- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Вие кое бихте избрали?
Значи на 28-ми има техно парти в зимния дворец откриване на кибер игрите.
та аз сам геимарче и отборат ме поканиха да се видим на парти-то и да учасвам в турнира.
та на 28-ми нашите и сестра ще ходят в варна.
та кое да избера не можа да реша
(не съм от сф) вие кое бихте избрали?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Отиди с ваште във Варна!Партита винаги ще се намерят.
пахахахаа на партито естествено![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Az bih izbrala varna 6tot ne sam po igrite i tva e varna az obi4am moreto...se pak kvot si re6i6 :P
Po- dobre idi na partito ko 6a prai na varna.S va6te na varna pffff..S frendove na texno parti tova ve4e e qko.No ti si re6eva6 de
Party!!!!! \/
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ами то не са само игриот 20:00 до 23:00 ще се играе турнира и от 23:00 техно парти с dj ot evropa drum & bass
а просто на нашите не им обръщам мн внимание и нещо да не се обидят затова се чудя![]()
Техно......бляяяяяях
Иди с ваще,тамън мое да намажеш и да се сдобиеш с някоя нова придобивка нз![]()
technoooo partyyy razbirase....
Tehno parti i jitki, brat, tva e po-dobriq izbor.
Pone za men.
Ti sam she da znae6 koe 6te ti haresa pove4e, smqtai kude 6ti e pove4e kef i gotovo.
est
Заминавай на партито.Аз ако имах възможност не бих го пропуснала.Първоначално написано от Анонимко
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Аз бих отишла на партито![]()
Купонааа! С ваще се ще идеш на тая Варна ,ама на техно парти мисля, че ще си прекараш по-весело със френдс.Плюс тва ще си без ваще доколкото разбирам на партито ,което е още по-яко!![]()
Естествено,4е на партито...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
partyyy partyyyy![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
НА ПАРТИТО!!!!!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
PARTY \/
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Варна,морето,сините вълни...
Варнааа,морето,синитеее вълни...Мн ясно,че отиваш до морето,партита колкото искаш после![]()
party лудница мания...![]()
С голямо закъснение...кое избра?
Аз бих избрала партито естественоАма ако мислиш, че ваще ще се обидят .. по-добре иди д тях. Щот и семейството е важно и понякога тряа се жертваме за тях
Добре е да отделяш време и за родителите (въпреки че е малко досадно понякога)
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.