.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Тема: VankS gei li e ???

liubopitko
    Guest

VankS gei li e ???

abe da vi popitam,bate kaza da vi pitam-ta da si doida do pitaneto...da vi pitam VankS gei li e? Bate mu vidql snimkite i kaza da pitam.ta pitam ?? Gei li si pitam ?
    Mersi za otgovora i priqten den na vsi4ki.

aban it tupi temi brat4e ...
    btw batko kaza 4e ti si gei ... ta pitam gei li si?
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    А връзки на обувките имам ли?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    емо е
    нали ви каза момъка

Град
    нямам си на представа...
    може и да не е гей ама не е и мъж

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Не е гей. Бахму майката , виде ли сте един със собствен стил , и му скачате.

Аре!

Re: VankS gei li e ???

Цитирай Първоначално написано от liubopitko
    Bate mu vidql snimkite i kaza da pitam.ta pitam ?? Gei li si pitam ?
    И защо се интересува батко ти? Да не би да си е харесал VankS?

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Той е първи в списъка на Рогатия и първи ще усети силата и яростта на Аналния Холокост.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ей го първия хейтър дет не се сдържа и пусна тема като гост разбира се...иначе как?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хахахаххах "собствен стил"?!?!? Явно доста хора напоследък имат точно същия собствен стил и никой друг няма като техния.

хихихи Гей съм... да ... само че кажи на батко ти че като постигне това което аз съм постигнал на мойте години .. може да ми говори за гейство... и нека видя неговата прятелка хаха защото съм 100% обеден че моята е по красива... явно найстина съм гей .. незнаех ... мерси за темата дискусия ...

П.П:Кажи на батко ти да ме фане някаде ... сещаш се каде... Защото едвали батко ти е толкова красив и е модел на всичкото отгоре... а такива пишлемета са ми много смешнички като тебе комплексирани че са грозни и са чудят да намерят кусури
    182- бан на профил 2т.

Фотомодел съм.. работя... и се издържам сам... а ти още на мама и тати сигурно държиш.. тва че те ми дават и те пари нищо незначи... искарам си достатачно за мен си
    182- бан на профил 2т.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    имаме новина - ванкс се издържа сам, а целия останал свят е при мама и при тате

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Едва ли е нужна чак тема за този потребител. Явно му харесва така да се облича щом е така значи няма проблем. На мен също много, много не ми харесва неговия стил, но и да го обиждам пак не става.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аз пък съм рекламно лице на паста за зъби, ама нещо не искат да ми платят за последния клип....

Град
    On the wings of love... :)
    оле....щом нйкои се облече по-дбре веднага бива наречен гей ... ужас
    Do you believe in dreams?That`s how I found you!

Значи мъж за теб може да си намериш... Аз прятелка мога да си хвана само докато са обърна... тва че ти си мислиш че всичко кот фърчи са яде е твой проблем... аз тая тема няма кво да я коментирам аз съм гей хахаха да а вие се комплексирате от това че някой може да е по-красив от вас... и се чудите как да му свалите егото ... еми съжелявам УЖАСНО МНОГО КРАСИВ СЪМ!!!!Повтарят ми го постояно и съм свинкал с това... не съм перфектен...Обаче чак така да ме нападате само защото се обличам така ... тва е признак на комплексираност само защото някой е по желан от женския пол и влизате в някви таквиа иронични работи Земете са стегнете малко ... приведете се в вид.. и ми говорете сигурно не си стъпвал в козметичен салон... хаха вземи го напрваи и тогава ми говори...
    182- бан на профил 2т.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Едва ли е нужна чак тема за този потребител. Явно му харесва така да се облича щом е така значи няма проблем. На мен също много, много не ми харесва неговия стил, но и да го обиждам пак не става.
    забавно е...
    виж какъв е високомерен, как да не упражним малко форумен тероризъм върху неговата светла личност на фотомоделллллллллл
    Колко си лош само ... може ли такова нещо. Но щом ти доставя удоволствие .

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Дис Имо хомосекшуъл (броук дъ гейм) много се е развихрил, бе. Деба и клоша, деба. Ние му се смеем, клоша мисли, че сме му завиждали, че видите ли бил фотомодел и бил красив (аз също съм красив, защо да ти завиждам за красотата?). А връх на всичко е как видите ли, само докато се обърне може да си намери гадже (нещо, което аз също мога да направя). Е, кажи ми аз за какво да ти завиждам, като също имам достатъчно изкарани кинти, и лятото изкарвам доста пара, отделно също съм красив, и също ми връзват мадамите (особено, откак завързах сериозна връзка съм много търсен). Всеки има с какво да се похвали, но защо само ти го правиш (а ако не си само ти, то ти го правиш най-нагло и безцеремонно)? Айде малко по-лекинко да го даваш, че ставаш още по-смешен.
    П.С.> Пише се съжАлявам, а не съжЕлявам! Освен, че си фотомодел, секс-символ и едър бизнесмен, не е зле да поработиш и върху правописа, че да може и с него да се хвалиш!
    Левски шампион але але!

Град
    нямам си на представа...
    мда...няма къде да си избиваме комплексите...ехх жалко че бог не ни е дарил с красота и чар...

да се кланяме пред ванкс

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    простосмъртието,простосмъ тието е по точната дума.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Защото си релаксирам... и още е прекалено рано за излизане ... Да зема ти се отчитам кога излизам кога се прибирам кво правя с кой ???
    182- бан на профил 2т.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от VankS
    Защото си релаксирам... и още е прекалено рано за излизане ... Да зема ти се отчитам кога излизам кога се прибирам кво правя с кой ???
    не, мерси...

това си е ваша работа, ваше светейсшество

Don't wanna be a part of your fashion show
    'cuz we don't fuckin' care
    It's time to face the music
    You all just better beware
    That we're pissed off and mad as hell
    So fuck off with your fake ideals
    You'll never understand us
    For you we're much to real

гаахахахахахахаха
    да видях оная снимка дет си сложил в оная тема.. така бях потстриган преди 3 години .. много ме кефеше ама ми омразна.. значето пречупения кръст.. хилер .. брей ти скинхедс май а ? и са взел на сериозно ...
    182- бан на профил 2т.

Град
    нямам си на представа...
    излагаш се...много

хаха пешо хилтлера... боже .. ти поне да знаеш нещо за него... ама айде щом си мислиш че си вървежен с тва оки не те нападам
    182- бан на профил 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си