- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da izbqga6...
malko mi e trudno da zapo4na,no...az sam momi4e na blizo 15.no napravo da si doida na problema-ima edno mom4e. ne prosto mom4e ,a edin super specialen za men 4ovek. poznavame se ot 6klas,bqhme zaedno v edin klas.sega ne sme no pone sme v edno daskalo. 4udq se oba4e dali tova e dobre. s nego imame nqkakvi 4uvstva moje bi ot 6 klas,kefim si se,minalata godina postoqnno bqhme zaedno a to4no predi edna godina vsqka6 vsi4ko mejdu nas cafte6e. sega pak ne6tata se razvivat po podoben na4in. nai-dobrite mu priqteli kazvat 4e toi nikoga ne e bil takav-govorel samo za men,bil se vmania4il. mn bih iskala da vqrvam na vsi4ko tova no ima nqkoi ne6ta koito me rezervirat.toi ima sqka6 bezumen strah ot obvarzvane. pregra6ta me i mi govori razni ne6ta no v moment kogato mu zagovorq za ne6to po-seriozno zapo4va da se darji kato poslednoto govedo. dnes pak be6e taka darja se otvratitelno a az prosto si sedq v nas i mi e gadno i edinstvenoto ne6to koeto moga da napravq e da vi natovarq malko s moite gluposti(za koeto zajalqvam) za6totot ve4e mi e neudobno da govorq na nai-dobrite si priqtelki za nego. na tqh im e mnogo stranno kak sled edna godina ni6to nestavane pak prodaljavam da darja na nego.prosto v moment vkoito si kazvam 4e ne moga pove4e 4e nqmam sili za vs otna4alo toi pravi ne6to hubavo i az re6evam 4e se e promenil,4e ima 6ans i si zaslujava.porednata zabluda kakto se okazva posle.no vapreki vs ne moga da si go izbiq ot glavata.ne si predstavqm kakvo bih pravila bez nego vapreki 4e okolo men ima mn po-mili,gotini i t.n. mom4eta.prosto tova mi e nqkakva maniq.moje li savet kak da izbqgam,kak da go zabravq.lo6oto 4 4e ne sam sigurna dalboko v sebe si 4e go iskam
Като не го искаш.. не го прави.. , а може би наистина го е страх от обвързване за да не се чуства задължен на някого.. незнам седнете и си поговорете двамата.. това ще е най добре и успех.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Него го е страх. Не знам от какво, може би си иска свободата , която ти няма да му отнемеш, разбира се. Просто може би иска да си е чистокръвен ерген, да има време за футбол, приятели, купони, напивания, краткотрайни срещи и връзки и т.н. Така че е най-добре да изясните тоя въпрос f2f![]()
Имах същия проблем с едно момче ... но с течение на времето го забравих ... казвах си "Бори се докрай!" и го правех,но ми омръзна ... и се появи друго момче,в което и до днес съм лудо влюбена.
За това ... и на теб ти казвам "Бори се!"...бори се докрай,може и да сане нещоА ако не стане,ти сама ще се откажеш...то просто ти омръзва...
ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}
Може би изпитва страх и не знае какво е да имаш връзка, поне предполагам.
Говори с него и излезте на кафе, ала-бала и говори открито с него.
Ne vinagi izbirame koi da obichame. I vsichki znaem che liubovta mn chesto naranqva.!!
Spored men tova momche darji na teb, obache kakto i ti sama kaza "strah go ot obvurzvane" .. za tova trqbva da mu dadesh vreme. Znam, vaprosa sega e 'kolko vreme?', tova nikoi ne moje da kaje. I sashto zavisi ot teb, dali mojesh da chakash i kolko mojesh da izdurjish - dokato toi razbere naistina kakvo iska !
marsi za savetite. super ste.