Mи кво да ви кажа, попаднал съм в най-най-най-тъпата ситуация, а именно влюбен съм в най-неправилния човек - гаджето на най-добрия ми приятел. И още по-тъпото в цялата ситуация е ,че тя също ме харесва и дори ми го сподели, но понеже приятелят й (моят приятел) беше наблизо, не можехме да говорим нормално и успях да дам някакъв уклончив отговор, но тя определено не разбра какво чувствам към нея. Тъпото е, че никога не бих(колкото и да искам) направил нещо с нея, защото държа на приятеля си и не искам да го предавам, а и освен това тя също го обича защото ходят от много време. Дайте ми съвет, според вас да й кажа ли какво изпитвам към нея или да оставя нещата така, защото просто няма начин да бъда с нея, а в същото време много ми се иска да и кажа това което чувствам, но това може би ще обърка още повече нещата!? Единственото, което знам е че съм яко, ама мн яко хлътнал ,а имам чувството, че приятелят ми не я оценява достатъчно! Незнам.. ако това е момичето на моя живот, поне се радвам ,че я познавам!