.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    UseR-T2
    Guest

Сериозен проблем

така искам да ви разкажа за 1 мои проблем които много ме притиснява незнам дали е за тук но така предположих та проблемът ми е (момче съм)
    когато моят пенис не е в ерекция успявам да го забела с малко болка но когато тои е в ерекция немога за6тото ме боли та въпросът ми е НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН моля които е имал такъв проблем как го е ре6ил и дали това не е болка а някъкъв вътрешен страх моляви помогнете ми благодаря за вниманието

Супер фен
    ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno

Най-добре отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

UseR-T2
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ne sym imal no znam 4e sled vreme 6te se opravi no dokato mine tva vreme 6te se polu4i infekciq za tova begai na lekar intervenciqta e prosta i byrza nqq ni6to sramno
    moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova

UseR-T2
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от UseR-T2
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    moje li da mi obesni6 kakvo e intervenciq i sigoren li si 4e e takova
    aa i zabravih da kaja tova nese e polu4i izvednaj

somebody
    Guest

..

Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
    Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
    Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
    По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.

UseR-T2
    Guest

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от somebody
    Пич недей да търсиш решението на проблема си в интернет.
    Съвесем случайно в този форум видях че има такава тема (не говоря за твойта). Един куп информация и случай , един куп мнения - къде компетенти , къде не...
    Моя съвет е , отиди на лекар - най-добре той ще ти каже какво е положението ти.
    По-добрият вариянт е да отидеш и да ти каже какво ти е , а не да се подтискаш и объркваш всеки един ден.
    da qsno no me e strah da neme operirat a to na tam otiva i sigorno 6te boli ...

Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.

UseR-T2
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dancho_93
    Братле,не знам на колко години си,но аз съм на 14 и преди около 4 години реших този проблем.Значи седнах - одарих си 1 по-яка чекия и всичко се отлепи мигновено.Е вярно боли доста и тече съвсем малко кръв,но това е нормално.Пробвай и ако не стане отиди на лекар.
    4etoh v 1 sait 4e tova mojelo da dovede do naranqvaniq na penisa no moje da go probvam

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
    Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
    Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
    1. Той ще те оправи за секунда
    2. Операция (бърза и лесна)
    3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

само лекар може би ще те оправи.......
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Цитирай Първоначално написано от jony
    Да, може и така, но не е препоръчително! Ти си имал късмет, че не си направил големи проблеми.
    Пич, виж сега. Проблемът е често срещам и лесно решим. Слушай ся:
    Иди на лекар и оттам има 2 варианта:
    1. Той ще те оправи за секунда
    2. Операция (бърза и лесна)
    3. И двата първи варианта се осъществяват с упойка и няма защо да се притесняваш за болката.
    Ами то беше отдавна и проблема не беше в толкова напреднал стадиий.Но наистина съветите ти са добре,ама може би момчето няма да отиде от срам.Няма нищо срамно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си