Здравейте хора...нещо закъсаха нещата сега ще ви обясня...значи с моята приятелка ходим от повече от 3 години хах (вече ни сгодиха но тфа няма значение) тръгнахме когато тя беше на 13 а аз бях на 14, сега сме съответно тя на 16 аз на 17, тогава въобще не ни беше до секс сещате се как е на 13 и 14 само яко натискане и т.н. преди 2 години го направихме за първи път и всичко си беше перфе тези две години правим си секс и т.н абе всичко тип топ...обаче вчера тя ми сервира че вече нещо секс не й се прави искала да се оттдадем на платоническа любов (тук ще последват коментари от сорта има си друг..номера е че си няма поради простата причина че учим в едно даскало и апартаментите ни са точно един до друг което ще рече че сме ден и нощ заедно, не сме си омръзнали просто защото сме такива хора че и двамата се страраем да направим всеки ден незабравим) говорихме много на широко и понеже се познаваме от доста време и на това момиче вярвам безрезервно просто няма начин да има друг, а и съм адски цапнат в устата и каквото ми е в главата ми е и на устата веднага попитах има ли друг тя се разплака аз пък се почувствах адски кофти заради тоя тъп въпрос, за секса старал съм се през тези 2 години да бъде всеки път все е едно е първия път просто някак си давах всичко от себе си както и я тя просто всичко беше перфе но това което тя ми сервира ме върна в 1 клас просто не знам какво да направя...дайте някво решение просто някак си супер много ме обърка и нз какво да направя