.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Полова болест

Искам да попитам дали може да се хване полова болест от презерватив в , който съм мастурбирал 2 пъти онзи ден и вчера със семенната течност от онзи ден

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Да. Има една много добра болница точно за такива проблеми. Мисля, че на 4-ти километър се намираше...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Аре бе хора кажете.
    Аз не съм болен има ли верочтност някаква

вредния
    Guest
    просто се потрисам само от мисълта..ааа ужас пич има едно готино терминче което се нарича хигиенаааа

Супер фен
    Град
    Мбабане
    може, да

проказа на мозъка.... и май вече си я прихванал

Кажете към кой доктор мога да се обърна или даите телефон за връзка

Цитирай Първоначално написано от Hi7MaN
    Кажете към кой доктор мога да се обърна или даите телефон за връзка

0899 46 79 39

Личния ми Оролог - Търси НЕДКА !

Re: Полова болест

Искам да попитам дали може да се хване полова болест от презерватив в , който съм мастурбирал 2 пъти онзи ден и вчера със семенната течност от онзи ден
    em.. ti normalen li si.. zako si go polzwal 2 puti tolkos li nqmash 20 st da otdesh si zemish oshte edin mi polzwash sushtiq... ili nqmash akul..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Не неможе,не разбирам как можеш да правиш това- де го държиш след първия път? ,ако пък искай го мий с прах за пране и омекотител .

Град
    У нас

Цитирай Първоначално написано от m.i.r.o
    Искам да попитам дали може да се хване полова болест от презерватив в , който съм мастурбирал 2 пъти онзи ден и вчера със семенната течност от онзи ден :?:
    Не неможе,не разбирам как можеш да правиш това- де го държиш след първия път? :shock: ,ако пък искай го мий с прах за пране и омекотител :mrgreen: .

Що да се хаби .. много ще се охарчи .. човека не намерил 20ст да си купи ноФ презерватив ... само с вода да го изплаква и да си го закача с щипка на простира :Р

Най-много да фанеш запек

леле пи4 ти си много зле 4естно1

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour

Нещо не си добре Все пак втория път можеше да минеш и без презерватив. Как може да ползваш същия Само като си помисля и ми се
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

ПфууууууууууухахахаХАХАХА АХАХАХ...
    Такова нещо да първи път чувам
    Кажи на гаджето или там която си е*л да ти даде 2 лв.да си купиш презервативи пък ти ве ...Ама ти ако говориш сериозн си за Гинес
    Те мангалите няя направят тая работа...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    ПфууууууууууухахахаХАХАХА АХАХАХ...
    Такова нещо да първи път чувам
    Кажи на гаджето или там която си е*л да ти даде 2 лв.да си купиш презервативи пък ти ве ...Ама ти ако говориш сериозн си за Гинес
    Те мангалите няя направят тая работа...
    Тои говори за чекий

И кво опрай се в него 2 пъти, върза си го, остай го до компа и на другия ден го глеаш и си викаш "яяя шси го тура пак, таман промазан, раздвижен и ше джвака повече!!" Ми да ше фанеш нещо на патката я си престей че някоя хлебарка се е изкендзала вътре, ко прайш тогаз ?

Предлагам да направим едно подпогателно дружество за този човек.. !!!Не похабявайте използваните презервативи дарете му ги на него!!! Дано той оцени тази саможертва която ще направим .. Само остава автора да каже точен адрес където да му ги праштаме ..
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си