- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В колко часа вечеряте?
В колко часа вечеряте? Аз вечерям в 8 или 9 и съм ЗА ранната вечеря,защото ако вечеряш по-късно калориите от храната се натрупват в тялото ти и после...А вие как мислите?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 6 точка от правилника!
Ми вечерям,когато се сетя да измъкна нещо от хладилника.Според мен няма особено значение кога ще вечеряш,а какво ще вечряш.Аз примерно не мога да ям разни меса и т.н. след 7-8 часа.Не са ми вкусни просто.Предпочитам да вечерям някаква салатка.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Вечеря - 20 часа. Хранене преди сън - 20 минути преди лягане.
Късното хранене няма никакво влияние на наднорменото тегло. Не трябва даим повече от 12 часа между две хранения!
При мен няма закуска, обяд и вечеря. Ям всичко по всяко време. И не спазвам часове, мога да ям и 10 пъти през деня.
И аз съм така. Ям когато съм гладен без да спазвам някав точен час.Първоначално написано от `Death`Whore`
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ГЛУПОСТИ!Първоначално написано от Child_In_Time
ne e glupost izvinqi mn tva e nauchno dokazanoПървоначално написано от Ниго
Нима? А защо го няма никъде черно на бяло? Или ти имаш за научни доказателства раздумките на кварталните баби? Научните изследвания не намират никаква връзка м/у късното (дори среднощното) хранене и трупането на мазнини. В някоя друга тема бях пуснал цитати и линкове.Първоначално написано от mininkaa
Различно..но най-често около 20:00 часа![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ниго е прав... ще ви дам един примеркултуристите се хранят и вечерта .. има такива дето работят вечерта пък спят през деня ... е кога мислите ядат ??(въпросния за които говоря е с 45 ръка релефна )
Културистите не ги намесвай.
Нито сме им на стажа в залата, нито сме им на суплементите. Тяхното ядене е специфично и се обуславя от спорта. ИНаче като режим ... 6 месеца ВВД, после 3 Месеца НВД после 2 седмици само прореини и периоди с по няколко дни без вода... бе хич не е като за някой, който не тренира, или тренира за здраве, външен вид и тн.
Dave Drapper например е на 65 (не съм сигурен) и все още си е истинска машина. Иначе повечето културисти си прецакват здравето със зоб.
Но тук не говорим за културисти. Те ако има как и докато спят ще пият протеинови шейкове.
Едно хранене, било ти и 20 минути преди сън, ако е в дневната калориина дажба е полезно. Някъде бях говорил за растежниж хормон, как той разгражда мазнините и се синтезира по време на сън. Дайте му енергия, че да се синтезира както трябва!!
ами ....когато нз ..понякога към 8 друг път към 10-11 а понякога вобще ..ако баща ми го няма пропускам ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
давам пример с културистите... а елиза виж Бате Арни ся е ако не се лъжа на повече от 60 години а колко метани,деки е зимал !![]()
Po sushtiq nachin sum i az.Първоначално написано от Adwokat
аз не вечерям по - късно от 7, 7:15...със всякакви диети и празвилници за зрдавословно хранене съм чела, че колкото по-рано вечеряш - толкова по-добре, защото късното ядене не се храносмила от стомаха като си легнеш след вечеря или седнеш да почиваш...след хранене тр да има малко време, в което да се пораздвижиш...![]()
Това за калориите е ясно, поне за мен- уча точно това...![]()
Иначе аз вечерям когато ми падне, някъде между 21:00 и 23:00 часа...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Когато ми падне..понякога дори не вечерям![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Това,че не си го чел,не значи ,че го няма!!!Първоначално написано от Ниго
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
По принцип трябаж да се вечеря не по-късно от 19:00h , за да може да се изгорят приетите калории и те да се натрупват по-трудно!Но аз вечерям по-късно кyм 20:00, 21:00h.