дали не би се указало проблем-не съм имала.
Но все пак, ако се обичате и се разбирате, защо да не сте заедно?
За пореден път ще кажа НЕ,НЕ Е ПРОБЛЕМgo ahead
Според мен е не проблем,бившето ми гадже беше на 23,а аз на 17 и се разбирахме чудесно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мнеееее. Не е проблем. Както се казва: за любовта няма граници!!!
Място за самореклама:![]()
a - възраст на по-малкия.
b - възраст на по-големия.
( b/18 )/( a/18 )-[( a+b )/2 -a ]/( b-a )<1 (по сложната)![]()
(Коефициента е в процес на разработка!)![]()
Вашият коефициент е ~0.7.Приема се. :P![]()
![]()
...
Абе какво толкова ви притеснява разликата в годините......наслаждавайте си там на любовта и да не ви пука
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Винаги зависи от хората.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми гаджето ми е на 19, аз на 15... тва не ни е проблем, тъй като той ме приема за много по голяма
Крайно време е да му кажеш, че не си на 17.Първоначално написано от beautiful.soul
![]()
![]()
...