- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мацката ми ме обърка много здраво
I az sam kato mili4kiqПървоначално написано от Наде - Дървен Философ
![]()
Споко бе и аз исках преди време такъв романтичен период-не трая дълго, ама ми върна доброто старо време на платоничната любов, в което основната ни мисъл не беше как ще се изчукаме, къде и кога. Всяка жена има нужда от такова време-дай й го. после тя пак ще поиска секс, споко.
Моят период на въздържание беше седмица и нещоНе издържах и скъсах гаджето си на секс
![]()
![]()
![]()
замислял ли си се някога, , 4е ако секса е "базата" или "основат' на една добра връзка, то върху тази основа следва все пак да се изгради нещо??
Замислял ли си се какво дуго можете да правите за-едно освен да се 4укате?
Може би тя се е замислила.
не е споко, най вероятно скоро ще те отсвири...не че ти го пожелавам ама...
Що тябва да харесвам чалга???
сменете партньорите, проявете разнообразие... на 17 и се бодял от 2г... значи от 15... ти си голяма сила бе келеш![]()
а и тия дето се карат по първа страница ме разбиха от смях![]()
![]()
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
viz sa pi4 i az sum imal takiva slu4ki no ne sum xodil s momi4eta pove4e ot 6 meseza-nz i az za6to.sega sus sigornost se opitva da te nakara ti da i kaze6 4e pove4e ne iska da ste zaedno za da ne e tq vinovna za kraq na vruzkata vi,no ima i vtora pri4ina primerno da e re6ila 4e ti iska6 samo sex ot neq i da te probva dali 6e i mrunka6 na ramoto za sex.moq savet i da 4aka6 i ako ni6to ne stane si pogovori s neq 4e naistina e tupo tva.3 godini xodite i nakraq stva tupo.emm tva ot men.KUSMET
Ако ти си и бил първия , шанса да останеш последния и мъж е 1 на 1000
милиона, поне в наши дни.
Мноо ясно че ше иска да пробва с други мъже да види има ли разлика.
dai i vreme na mackata.... za6to ne se opita6 da q popita6 kakvo q e nakaralo da vzeme takova re6enie...ili za6to izvednuj taka si e promenila mnenieto...nz vse 6te e po-dobre ot neizvestnostta.
Може и да те изпитва, или просто си И омръзнал...а може и да има инфекция и да се притеснява да ти каже.