.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Съвсем няма да постъпи егоистично!Напротив.Много по-егоистично би било,ако крие от приятеля си истината.Явно вече с момичето са си казали какво изпитват,а горкият му приятел е предаден,ако нищо не му каже.Трябва да бъде честен към него.Тези неща се случват.А връзката дали ще рухне или не и то по какъв повод си зависи само и единствено от двойката.Рано или късно истината излиза на яве и е по-добре доброволно да се каже,защото няма никого да нарани,отколкото да бъде премълчавана и накрая освен всичко друго момчето ще излезе и лъжец.

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Съвсем няма да постъпи егоистично!Напротив.Много по-егоистично би било,ако крие от приятеля си истината.Явно вече с момичето са си казали какво изпитват,а горкият му приятел е предаден,ако нищо не му каже.Трябва да бъде честен към него.Тези неща се случват.А връзката дали ще рухне или не и то по какъв повод си зависи само и единствено от двойката.Рано или късно истината излиза на яве и е по-добре доброволно да се каже,защото няма никого да нарани,отколкото да бъде премълчавана и накрая освен всичко друго момчето ще излезе и лъжец.
    Той не е имал време да и разкрие чувствата си. Прочети внимателно 1 пост.
    При това усковие може просто да остави нещата така и момичето след време ще реши, че му е безразлична и готово...
    Още 1 възможност...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Според мен момичето не пада от Марс и се е досетило,че той е хлътнал до уши по нея още преди самият той да го разбере Споко,ние момичетата сме доста прозорливи

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от harakiri
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Като не искаш да нараниш приятеля си.. не виждам смисъл да и казваш какво изпитваш към нея.. най добре си останете само приятели.
    И аз така мисля.
    Мхм..и аз съм на същото мнение..

Harmanlieca
    Guest

Re: Гаджето на най-добрия ми приятел!

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    Цитирай Първоначално написано от Harmanlieca
    И още по-тъпото в цялата ситуация е ,че тя също ме харесва и дори ми го сподели... освен това тя го обича защото ходят от много време
    ти тъп ли си, че си противоречиш така?! или просто си на не повече от 12-13
    Явно ти си тъпия, защото въпроса ти още по-тъп!?!?
    Това, че е влюбена в мен незначи, че не го обича(поне малко, предполагам)! При положение, че са заедно 3 години и се познават от 5 годишни .... мий незнам.. сигурно го "ненавижда"(слагам го в кавички, за да уловиш иронията) !

/off the record на 22 съм

Harmanlieca
    Guest
    Благодаря ви много за съветите!! Наистина ми бяха от полза,но още като пусках темата бях взел решение, към което смятам и за напред да се придържам ..а именно да запазя приятелството. Ето това е човешкия живот - игра на лабиринти с много и различни пътища и всеки с различен изход . И най-лошото .. по който път и да поемеш - няма връщане назад и винаги ще си мислиш :"до какво водят останалите" ...явно ще си остана само с мечтите.. та нали поне те са ни безплатни?! ( )

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    НА 22?! Ауу....
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Всички наши мечти мога да се сбъднат - ако имаме куража да ги преследваме. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си