незнам как да го преодолея това.. истината е, че не съм грозен и доста момичета ме харесват, но само тя ми се е набило в главата и само за нея мисля!! Харесвам всичко, което прави.. всичките й навици, как се усмихва, как се смее, как изглежда когато е тъжна.. да за мен тя е като прочетена книга. Само като погледна очите и мога да разбера за какво си мисли.. какво чувства.. и най-важното знам как да я развеселя...да я накарам да се почувства по-добре, докато приятеля ми не усеща тези неща. Имам чувството, че я познавам цял живот и всичко което което съм търсел в една жена - тя го притежава!!! Не съм поредният влюбен тинейджър, въпреки, че името на сайта е насочен точно към тази група хора.... имал съм няколко сериозни връзки, но чувства като тези никога не съм изпитвал ........ и то към гаджето на най-добрия ми приятел! Никога не съм очаквал да попадна в такава шибана ситуация.. неспирно мисля за нея и утеха сигурно няма да намеря докато не я целуна и й кажа, че я обичам...... ';двсг;рвхглехйлгрй;;;р;лгхв рлх ебахти...................................... .........