.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: minet

Guest

minet

Naprawih minet!!!WE4e i az li se broq kum kurvite,samo da kaja 4e ne sum gultala a se izpliuh na korema mu,mnogo mu be6e solena,Kurva li sum?

вредния
    Guest
    и то от най-големите ххахаха минет вика хахах на корема му хаха курва ли съм ххихихи ми мацка какво да ти кажа ти си знаеш отговора защо питаш? или упражняваш урока дето ви го преподаваха днес в училище за Риторичните въпроси???

Дам за съжеление си такава.. пък аз ако бях на него щях да ти разбия муцината дето си са изплюла на корема...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Малко се лъжеш Да гълташ от 13 годишна те прави курва! Не си мисли, че не си Оф аман от такива като вас.

babyyyy
    Guest
    na 13... bez komentar i ne si kurva a hahahhaa da vi imam i samoprecenkata debil4eta malki takiva hahahaa
    ama to prostotiqta po horata hodi... trivialno ama fakt

Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    Adwokat mnogo si zle,ina4e momi4eto da ne se pritesnqwa,az lapam i gultam ot 13 godi6na i ne sum k***a
    мале 13 годишна гълтала ОООоооооОоо моето момиче със сигорност си такава..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Адвокате къв ти е проблема , нали на нас духат и гълтат, ко те ебе курва ли ти е ако ти доставя удоволствие за една нощ?

Аре!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от mega_zoluu
    Adwokat mnogo si zle,ina4e momi4eto da ne se pritesnqwa,az lapam i gultam ot 13 godi6na i ne sum k***a
    мале 13 годишна гълтала ОООоооооОоо моето момиче със сигорност си такава.. :smt016

Айде бе?! Теб не ти ли е кеФ приятелката ти като гълта?! Т'ва не я прави курва .. не е важна възрастта .. просто тия 13 годишни още незнаят дали ги сърби или им се ебе .. или им се пие мляко :Р
    P.S. Нищо лично за примера с приятелката ти не се засягаи ;)

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    не си курвa, просто поредната минетчийка

Guest
    Nikva ku4ka ne si , ti si fenomen sred tvoite vrusni4ki .Ne gi slu6ai horata .
    Produljavai v su6tiq duh ,qnkoi den kato natrupash pit 6te si izkarvash pari4kite s tova tvoe vse o6te nedorazvito umenie

Пубери жалки... тя пита АЗ отговарям.. пък ест че ми е кеф.. това че не ми зацепихте базика за 1-ви ми пост си е ваш проблем.. спрямо 2-рия с онъз дето гълта от 13г. не се базиках за нея.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Адвокате къв ти е проблема , нали на нас духат и гълтат, ко те ебе курва ли ти е ако ти доставя удоволствие за една нощ?

Аре!
    ТВЪРДО съм съгласен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    А питате ли ме какво ми беше на корема...

Guest
    Абе много си е яко!Аз съм си момче,хетеро но при това пак духам и гълтам, голямо удоволствие ми доставя,а съм също на 13

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе много си е яко!Аз съм си момче,хетеро но при това пак духам и гълтам, голямо удоволствие ми доставя,а съм също на 13

хахахаха

na 13 .. sa mi kajete 4e ne ste devstveni ot 1-2 godini

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    na 13 .. sa mi kajete 4e ne ste devstveni ot 1-2 godini

Е че нормално .. к'во се учудваш?! Сега на толкова се почват ..

Мега фен Аватара на koalka
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си