.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    Цитирай Първоначално написано от Объркан
    мен хич ама хиииич не ме интересува секса толкова много колко ме интересува тя да е щастлива ако иска само платоническа любов има я не ми е до секса найстина просто внася разнообразие и хубави моменти в една връзка, но що е преценила че не иска да го прави (на този етап) мен това хич даже не ми пречи просто ме обърка защо не иска тфа е проблема секса никога не е бил приоритет за мен в тази връзка да беше се превърнал в нещо готино но с него или без него все тая важното е да е до мен :P
    Миличък! Ако всички момчета бяха като тебе, светът щеше да е по-добро място...
    По въпроса - мисля, че има нещо, което я спира, но тя не желае да го каже. Може да е пълна глупост (казвам го, защото съм момиче и аз и много често ми хрумват едни неща, които са много глупави и често единствено и само във въображението ми, но за мен са реални - и нямам предвид наркомански сънища... ), но, ако е така, то реално я плаши и трябва да се изчисти като съмнение, за да тръгнат нещата отново. Ти леко си влошил нещата с този въпрос, но ако впрегнеш цялата си обич и чувство за такт, нещата ще се оправят. Само имай търпение - не всичко става отведнъж.
    I az sam kato mili4kiq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко бе и аз исках преди време такъв романтичен период-не трая дълго, ама ми върна доброто старо време на платоничната любов, в което основната ни мисъл не беше как ще се изчукаме, къде и кога. Всяка жена има нужда от такова време-дай й го. после тя пак ще поиска секс, споко.
    Моят период на въздържание беше седмица и нещо Не издържах и скъсах гаджето си на секс

Guest
    замислял ли си се някога, , 4е ако секса е "базата" или "основат' на една добра връзка, то върху тази основа следва все пак да се изгради нещо??

Замислял ли си се какво дуго можете да правите за-едно освен да се 4укате?

Може би тя се е замислила.

не е споко, най вероятно скоро ще те отсвири...не че ти го пожелавам ама...
    Що тябва да харесвам чалга???

сменете партньорите, проявете разнообразие... на 17 и се бодял от 2г... значи от 15... ти си голяма сила бе келеш

а и тия дето се карат по първа страница ме разбиха от смях
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

viz sa pi4 i az sum imal takiva slu4ki no ne sum xodil s momi4eta pove4e ot 6 meseza-nz i az za6to.sega sus sigornost se opitva da te nakara ti da i kaze6 4e pove4e ne iska da ste zaedno za da ne e tq vinovna za kraq na vruzkata vi,no ima i vtora pri4ina primerno da e re6ila 4e ti iska6 samo sex ot neq i da te probva dali 6e i mrunka6 na ramoto za sex.moq savet i da 4aka6 i ako ni6to ne stane si pogovori s neq 4e naistina e tupo tva.3 godini xodite i nakraq stva tupo.emm tva ot men.KUSMET

Guest
    Ако ти си и бил първия , шанса да останеш последния и мъж е 1 на 1000
    милиона, поне в наши дни.
    Мноо ясно че ше иска да пробва с други мъже да види има ли разлика.

Guest
    dai i vreme na mackata.... za6to ne se opita6 da q popita6 kakvo q e nakaralo da vzeme takova re6enie...ili za6to izvednuj taka si e promenila mnenieto...nz vse 6te e po-dobre ot neizvestnostta.

Мега фен
    Може и да те изпитва, или просто си И омръзнал...а може и да има инфекция и да се притеснява да ти каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си