- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към хора които са обичали някога
Mi ne sam sigyrna no mai govori6 ne teen lubov mi za istinska spored men [nali to e svarzano i s men de] tq otminava barzo osobenno ako ne bade posre6nata dobre.Az predi vreme bqh lubena v edno mom4e vijdahme se 1-2 pati v sedmicata ama az se si namirah povodi da hodq v tqh i takiva i toi me haresva6e ama taka se vla4ehme [vsi4ki si misleha 4e sme zaedno ama istinata be6e dryga] zaedno kato 3 meseca i kysyr i toi ne mi predloji.pak na men mi se stryva6e 4e ne moga da jiveq bez nego , nikoi ne moje6e da mi obeli dyma i da ne se qdosam ako ne e do men.imah 4yvstvoto 4e ako ne sam v pregradkite my 6te ymra i takiva ti mi raboti[ako nari4a6 lubov tova da ne moje6 da si kaje6 imeto v prisastvieto na individa koito obi4a6 mi ne e lubov tova] i kato sprqhme da se vijdame mnogo i 4yvstvata mi ot6omqha s vremeto ne bavno no ot6omqha ahhh e da nali ostava gadno 4yvstvo no to se prejivqva
.sega si imam seriozen priqtel [da se pohvalq 4 meseca i ne6to
] i sam mnogo privarzana i si go obi4am i tova spored men e po hubava lubov - spodelenata.Nz dali sam ti pomojnala ne6to ili samo sam te nakarala da 4ete6 soryy ako te e otek4ilo ne iskam tova da e efekta
![]()
[ знам че правя правописни грешки ]