Naprawih minet!!!WE4e i az li se broq kum kurvite,samo da kaja 4e ne sum gultala a se izpliuh na korema mu,mnogo mu be6e solena,Kurva li sum?
и то от най-големите ххахаха минет вика хахах на корема му хаха курва ли съм ххихихи ми мацка какво да ти кажа ти си знаеш отговора защо питаш? или упражняваш урока дето ви го преподаваха днес в училище за Риторичните въпроси???
Дам за съжеление си такава.. пък аз ако бях на него щях да ти разбия муцината дето си са изплюла на корема...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Малко се лъжешДа гълташ от 13 годишна те прави курва!
Не си мисли, че не си
Оф аман от такива като вас.
na 13... bez komentar i ne si kurva a hahahhaa da vi imam i samoprecenkata debil4eta malki takiva hahahaa
ama to prostotiqta po horata hodi... trivialno ama fakt![]()
мале 13 годишна гълтала ОООоооооОоо моето момиче със сигорност си такава..Първоначално написано от mega_zoluu
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Адвокате къв ти е проблема , нали на нас духат и гълтат, ко те ебе курва ли ти е ако ти доставя удоволствие за една нощ?
Аре!
Първоначално написано от Adwokat
Айде бе?! Теб не ти ли е кеФ приятелката ти като гълта?! Т'ва не я прави курва .. не е важна възрастта .. просто тия 13 годишни още незнаят дали ги сърби или им се ебе .. или им се пие мляко :Р
P.S. Нищо лично за примера с приятелката ти не се засягаи ;)
Първоначално написано от Seizure of Power
Nikva ku4ka ne si , ti si fenomen sred tvoite vrusni4ki .Ne gi slu6ai horata .
Produljavai v su6tiq duh ,qnkoi den kato natrupash pit 6te si izkarvash pari4kite s tova tvoe vse o6te nedorazvito umenie![]()
![]()
Пубери жалки... тя пита АЗ отговарям.. пък ест че ми е кеф.. това че не ми зацепихте базика за 1-ви ми пост си е ваш проблем.. спрямо 2-рия с онъз дето гълта от 13г. не се базиках за нея.![]()
ТВЪРДО съм съгласенПървоначално написано от Skullbreaker
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А питате ли ме какво ми беше на корема...
Абе много си е яко!Аз съм си момче,хетеро но при това пак духам и гълтам, голямо удоволствие ми доставя,а съм също на 13
Първоначално написано от Анонимко
хахахаха![]()
![]()
![]()
na 13 .. sa mi kajete 4e ne ste devstveni ot 1-2 godini![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от silver_angel
Е че нормално .. к'во се учудваш?! Сега на толкова се почват ..