.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Ми ходех с едно момче, което до последно ми сваляше звезди. Ходехме близо 5месеца и точно на Нова Година ми каза КРАЙ. Месец след като скъсах с К се хванах с негов приятел. Но една вечер ми изневери с бившата му и ми писа смс "Сладурано по-добре всичко да спре до тук. Аз знам, че още обичаш К и затова по-добре да си останем само приятели." Обаче не издържа и след седмица ми писа, че е направил голяма грешка и че иска да бъде с мен. И сега сме си пак двамката вече 2месеца.
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Най- гадно зарязване... когато ми изчезна напълно... до преди няколко дни- всичко перфектно, след това- нито обаждане, нито смс, аз му пишех в скайп, притеснявах се нещо да не се е пречукал... а той дори не ми отоговаряше, нямаше дори едно здрасти.
    Това е най- гадното- да те зарежат, без да се осмелят да ти го кажат в очите (без значение в каква ситуация- дали момчето отива войник или просто си отива в къщи и повече не чуваш и дума от него), да ти изяснят как стоят нещата, да те оставят няколко дни/седмици/ да се чудиш дали все още сте заедно или не, истинско мъчение си е... да не знаеш как стоят нещата, дали да продължаваш да търсиш човека, когото обичаш или да спреш да му се ... натрапваш. Такъв ми беше най- болезнения момент... да не знаеш дали да продължиш напред...
    В същност в момента ми се случва нещо подобно и се чувствам също толкова смазана и объркана. Абе много е гадно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Най-гадния начин беше (то беше най-тъпия начин, но гадното беше в думите му) когато ми писа в мирката (незнайно защо не реши да ми го каже в очите) та, пише ми "не искам повече да излизаме, да се виждаме и т.н, с теб не може да се излезе на глава, не намирам смисъл да ти давам втори шанс, ти си... ти си .... как да те сравня.. ти си като тримесечно бебе, та дори и то е по умно от теб, айде мила, до тук сме, не ме интересуваш повече".
    Ахах. Тва за бебето беше смешно, иначе до някъде е прав за другото, та сега гледам да не допускам същите грешки като при него
    Все пак, всяко зло за добро

Guest
    В тоя форум е пълно с дебилчета

Guest
    исках да те изчукам,не ми трябваш по-вече вари при някой друг чао!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dawn^^
    "Мисля, че ти искаш повече отколкото аз мога да ти дам."

След това пауза от месец.... След време пак имаше туи-онуи
    И сега продължава да ме търси и да се държи по-хубаво от всякога, дори от най-хубавите ни периоди през годината, в която бяхме заедно.

Иначе гадно...със смс. Отвратително е! Особено с човек, с който си ходил повечко време.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    .....няма да се получи.....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

prosto az f
    Guest
    xexe,pri men taka se polu4ava 4e samo 1 pat sa me rezali no to be6e po skoro po vzaimno saglasie zardi razstoqnieto ,ne6to ot roda na ''ostavame si samo fr 6tom iska6 taka'' i az naistina go iskah.interesnoto e 4e tva be6e predi blizo godina a tva m o6te si me tarsi ,i seki pat kato se zase4eme nqkade po4vat edni sms i i obajdaniq.....ama tva e minalo.

a ina4e az sam rqzala 1 mom4e po mn gaden na4in mi svalqhme se ne6to baq dalgo,davah mu sekvi signali a toq be6e ama ludo vluben v mene a ne mene mi en be6e mn zor i taka edin den v nai golemiq dajd doide do nas i naprao i taka tragnahme nie i se razbrahme na dr den da se vidime si4ko ok ama na mene decki mi akula i nz ko se izpla6ih i kat go sre6nah toi me {} i az vikam trea ti kajem ne6to.... sednahme nie i pred 5 4oveka mu kazah 4e kasame tva mi be6e nai tapata postapka na sveta.

tva nema zn,seki prai gre6ki i sqko zlo za dobro sega sam s 4ovek koito sam sigurna 4e nikoga nema da zareja... toi men nz ,ama go obojavam

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Никога не са ме зарязвали...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не са ме зарязвали...

ами само веднъж са ме зарязвали и то съ смс "ами мн мислех и не мсе един за друг и най добре да не сме заедно" и после ме избягваше много месеци щот мн ме обичаше а лъжи му наговорили приятелите за мен...абе лапешки работи мн ме нарани тогава...ама бях малка и не нзаех какво да правя..
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Никога не са ме зарязвали...
    ooo hi4 ne se pritesnqvai vinagi ima parvi pat xaxax ne be 6eguvam tva e dobre pone ne si izpitvala gadnata bolka

a pri men ne be6e to4no skasvane prosto edno mom4e taka napravi 4e da si pomislq 4e moje da imame ne6to seriozno i mn se vlubih v nego i toi posle iz4ezna...posle se vidqhme slu4aino bqh pila i ne izdarjah obqsnih mu se v lubov i...toi me otrqza...MN E GADNO I UNIZITELNO PO4UVSTVAH SE SUPER KOFTI

bqh qko hluTnala i doakto hodehme toi se fana s bif6ata si lubof, koqto ne e iskala da mu pusne na si4koto otgore mi go kaZa 4reZ sms: " ne mojem ve4e da sme zaedno za6toto o6te imam 4uvstva kum ... sorry az sum glupak ne te zaslujavam " sled tova kato se vidqhme da mi vurne ne6tata aZ samo si gi vzeH i si trugnnah beZ da kaJa ni6ty
    Tragedies happen.What are you gonna do,give up?No.You gotta fight like hell to make sure you’re still alive.Because you are,and that pain you feel it’s life.The confusion and fear that’s there to remind you that somewhere out there is something better.

gadno zarqzvane spored men e kogato obi4a6 4oveka i si misli6 4 ei toi te e obi4al
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

em4i ko be6e to..vidqh go u dvora na daskaloto mi da se mlqska s druga.. i na mene mi be6e qsno 4e bqhme do tuka...
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Guest
    na rojdenniq mi den sled kato hodihme 9 meseca ama sled kato se minaha 2 godini sega pak sme zaedno i sajalqva za postapkata si :P

.... mene ne sa me zarqzvali ... az i nqmam "bogata kolekciq ot gadjeta" za t`va ne sa me zarqzvali ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Да си тръгне, без да каже и дума дори.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Никога не са ме зарязвали!
    Let The BEAT Control Your Body

преди една седмица ме скъсакха за първи път но беше по моя желание защото птосто не исках пак да се обвинявам, че сам прекратила нещо, което е можело да прерасне в много повече.. та каза ми че аз не сам виновна за нищо и че той е виновен и не може да се задържа на едно място, а с предишното му гадже ходиха повече от година ама се радвам че така ме излъга.. според мен аз си бях виновна :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си