- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Слагането на картинка на красива жена като аватар в skype
Какво си помисляте за човека който си е сложил картинка на красива жена на аватара си в skype ?
Кажете си мнението
Че е намерил моя снимка, разбира се![]()
Eeйййй, че си скрамнаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
4e iska sex
a az te iskam tebeПървоначално написано от 182+44_4adel
mi ako e izestna jenata zna4i e fen ako ne e izvestna 4oveka se e 4udi kakvo da sloji i si e slojil gotina macka![]()
Бахти тъпата тема...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ами, ако красавец си е сложил снимка на грозен човек ?
![]()
себе си ли визирашПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Нищо няма да си помисля,всеки си слага каквото иска на скайп. Било то негова снимка,снимка на известна личност или някоя картинка просто,която му е харесала.
Аз пък като видя аватар с момиче на него си мисля, че юзъра е момиче... и стават обърквания. Иначе ако се познаваме ще се позачудя... Просто не съм свикнала момчетата да имат момичешки аватари (изключение - голите каки) :Р
еми и аз повечето пъти като видя че има аватар с момиче си мисля че абоната е момиче а това не винаги е ткака..някой момчета си слагат снимки на гаджетата като аватари или пък на някоя мацка дето ги кефи...![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
никъде не е споменато такова нещоПървоначално написано от Дебел Идиот
![]()
Че е намерил снимка на Зори или Death Whore.
LOL дед хор вече се е похвалила![]()
е,зависи дали е момче или момиче много ясно!ако е момиче-значи си е сложило своя снимка или на някоя певица,актриса,моделка,коя о харесва.ако е момче-че е ценител на женската красота.![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
tova me razmazaПървоначално написано от Дебел Идиот
![]()
![]()
еми не е ли очевадно?
просто мацката го кефи..кво толкова трябва да си мислим..има хора, които си слагат за аватар маратонка,извънземно,крава и трябва ли да си мислим нещо специално за тях?всеки си слага квото му харесва.И защо не питаш самия човек защо си е сложил този аватар и от там ще се ориентираш кво да мислиш..
Ama ti si izverg be. Mnogo mrazq takiva putki deto se mislqt za krasivi a vsu6nost sa tolkova krivi i antipati4ni. Nikoga ne bih te ebal ama nikoga!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I mejdu drugoto ne te li e sram da go kaje6 tova pri uslovie 4e si si lepnala groznata mucuna v temata za snimki?![]()
![]()
![]()
Gnusna metalka!
Моля те, окажи се достатъчно тъп, че да псуваш метълите... Най-после ще има с кого да се сдърпам...Първоначално написано от Анонимко
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
1. Не усещаш силната иронията, това е много лошо.Първоначално написано от Muse_of_Madness
2. Според мен не съм грозна...даже някои казват, че съм красива![]()
![]()
![]()
![]()
3. Да си беше казал отначало, че пишеш тези неща само защото съм "гнусна метълка". Това няма общо с това дали съм хубава.
4. И аз мразя хора, които се заяждат затова, че някой е грозен. И да съм грозна, какво?
Ахм!Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!