Цитирай Първоначално написано от pla4kam si
Imam si priqtel koito strashno mnogo si obi4kam Hodim ot mesec i pove4e Si4ko e super,no naposledyk 4uvstvam 4e stava neshto.Vijte..ne mi e kazal nishto s koeto da me navede na taq misyl ama neshto kato intuiciq.Imam 4uvstvoto 4e mnogo mnogo ne mu puka za men...a i ne sme se vijdali ot nqkolko dni. Off neznam ama mi e mn gadnoo.Ako mu pukashe za men shteshe pone da me potarsi teq dni,a toi napravo me zabravi.Nqma vse az da go tarsq I sq kakvo?Obi4am go,no sym si inat i az ne go tarsq i toi men ?
Mila, bqh v su6tata situaciq predi 2 sedmici i za sujalenie zavur6i s kusane Be6e mi kipnalo i si bqh re6ila da ne mi se obajdam dokato ne se seti za mene - e ne se seti 3 dena Posle "govorihme" i mi kaza 4e nqmal 4uvstva....tupa rabota ob6to vzeto - pri teb moje da e suvsem drug slu4aq - vse pak ti si poznava6 priqtelq i moje6 sama da preceni6 dali naistina e ot horata koito imat mnogo rabota ili prosto go murzi da vdigne 1 telefon...i v 2ta slu4aq pak trqbva da pogovorite i da mu pokaje6 4e bi iskala da si mu ot prioritetite