.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Erotic_boy
    Guest

Moderated: Помогнете с есе на тема "На най-важните...

ako nqkoi razbira ot eseta neka pogledne eto tova '' Na nai vajnite jiteiski puti6ta nqma nikakvi putni znaci'' i da mi pomogne s ne6to kato naprimer kakvo da napi6a!pls

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 и 7 точка от правилника!

Pf ot kude da znam.Tova ne e za tuk

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Kaто незнаеш - няма да пишеш! 10 точка от правилника!

МИ може би ,когато искаш да постигнеш нещо,"знака" Стоп няма да те спреЧовек се бори за да бъде щастлив.Точе е най-трудната борба...За съжаление по пътя си често наранява и други хора(все пак няма правила,няма пътни знаци).Аз така го разбирам.Ако го развиеш мисля ,че ще се получи горе -долу...
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

edin 4ovek
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SlyN4o`f
    МИ може би ,когато искаш да постигнеш нещо,"знака" Стоп няма да те спреЧовек се бори за да бъде щастлив.Точе е най-трудната борба...За съжаление по пътя си често наранява и други хора(все пак няма правила,няма пътни знаци).Аз така го разбирам.Ако го развиеш мисля ,че ще се получи горе -долу...

mersi

Guest
    ako nqkoi razbira ot eseta neka pogledne eto tova '' Na nai vajnite jiteiski puti6ta nqma nikakvi putni znaci'' i da mi pomogne s ne6to kato naprimer kakvo da napi6a!pls

ami spored men tova se otnasq za tova 4e v jivota nqma pytni znaci,koito da ti pomagat..koito da ti kazvat spri ili zavii na sam.KOgato pravi6 svoq izbor za kakvoto i da bilo,nikade nqma znak 4e e opasno za jivota ako tragne6 nasam i dr..

vlez v pomagalo.com tam ima i eseta i temi vsqkakvi!predpolagam,4e moje i da go ima tova ese!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си