.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96

Тема: VankS gei li e ???

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    поправка : е*ал ли си го или може би сте се натискали , че знаеш дали е гей ????

Град
    нямам си на представа...
    погледни третата му снимка в оная тема...погледни как е застанал...на мен тва ми беше достатъчно...

Град
    извън всякаква реалност
    Има ли значение как е застанал ?!??! Сорка ама има ли лошо да има метросексуални ?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Има ли значение как е застанал ?!??! Сорка ама има ли лошо да има метросексуални ?
    я вземи да млъкнеш ?

Ванкс , защо си махна снимката бе мамин убавец ?
    нещо да не те е срам ?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    любя го този форум

зрелища без пари

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    любя го този форум

зрелища без пари

има покачване на продажбите на пуканки..
    тука е като на кино - драми,раздели,любов и др. - вс на макс !

Абе Мачок,как така не си я локнал тая тема досега ?
    Та чак и ти си пишеш
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    я вземи да млъкнеш ?

нещо да не те е срам, женчо ?
    Според мен точно ти най-големия "хубавец" не си човека който ще ми казва да млъквам ! Това чудо е ФОРУМ и всеки изразява мнение /да те светна/ А когато се запознаеш с Иван можеш да му кажеш гей ! А когато не знаеш какъв човек е по-добре не говори напразно

Супер фен
    Град
    Ти да не му светиш като прави секс( с който и да го прави ) че си сигурна?!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    я вземи да млъкнеш ?

нещо да не те е срам, женчо ?
    Според мен точно ти най-големия "хубавец" не си човека който ще ми казва да млъквам ! Това чудо е ФОРУМ и всеки изразява мнение /да те светна/ А когато се запознаеш с Иван можеш да му кажеш гей ! А когато не знаеш какъв човек е по-добре не говори напразно
    хубаво
    казвай си мнението ама не ме задължавай да бъда либерален и да не мразя такива отрепки като него, рожби на извратени моди в 20-21 век
    някой питал ли се е защо по времето на родителите му не е имало такива "изцепки" .. е как защо - не е било модерно

Град
    извън всякаква реалност
    Аз не те задължавам да приемеш мнението ми а на Ice_Queen мога да й кажа , че познавам негови приятелки а също и него го познавам и съм сигурна , че не е гей . А това , че ходи по модата си е негов проблем .

Супер фен
    Град
    Аз не те задължавам да приемеш мнението ми а на Ice_Queen мога да й кажа , че познавам негови приятелки а също и него го познавам и съм сигурна , че не е гей . А това , че ходи по модата си е негов проблем .

Виж сега..мен не ми пука дали е гей или не е .
    Но истината си я знае само той и никой др : ) .
    Дори и ти не можеш да си сигурна!!!
    И както казваш че всеки има право на мнение - права си.Тогава нека всеки си каже мнението.
    На мен лично външния му вид не ми харесва.

Град
    извън всякаква реалност
    Може...аз искам да го защитя , защото може да е всякакъв , но не и гей

Град
    нямам си на представа...
    и аз повтарям..
    може да не е шибан долен мазен гнусен педал ама не е и мъж...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Може...аз искам да го защитя , защото може да е всякакъв , но не и гей
    евала ти правя поне затова...
    явно Това е толкова голема п*тка,че трябва едно момиче тука да го защитава... браво

бтв нямаше да почна да го плюя, докато не видях,че се изживява като богаташче, и е най-успял от всички , бил независим - нищо,че сигурно майка му, му пере чорапите ...

Град
    извън всякаква реалност
    Ами всеки се гордее с нещо . Сигурно с вас няма да се стигне до компромисно решение и за това спирам.

Град
    нямам си на представа...
    WEEEEEEE ARE THE CHAMPIONS !! \/ \/

хахаха We are the champion ... добре ве мъж... къв мъж пък си ти ве шматкооо .... хахахаха единственото което си е лизач нищо повече.. Снимки не сам махал.. дае гей съм спри ма занимааш с глупости .. тъпо шитнато "скинарче" което дори незнае за кво са бори и са прай на велико копеле което неможе си избърше гъза.. боже .. ко ма занимаате немога ва разбера... аххаха тва че вие не сте чували за козметик и за самобръсначки и ходите като горили си е ваш проблем мен не ме топли.... ходя както си искам...нито ти келеш ниту оня "хитлериския" гей може ми каже кво да правя как да ходя... той с тая издивяла прическа вървежен ли е .. хитлер а у бил незнам си къв . къв е бил чифут ... .. оня другия пък .. не съм бил мъж ти кат си мъж поне ок хахаха важното е че поне си вярваш... Единственото което мога ви кажа е ще правя квото си искам напук на такива отрепки като вас.. хахаха палячовци.. и хиляда теми да направите през патката ми е кво мислите вие ... хаха нали прятелката ми ме хареса.. кво ме топли мнението на завиждащи копелта дет само са чудят как да са нпият с бира. .щот няят пари за качествен алкохол ... (то си личи от оня чифут с татуса държи бира)... айде с здраве и лека вечер...
    182- бан на профил 2т.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от VankS
    хахаха We are the champion ... добре ве мъж... къв мъж пък си ти ве шматкооо .... хахахаха единственото което си е лизач нищо повече.. Снимки не сам махал.. дае гей съм спри ма занимааш с глупости .. тъпо шитнато "скинарче" което дори незнае за кво са бори и са прай на велико копеле което неможе си избърше гъза.. боже .. ко ма занимаате немога ва разбера... аххаха тва че вие не сте чували за козметик и за самобръсначки и ходите като горили си е ваш проблем мен не ме топли.... ходя както си искам...нито ти келеш ниту оня "хитлериския" гей може ми каже кво да правя как да ходя... той с тая издивяла прическа вървежен ли е .. хитлер а у бил незнам си къв . къв е бил чифут ... .. оня другия пък .. не съм бил мъж ти кат си мъж поне ок хахаха важното е че поне си вярваш... Единственото което мога ви кажа е ще правя квото си искам напук на такива отрепки като вас.. хахаха палячовци.. и хиляда теми да направите през патката ми е кво мислите вие ... хаха нали прятелката ми ме хареса.. кво ме топли мнението на завиждащи копелта дет само са чудят как да са нпият с бира. .щот няят пари за качествен алкохол ... (то си личи от оня чифут с татуса държи бира)... айде с здраве и лека вечер...
    Ма ти си бил ебаси якия беее!Лелеееей!
    Shanon може да е всичко, но не и "лизач";"шматка" или още повече "тъшо шитнато "скинарче""
    За твоя информация дума "скинар" няма!Има "скинхед"!
    А оная с татуровката...ако не си забелязал...или по-точно загрял беше ебавка!

Не знам кво ти пречи пък на тебе бирата...и не разбирам кво разбираш под качествен алкохол, но едва ли ако сис компания в парка, ше почнеш да си бъркаш некви гъзарски коктейли...или е под нивото ти да ходиш из парковете, защото не е модерно?!

А даа и да попитам!Деба и логиката...защо когато някой не одобрява факта, че се бръснете навсякъде, значи че е обрасъл кат горила?!И защо си мислиш, че козметика е единственото средство за обескосмяване?!А случайно да се замислиш, че някак си краката и ръцете не са много хубаво място за кола маска/самобръсначка при мъжете?!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от VankS
    Ма ти си бил ебаси якия беее!Лелеееей!
    Shanon може да е всичко, но не и "лизач";"шматка" или още повече "тъшо шитнато "скинарче""
    За твоя информация дума "скинар" няма!Има "скинхед"!
    А оная с татуровката...ако не си забелязал...или по-точно загрял беше ебавка!

Не знам кво ти пречи пък на тебе бирата...и не разбирам кво разбираш под качествен алкохол, но едва ли ако сис компания в парка, ше почнеш да си бъркаш некви гъзарски коктейли...или е под нивото ти да ходиш из парковете, защото не е модерно?!

А даа и да попитам!Деба и логиката...защо когато някой не одобрява факта, че се бръснете навсякъде, значи че е обрасъл кат горила?!И защо си мислиш, че козметика е единственото средство за обескосмяване?!А случайно да се замислиш, че някак си краката и ръцете не са много хубаво място за кола маска/самобръсначка при мъжете?!

Значи.. 1во в паркове се разхождам... но не пия в паркове затова са напрваени заведения и апартаменти т.е. купончета... Аз не казвам че горилите са гадни ама не да ми каже че не съм мъж щото нямам косми по тялото .. ми съжелявам не се понасям.. или ми развива теорий къв съм бил.. да е спал с мен .. да съм му духал.. кво ме занимава с елементарни тъпотий...А относто тва за колата масска при мъжете.. ми не виждам ко му пречи че ме напада че съм гей... Гей съм ако сам спал с него.. а тва ще му е мечта... хахах
    182- бан на профил 2т.

Оф не ми дреме ако ще и на майната си да си бил честно казано.. ако искаш и с господ са снимай ... пред патката ми е .. казах ти .. когато ти се осетиш малко гей съм биллл гей само на някой от ващо семейство.. щот гей единствено и само ти ... =D>
    182- бан на профил 2т.

Мега фен Аватара на machoka
    Достатъчно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си