- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полова болест
Искам да попитам дали може да се хване полова болест от презерватив в , който съм мастурбирал 2 пъти онзи ден и вчера със семенната течност от онзи ден![]()
Да. Има една много добра болница точно за такива проблеми. Мисля, че на 4-ти километър се намираше...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аре бе хора кажете.
Аз не съм болен има ли верочтност някаква![]()
просто се потрисам само от мисълта..ааа ужаспич има едно готино терминче което се нарича хигиенаааа
![]()
![]()
![]()
може, да
проказа на мозъка.... и май вече си я прихванал![]()
Кажете към кой доктор мога да се обърна или даите телефон за връзка![]()
Първоначално написано от Hi7MaN
0899 46 79 39
Личния ми Оролог - Търси НЕДКА !
em.. ti normalen li si.. zako si go polzwal 2 puti tolkos li nqmash 20 st da otdesh si zemish oshte edin mi polzwash sushtiq... ili nqmash akul..Първоначално написано от Hi7MaN
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не неможе,не разбирам как можеш да правиш това- де го държиш след първия път?Първоначално написано от Hi7MaN
,ако пък искай го мий с прах за пране и омекотител
.
Първоначално написано от m.i.r.o
Що да се хаби .. много ще се охарчи .. човека не намерил 20ст да си купи ноФ презерватив ... само с вода да го изплаква и да си го закача с щипка на простира :Р
леле пи4 ти си много зле 4естно1
da moje....!!!![]()
Нещо не си добреВсе пак втория път можеше да минеш и без презерватив. Как може да ползваш същия
Само като си помисля и ми се
![]()
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
ПфууууууууууухахахаХАХАХА АХАХАХ...
Такова нещо да първи път чувам![]()
![]()
![]()
Кажи на гаджето или там която си е*л да ти даде 2 лв.да си купиш презервативи пък ти ве![]()
![]()
...Ама ти ако говориш сериозн си за Гинес
![]()
![]()
![]()
Те мангалите няя направят тая работа...
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
И кво опрай се в него 2 пъти, върза си го, остай го до компа и на другия ден го глеаш и си викаш "яяя шси го тура пак, таман промазан, раздвижен и ше джвака повече!!" Ми да ше фанеш нещо на патката я си престей че някоя хлебарка се е изкендзала вътре, ко прайш тогаз ?![]()
Предлагам да направим едно подпогателно дружество за този човек.. !!!Не похабявайте използваните презервативи дарете му ги на него!!!Дано той оцени тази саможертва която ще направим .. Само остава автора да каже точен адрес където да му ги праштаме ..
![]()
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...