.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    \\L0v4Ee//{f}
    Guest

Kak sa vi zarqzvali nai-gadno???

Hi na vsi4ki. Ami vaprosa e qsen.Kak sa vi zarqzvali nai-gadno?Vie kak reagirahte...i taka razkajete ako iskate razbira se :P

Aleko KAleko
    Guest
    q ti kaj

Kaleko Aleko
    Guest
    kat my naprawih sfirki i toi me zarqza

Sash`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kaleko Aleko
    buahahahah sMEHHHHHHHHH

Град
    У нас Си (=
    Еми то така се получава, че все аз зарязвам. И ми е много кофти, но предпочитам да зарежа някого, вместо да го лъжа, че го обичам, защото така тормозя себе си и не му давам шанс да ме забрави по-скоро...

Баххахахахахаха
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Еми то така се получава, че все аз зарязвам. И ми е много кофти, но предпочитам да зарежа някого, вместо да го лъжа, че го обичам, защото така тормозя себе си и не му давам шанс да ме забрави по-скоро...
    Ако искаш тръгни с мен. Обещавам ти че ще те зарежа. Може и някой бой да отнесеш.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Град
    София
    ТО И АЗ СЪМ ТАКА ...
    щЕ РАЗКАЖА ЗА НАЙ-ГАДНИЯ НАчИН ПО КОЙТО СЪМ КЪСАЛА МОМчЕ... НАчИ ПЪРВИЯ ДЕН МУ СЕ РАЗРЕВАХ И ПОчНАХ ДА МУ ГОВОРЯ КАК НЕ Е ТРЯАЛО ДА СЕ ЗАПОЗНАВАМ С НЯКЪВ чОВЕК, чЕ ЗАРАДИ ТОЯ чОВЕК СЪМ СИ РАЗРУшИЛА ЖИВОТА И Т.Н. А ТОЯ чОВЕК БЕшЕ НЕГОВИЯ НАЙ-ДОБЪР ФР... НА ДРУГИЯ ДЕН ТОЙ МИ ПИшЕ СМС чЕ МЕ ОБИчА... И АЗ НИщО.. САМУ СЯДАМ НА КОМП-А И МУ ПИшА чЕ НЕ ГО ОБИчАМ И НИКОГА НЕ СЪМ ГО ОБИчАЛА... И МУ КАЗАХ чЕ СЪМ ВЛюБЕНА В ДРУГ, чЕ ТОЗИ ДРУГ Е НЕГОВИЯ БЕСТ ФР... И чЕ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ...
    И ОТ ТОГАВА ТОЙ НЕ ПРОПУСКА ВЕчЕР В КОЯТО ДА НЕ МИ ПИшЕ СМС ОТ ТИПА... МРАЗЯ ТЕ ПОВЕчЕ ОТ ВСИчКО...
    АМА ВСЕ ТАЯ ... СЕГА СЪМ С МОЙТУ МЕчЕ И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ ПОСТЪПВАМ ПОВЕчЕ ТАКА ГАДНУ
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ТО И АЗ СЪМ ТАКА ...
    щЕ РАЗКАЖА ЗА НАЙ-ГАДНИЯ НАчИН ПО КОЙТО СЪМ КЪСАЛА МОМчЕ... НАчИ ПЪРВИЯ ДЕН МУ СЕ РАЗРЕВАХ И ПОчНАХ ДА МУ ГОВОРЯ КАК НЕ Е ТРЯАЛО ДА СЕ ЗАПОЗНАВАМ С НЯКЪВ чОВЕК, чЕ ЗАРАДИ ТОЯ чОВЕК СЪМ СИ РАЗРУшИЛА ЖИВОТА И Т.Н. А ТОЯ чОВЕК БЕшЕ НЕГОВИЯ НАЙ-ДОБЪР ФР... НА ДРУГИЯ ДЕН ТОЙ МИ ПИшЕ СМС чЕ МЕ ОБИчА... И АЗ НИщО.. САМУ СЯДАМ НА КОМП-А И МУ ПИшА чЕ НЕ ГО ОБИчАМ И НИКОГА НЕ СЪМ ГО ОБИчАЛА... И МУ КАЗАХ чЕ СЪМ ВЛюБЕНА В ДРУГ, чЕ ТОЗИ ДРУГ Е НЕГОВИЯ БЕСТ ФР... И чЕ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ...
    И ОТ ТОГАВА ТОЙ НЕ ПРОПУСКА ВЕчЕР В КОЯТО ДА НЕ МИ ПИшЕ СМС ОТ ТИПА... МРАЗЯ ТЕ ПОВЕчЕ ОТ ВСИчКО...
    АМА ВСЕ ТАЯ ... СЕГА СЪМ С МОЙТУ МЕчЕ И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ ПОСТЪПВАМ ПОВЕчЕ ТАКА ГАДНУ
    abe ei laino

Ебах е в гъза нещастен и тя тръгна да сере !! И ми насра хуя и ми каза хахахахаххахахахах чао глупак и ме заряза

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ТО И АЗ СЪМ ТАКА ...

Обичам те курвоооооооо

То не е гадно ми по скоро детски... Гаджето ми тогавашното (беше преди годинИ) казал на приятеля си да ми каже, че не ходиме вече... хахаха смех... или пък имаше едни с който не се бяхме виждали седмици и накрая ми писа смс че няма защо да продължаваме така
    Как реагирах ли? ми на тоя 1вия не помня май се залях да се смея...
    а тоя с смс-а пък плаках тогава... не заради тва че вече няма да съм с него, ми заради тва че ме е скъсал... че той ме е скъсал, чувствах се отхвърлена и нежелана и за тва ми стана кофти.. ама са като се сетя смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяххххх

Лежах си с едно гадже в леглото и поисках да ми направи масаж. Бяхме по без дрешки. Аз се обърнах по корем, тя ми седна на дупето и започна, а то Май месец, едно топличко, как да не заспи човек, особенно когато го масажира гаджето му. И такаа.. по едното време се унесох и тя ме пита:
    Тя: "Ти.. да не заспиваш'
    Аз: "Мхммм.."
    Тя:" Мии.. аз да си ходя.?!?!?!"
    Пошегувах се, малко не на място:
    И си тръгна...
    Сещам се понякога за тази случка с усмивка на уста, хубаво бе, как така поиска да си тръгне, предполагам никога няма да разбера, вместо да се гушне до мен.
    Това ме подсеща да чете онази мацка - какво е "платониеска" любов - удоволствие от мисълта.
    ->~<-

Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Лежах си с едно гадже в леглото и поисках да ми направи масаж. Бяхме по без дрешки. Аз се обърнах по корем, тя ми седна на дупето и започна, а то Май месец, едно топличко, как да не заспи човек, особенно когато го масажира гаджето му. И такаа.. по едното време се унесох и тя ме пита:
    Тя: "Ти.. да не заспиваш'
    Тя:" Мии.. аз да си ходя.?!?!?!"
    Пошегувах се, малко не на място:
    И си тръгна...
    Сещам се понякога за тази случка с усмивка на уста, хубаво бе, как така поиска да си тръгне, предполагам никога няма да разбера, вместо да се гушне до мен.
    Това ме подсеща да чете онази мацка - какво е "платониеска" любов - удоволствие от мисълта.
    Аре стига бе човекккк ? И на мен ми се е случвало абсоююююютно същото нещо !? Бах не моа да повярвам за кфо стаа въпрос по някога... мм напрао не моа да повярвам

Цитирай Първоначално написано от Kaleko Aleko

хахахахааааааааааааааа..... после за го не му изяди чурката..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nai gadno sa me zarqzvali s sms "Milo.. mislq che veche nqma smisal.. ne iskam poveche da te lyja.. ne me pitai zashto stana taka.. prosto iskam da znaesh che syjalqvam"

an0niMk0
    Guest
    Mi ... "iskam da si ostanem samo priqteli".Predpolagam na vsichki ni se e sluchvalo.

hxyaxhaa 4udq se koi put e bilo nai tupo kusaneto....trqq mai klasaciq da napravq

"Мисля, че ти искаш повече отколкото аз мога да ти дам."

След това пауза от месец.... След време пак имаше туи-онуи и после изчезна в дън земя. Да е жив и здрав! =D>

но това беше одвана и сега ми е само смешно...

Едно от най-грозните зарязвания, тоест класика в жанра си е, когато момчето постъпи в армията, говоря за редовната, до клетва има около 40 дни, през тези, дни се случват именно точно тези трагични неща.
    Историята е кратка, 2003 година, Април месец, следобеден развод на батареята. излиза дежурният офицер и започва с насмешка да ни обяснява, как през дните, които нас ни обучават да бъдем що годе добре изглеждащи за пред майките и бащите ни на парада, послучай тържествената ни клетва пред майка и родина, нашите гаджета хойкат и мърсуват с други момчета, които се явяват заместители в леглото, един вид, пазят го да не изстине...
    Говорят си ни простотии в този ден, развода приключва и всички се разотиват, кой да пуши цигара, кой да порита топка.. ей такива разни, които запълват времето на редовият войник.
    След ден или два не си спомням, донесоха поща и какво мислите - пет минути по-късно се започнаха псувни, кълнежи, замисли, как да се избяга за една вечер, да се отиде до град ХХХХ, да се убият и двамата, и да се прибере обратно....
    В крайна сметка в писмото бе изписано:
    "Здравей скъпи, аз съм добре... и какво ли не още.
    Искам да ти кажа нещо - станахме трима, познай кой е излишният..."
    Смятам да го номинирам за номер едно сред гадориите в живота ни, които със силата на словото, могат да причинят, много вреда, за това момичета и момчета не увъртайте, когато не ви харесва човека до вас, бъдете силни и си кажете какво мислите, може отсреща да страдат от съшият проблем!
    ->~<-

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами мен до сега не са ме зарязвали... она4е веднъж аз мн гадно зарязах едно мом4е..излизаме с него..и аз както си седим изведнъж казах КРАЙ и си заминах без обяснение без ни6то..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satyr
    Едно от най-грозните зарязвания, тоест класика в жанра си е, когато момчето постъпи в армията, говоря за редовната, до клетва има около 40 дни, през тези, дни се случват именно точно тези трагични неща.
    Историята е кратка, 2003 година, Април месец, следобеден развод на батареята. излиза дежурният офицер и започва с насмешка да ни обяснява, как през дните, които нас ни обучават да бъдем що годе добре изглеждащи за пред майките и бащите ни на парада, послучай тържествената ни клетва пред майка и родина, нашите гаджета хойкат и мърсуват с други момчета, които се явяват заместители в леглото, един вид, пазят го да не изстине...
    Говорят си ни простотии в този ден, развода приключва и всички се разотиват, кой да пуши цигара, кой да порита топка.. ей такива разни, които запълват времето на редовият войник.
    След ден или два не си спомням, донесоха поща и какво мислите - пет минути по-късно се започнаха псувни, кълнежи, замисли, как да се избяга за една вечер, да се отиде до град ХХХХ, да се убият и двамата, и да се прибере обратно....
    В крайна сметка в писмото бе изписано:
    "Здравей скъпи, аз съм добре... и какво ли не още.
    Искам да ти кажа нещо - станахме трима, познай кой е излишният..."
    Смятам да го номинирам за номер едно сред гадориите в живота ни, които със силата на словото, могат да причинят, много вреда, за това момичета и момчета не увъртайте, когато не ви харесва човека до вас, бъдете силни и си кажете какво мислите, може отсреща да страдат от съшият проблем!
    Леле! Това е мн гадно...
    Мойта историйка е къде-къде по-лека. На кватко гаджето ми тръгна с моя бест фр, с който се познаваме от малки... ( прилича малко на сапунена опера )Обачи моя приятел е човек на място и я сряза на следващия ден... което много я нарани и дойде при мен отново, като си мислеше, че моя фр не ми е споделил... И аз приех... на шега ли, за отмъщение ли, от чувства ли... не знам... Мина 1 седмица и и писах един СМС който беше нещо такова: Слънце имам да ти кажа 2 неща. Първо Тоези 3 месеца бяха най.хубавите в живота ми и второ... не искам повече да те виждам... ти си знаеш защо...
    Накрая се получи, че тя е по-наранена от мен

Град
    ..във един измислен свят..
    Ми баси изгираването дето беше първия път.Беше лятото и ходих с едно момче.Заряза ма заради моята бест френд-"още я обичал" . .
    Преди 1-2 месеца пак бяхме заедно с тва момче и пак ме заряза така,ама тоя път просто аз бях безразличната-той бягаше след мене и не ми пукаше..
    Но първия път си беше унизително...

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Hodeh s edno mom4e 5 meseca ..po4ti postoqnno bqhme i zaedno i na men mi pisna ... iskah vazduh i mu kazah che zaminavam do Bs na more no iskam da oitda samo s jenska kompaniq..ne se vyzprotivi,daje kaza che ako ne se vijdame 2 sedmici posle shte ni e po qko zaedno.. i taka az otidoh na more s 3 priqtelki.. Na 3tiq den poluchih sms "Kak e pri teb..pri men dobre...lipsvash mi mnogo i zapylvam lipsata .. izlizam s edno momi4e i mislq che moje da se zadyrjim dokato teb te nqma.Obicham te" ... Vyrnah se i pove4e ne se vidqhme.. mn se obichahme... xaxaxaxa
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

i s men vse taka se slu4va 4e vse az gi zarqzvam .. nai gadniq put be6e kakto si hodehme hvanati za ruce .. i toi mi vika.. abe da nqma neshto neshto se durjish stranno naposleduk.. i togava ei taka mu izrusih 4e iskam da skusame ... gadni4ko se polu4i mul4ahme dosta..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `JuSt_Me
    "Kak e pri teb..pri men dobre...lipsvash mi mnogo i zapylvam lipsata .. izlizam s edno momi4e i mislq che moje da se zadyrjim dokato teb te nqma.Obicham te" ... Vyrnah se i pove4e ne se vidqhme.. mn se obichahme... xaxaxaxa
    Бхахахахахахахахахахахаха ха
    Това трябва да го използвам някой път

По темата
    МЕН не ме зарязват

~IGNGN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си