- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли е???
миличка-попрочети биологията пак, ако си я забравила. коя жена е забраменяла без да има готова за целта яйцеклетка. Просто овулацията й се е изместила. все пак яйчниците са 2 и не винаги можеш да предметнеш точно. Овулацията е 12-24 часа,а не 1 седмица. секс правя и без презервативи,защото пия противозачатъчни. Аз овулация нямам-вие дето имета сеи берете грижата!!! мен мама и тати са ме правили почти 2 години и мама си е изчислявала овулации, опасни периоди и прочие. И пак не съм станала от раз!!!! бебе без да има яйцеклетка-не може да стане!!!!!Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Първоначално написано от krem4et0
А аз съм станала от раз малко преди ма мойто мамче да му дойде тъй, че а не ми ги обяснявай а?
Сичко добре, ама ти искаш да кажеш, че може да се забременее 12-24 часа в месеца? Т'ва не го вярвам!!!Първоначално написано от krem4et0
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Майка ти не си е изчислила добре овулацията. и как си станала малко преди да й дойде. Тя след като е забременяла как е знаела, че й е дошло. миличка,айде попрочети малко и разбери. Яйчниците са 2. По принцип са ритмични, но не е задължително. възможно е овулацията да настъпва през различен период от време от различните яйчници. възможно е овулацията от десния да кажем да съвпадне с менструацията от левия. НО това не значи, че тя(майка ти) или която и да е жена да е забрменяла БЕЗ да е в овулация! Невъзможно е. Все едно да стане бебе без сперма.
Самата яйцеклетка е способна само тогава да се оплоди. Опасно е 3-4 до 5 дни преди овулацията,защото в тялото на жената сперматозоидите могат да живеят между 3 и 5 дни и 1 ден след началото на вулацията,защото тогава яйцеклетката е узряла. после се пука и се маха външния слой, от който би се хранил бъдещия плод! След като горният слой се премахне дори и да се слеят сперматозоид и яйцеклетка, то бъдещото бебе няма как да се захрани, защото няма от какво да се образува плацента!Първоначално написано от jony
Оле боже!Неможе от 28 или там на колкото дни ти идва долу горе на 14-тия от 2часа до 14часа да можеш да забременееш .. не се чуваш к'во говориш.
[/b]
Може и да не ти се вярва,но е точно така. за това,когато хората правят бебе си изчисляват овулацията с точност до час и даже знам за хора, които се прибират от работа,за да направят бебето.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
виж това и се ограмоти:
http://www.biberonbg.com/info/plan_z...emeniavane.htm
krem4et0 е напълно права.MaKiNg`Me`CraZy, наистина вместо да се правиш на компетентна, по-добре прочети точно какво представлява овулацията, защото за теб явно е само дума за означаване на средата на цикъла. Овулация е именно периода, в който яйцеклетката е годна за оплождане - и колкото и да не ти се вярва, тя е годна именно едно денонощие, не повече. Явно в твоя случай (т.е. с майка ти) просто така се е случило. А това, че може да има овулация преди да ти дойде точно - ами цикълът е нередовен, съвсем нормално е да се измести и да не е точно тогава, когато би трябвало да е. В случая на момчето - наистина вероятността приятелката ти да е била в овулация тогава е доста малка, затова не мисля, че е станало гаф, ама все пак вижте теста и дано й дойде съвсем скоро.
![]()