.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

В колко часа вечеряте?

В колко часа вечеряте? Аз вечерям в 8 или 9 и съм ЗА ранната вечеря,защото ако вечеряш по-късно калориите от храната се натрупват в тялото ти и после...А вие как мислите?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 6 точка от правилника!

Различно, но най-често между 8:30-9:30, но аз не му викам на това ранна вечеря.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ми вечерям,когато се сетя да измъкна нещо от хладилника.Според мен няма особено значение кога ще вечеряш,а какво ще вечряш.Аз примерно не мога да ям разни меса и т.н. след 7-8 часа.Не са ми вкусни просто.Предпочитам да вечерям някаква салатка.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Ниго
    Guest
    Вечеря - 20 часа. Хранене преди сън - 20 минути преди лягане.
    Късното хранене няма никакво влияние на наднорменото тегло. Не трябва даим повече от 12 часа между две хранения!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами от момента,в който се върна от училище,ям на често по малко На всеки 2 часа салатка някаква и нещо допълнително Или плод или някакво мляко Затова към вечерно време не съм особено гладна...най-много да изям някоя супичка към 6-7 и това е

Трябва да се храниш преди 19 часа тъй като след този час организмът изгаря трудно калориите...

Мега фен
    При мен няма закуска, обяд и вечеря. Ям всичко по всяко време. И не спазвам часове, мога да ям и 10 пъти през деня.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    При мен няма закуска, обяд и вечеря. Ям всичко по всяко време. И не спазвам часове, мога да ям и 10 пъти през деня.
    И аз съм така. Ям когато съм гладен без да спазвам някав точен час.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Child_In_Time
    Трябва да се храниш преди 19 часа тъй като след този час организмът изгаря трудно калориите...
    ГЛУПОСТИ!

mininkaa
    Guest

azazazzazaza

Цитирай Първоначално написано от Ниго
    ГЛУПОСТИ!
    ne e glupost izvinqi mn tva e nauchno dokazano

Ниго
    Guest

Re: azazazzazaza

Цитирай Първоначално написано от mininkaa
    ГЛУПОСТИ!
    Нима? А защо го няма никъде черно на бяло? Или ти имаш за научни доказателства раздумките на кварталните баби? Научните изследвания не намират никаква връзка м/у късното (дори среднощното) хранене и трупането на мазнини. В някоя друга тема бях пуснал цитати и линкове.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    за мене 9 4аса е късно за вечеря.. обикновено ям между 7- 7 30
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Различно..но най-често около 20:00 часа
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Мхм
    Дори древните китайци са го казали- "Закуската изяж сам.Обяда раздели с приятели.Вечерята дай на врага си..."

Guest
    Ниго е прав... ще ви дам един пример културистите се хранят и вечерта .. има такива дето работят вечерта пък спят през деня ... е кога мислите ядат ??(въпросния за които говоря е с 45 ръка релефна )

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ниго е прав... ще ви дам един пример културистите се хранят и вечерта .. има такива дето работят вечерта пък спят през деня ... е кога мислите ядат ??(въпросния за които говоря е с 45 ръка релефна )
    Културистите до колко години средно живеят ?

Ниго
    Guest
    Културистите не ги намесвай.
    Нито сме им на стажа в залата, нито сме им на суплементите. Тяхното ядене е специфично и се обуславя от спорта. ИНаче като режим ... 6 месеца ВВД, после 3 Месеца НВД после 2 седмици само прореини и периоди с по няколко дни без вода... бе хич не е като за някой, който не тренира, или тренира за здраве, външен вид и тн.

Dave Drapper например е на 65 (не съм сигурен) и все още си е истинска машина. Иначе повечето културисти си прецакват здравето със зоб.

Но тук не говорим за културисти. Те ако има как и докато спят ще пият протеинови шейкове.

Едно хранене, било ти и 20 минути преди сън, ако е в дневната калориина дажба е полезно. Някъде бях говорил за растежниж хормон, как той разгражда мазнините и се синтезира по време на сън. Дайте му енергия, че да се синтезира както трябва!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ....когато нз ..понякога към 8 друг път към 10-11 а понякога вобще ..ако баща ми го няма пропускам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    давам пример с културистите... а елиза виж Бате Арни ся е ако не се лъжа на повече от 60 години а колко метани,деки е зимал !

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз съм така. Ям когато съм гладен без да спазвам някав точен час.
    Po sushtiq nachin sum i az.

Град
    the Savage Garden
    аз не вечерям по - късно от 7, 7:15...със всякакви диети и празвилници за зрдавословно хранене съм чела, че колкото по-рано вечеряш - толкова по-добре, защото късното ядене не се храносмила от стомаха като си легнеш след вечеря или седнеш да почиваш...след хранене тр да има малко време, в което да се пораздвижиш...

Това за калориите е ясно, поне за мен- уча точно това...
    Иначе аз вечерям когато ми падне, някъде между 21:00 и 23:00 часа...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Когато ми падне..понякога дори не вечерям
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Re: azazazzazaza

Цитирай Първоначално написано от mininkaa
    ГЛУПОСТИ!
    Нима? А защо го няма никъде черно на бяло? Или ти имаш за научни доказателства раздумките на кварталните баби? Научните изследвания не намират никаква връзка м/у късното (дори среднощното) хранене и трупането на мазнини. В някоя друга тема бях пуснал цитати и линкове.
    Това,че не си го чел,не значи ,че го няма!!!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Фен
    Град
    България
    По принцип трябаж да се вечеря не по-късно от 19:00h , за да може да се изгорят приетите калории и те да се натрупват по-трудно!Но аз вечерям по-късно кyм 20:00, 21:00h.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си