- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето на най-добрия ми приятел!
Съвсем няма да постъпи егоистично!Напротив.Много по-егоистично би било,ако крие от приятеля си истината.Явно вече с момичето са си казали какво изпитват,а горкият му приятел е предаден,ако нищо не му каже.Трябва да бъде честен към него.Тези неща се случват.А връзката дали ще рухне или не и то по какъв повод си зависи само и единствено от двойката.Рано или късно истината излиза на яве и е по-добре доброволно да се каже,защото няма никого да нарани,отколкото да бъде премълчавана и накрая освен всичко друго момчето ще излезе и лъжец.
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Той не е имал време да и разкрие чувствата си. Прочети внимателно 1 пост.Първоначално написано от Chikiponita
При това усковие може просто да остави нещата така и момичето след време ще реши, че му е безразлична и готово...
Още 1 възможност...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Според мен момичето не пада от Марс и се е досетило,че той е хлътнал до уши по нея още преди самият той да го разбереСпоко,ние момичетата сме доста прозорливи
![]()
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Мхм..и аз съм на същото мнение..Първоначално написано от harakiri
![]()
Явно ти си тъпия, защото въпроса ти още по-тъп!?!?Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Това, че е влюбена в мен незначи, че не го обича(поне малко, предполагам)! При положение, че са заедно 3 години и се познават от 5 годишни .... мий незнам.. сигурно го "ненавижда"(слагам го в кавички, за да уловиш иронията) !
/off the record на 22 съм
Благодаря ви много за съветите!! Наистина ми бяха от полза,но още като пусках темата бях взел решение, към което смятам и за напред да се придържам ..а именно да запазя приятелството. Ето това е човешкия живот - игра на лабиринти с много и различни пътища и всеки с различен изход . И най-лошото .. по който път и да поемеш - няма връщане назад и винаги ще си мислиш :"до какво водят останалите" ...явно ще си остана само с мечтите.. та нали поне те са ни безплатни?! ()
![]()
НА 22?! Ауу....![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Всички наши мечти мога да се сбъднат - ако имаме куража да ги преследваме. Успех!