- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тарся си приятлка за секс
ако има интерес пишете ми ще кажа каквото ви интересува.
успех в търсенето.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хахах!
Само на смях ме изби като прочетох поста!Този който си търси какво да е*не в чата, по форуми или на подобни места е супер задръстен и неможе да си намери наистина!!!Т'ва само може да показва колко си зле ..
добре![]()
аре да не ми пишат некви тъпаци тинеджъри момченца които си нямат работа и се занимават с глупости гледам че тука има малки момиченца дето имат въпроси които изкат да им бъдат отговорени и при сериозен интерес могат да получат отговорите.
ахахахах,тук освен БАН ,друго няма да намериш !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
хаха весело![]()
тука е лундница за 2 мин 32 души успяха да видят темата и 7 да пишат некви глупости.
Хаха! Аз съм малко момиченце дето обаче не е толкова задръстено и като му се дое*е и си намира с кого /друг е въпроса, че си има/. "Умния, грамотен" и недоволен батко ще ме просветли ли що е то секс и може ли да ми покаже някоя и друга поза?!
Хахахах!!!
P.S. Толкова много отдавна не бях се смяла ;) И такива големи злета не бях виждала отдавна :)
аре бе ако си много на зор че те еба отзад![]()
ama vie fred ste shaibarlii be nikoi ot vas ne si e zel serata![]()
хахаха пич яко си го закъсал като гледам, седнал да разправя искам секс от форумки хахахахахаха е тфа е вече върха не просто няма такъв класик, евала бате се бях виждал тъпи парчета но ти си класика вече![]()
![]()
![]()
толкова ли не можеш да си намериш хахаха жалко жалко жалко
![]()
че кво чикийте не са лошо решение
![]()
![]()
Ко стана намери ли си приятелка за СЕКС![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
НещУ ми са натягаше с лични, ама усети, че не ми отговаря на условията и накрая ме изкара, че аз си търся с кой да се .. ;) Хах пича нещУ не му допадна,че държа да има хигиена и да се къпи поне 1 път на ден даже и 2 пъти е дУбре ;)
А и коя ли ще му върже ... ? Коя дори и с малко мозък би се съгласила? :)
и аз търся прясно агнешко![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
Ммм.. ако си тоя от аватара веднага съм навита![]()
![]()
![]()
![]()
Е ся кат дои некои мод еше вийте вие как ще я локнат тая тема,нарушава точката която гласи че тва не е място за запознанства,не помня коя е![]()
![]()
Az tarsia Sasedka za seks (ama na dvd)
vmirisana kurva koi nqma higiena be moje li da govri6 taka za 4ovek koito ne vijdala i ne poznava6Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
И аз мога да му уредя нещо отзад,като например здрав шут...Първоначално написано от assd
Дали щ егоп удовлетвори ритник в задника?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mislq 4e tuk ne pishe razdel OBQVI![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)