.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    За мене не би било проблем, нали се обичате, то това е важното

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз съм на 15,а приятелят ми е на 21,не е проблем.Сестра ми и нейното гадже също имат разлика 5 години в негова полза.

Луд ли си, тук има някакви пикли по на 19, които се плякат с 40 годишните... Не е много голяма разликата, но да не ти става навик..

еххх... пак тези предразсъдъци

авторе, на теб т'ва реално ти пречи и се двоумиш... иначе нямаше да искаш чуждото мнение а щом се чудиш........ лоша работа... нищо положително няма да ти донесе т'ва
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Не! (ето, кратко, точно и ясно )
    Let The BEAT Control Your Body

Няма никакво значение.Приятелката ми е 4 години по-малка и какво от това.Всичко е прекрасно и се обичаме
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    spored men vyzrastta nqma zna4enie 6tom dvama du6i se obi4at imam dvama priqteli koito hodqt a razlikata im e 5 godini no tova ne im pre4i. ne se pritesnqvai ako se obi4ate bydete zaedno.

6tom se iskate se zimaite \/ \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Интересантно
    Мерси за сериозните и смислени отговори момичето си е много на ред мн е земна и сладка.
    Знаеш ли какво означава "земен" човек? Определено не. И това, че е сладка, секси и т.н. няма общо в случая.

Интересантно
    Guest
    Абе момичето си е мнмого готино по характер не и личи че е на 16 изглежда по голяма.Не се двоумя просто питам защото преди извесно време имах проблем с едно момиче което беше на същите години.Викаше ми че ме била обичала и т.н.т. и две седмици след като тругнахаме се разделихме защото ми каза че нямало смисал да бъдем заедно даже след това ми прати биячи да ме бияхт.Но това е отделен въпрос.А сегашната ми писанка нямам никакви проблеми с нея.Супер готино момиче под сякакъв смисал вуншен вид и разсъдак! Благодаря ви отново за сериозните отговори! =D> =D> =D>

Мега фен
    Да...радвай се, че е хубава и има цици...и не ни занимавай повече.

Град
    Лапландия!?
    едва ли е проблем ако тя няма психика на 8 годишно лапе и физически не изглежда на годините си,пък и щом се обичате защо да не сте заедно

по мое мнение са много. трябва да си голям тъпанар да не можеш да си хванеш на твойта възраст тия простотии ги има само в БГ. виж след 20 е друга история, но пак до 3г е нормалната разлика по мое мнение
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

ami ne spored mene nqma nikuv problem i az sum hodila s pogolqm ot mene tova ve4e e normalno

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Град
    Sofiq
    Boje gluposti,kav problem moje da ima,ta tova e tolkova normalno.Ot li4en opit znam i kazvam 4e nqma nikav problem

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Разликата ви не е фрапираща, мама и татко имат 5 години разлика.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Интересантно
    Guest
    То и разликата на майка ми и баща ми е още по голяма 12 години разлика \/

то е ясно, мъже е уникално същество, винаги търси най-доброто и най-младото...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Не,разликата ви не е проблем.Но в моя случай е(седем години),защото аз съм прекалено малка(на години)..И въпреки фактът че обществото никога няма да приеме връзката ни,не мисля да се отказвам.Може би греша..може би съм глупава и наивна,но ще е за моя сметка.Никой няма право да ме съди, преди да е изпитал това, което изпитах аз..Е, пожелавам ти всичкото щастие на света с твойто момиче..

Guest
    Стига момичето да ти харесва, защо пък да е проблем..Четири години не са нищо.Не се притеснявай

Твърдо НЕ !!!!! А пък ако на тебе ти е проблем ..оправяй се

Град
    софия
    Четири години не е чак пък толкоз голяма разлика,ако се разбирате добре няма никакъв проблем.Все пак тя сама е решила да бъде с теб,значи и нея не я притеснява и се чувства добре с по- голямо момче до нея.

Ne e problem ne se pritisnqvai za gluposti

Мега фен
    Град
    София
    Ахахахаа бил на 20 Ви тогава се дръж като 20 годишен а не като 12....!Що эа тъп въпрос!?!?! Всеки човещ сам си решава с кого да ходи .... Щом сте эаедно и ви е хубаво няма нищо лошо-пък и 4 години е нормално
    Офффффффф стига сте се иэлагали с тея олигофренки теми
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си