.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Mius - the best MAGE
    Guest

Moderated by W.I.M: Не знам как да й призная :(

Хора имам много сериозен проблем . Сега съм на 14 години . Влюбен съм в едно момоче и незнам просто как да и го кажа. Немога да убясня любовта си с думи просто . Влюбен съм в нея от 7 месеца и 26 дена , а иначе я харесвам от 2години и половина . Преди време една от най-добрите й приятелки ми предложи. Стана ми много неловко ,за6тото ако като кажа не всички момичета , които бяха там щяха да искат аргумент. Най-добрия ми приятел ми издеиства 1 ден за мислене ,който аз преварнах в 1-2 седмици ,но все пак говорих с въпросното момиче насаме бес да споменавам любовта си към приятелката й. Всички ми дават най - различни савети но просто ни6то не помага . Незнам как да й убясня любовта си . Ако й предложа и тя откаже дирекно се хварлям от някоя скала в морето и си слагам край на живота . Просто незнам накаде вече да ходя и какво да правя . Надявам се поне тук някой да ми помогне !

§§ Модерирано от W.I.M: точка(и) 7 §§

Guest
    ot nespondelenata lubov po gadno ne6to NQMA....samo tova moga da ti kaja ot li4en opit...

Мега фен Аватара на koalka
    Така и така, ако не те харесва по какъвто и да било начин да й предложиш, пак няма да стане.

Mius - The best mage
    Guest

.

не съм се изразил правилно . Всички ми казват , че в погледа и личи , че ме харесва. Тя ми каза ,че ме чувства близък и даржи на мен , но как да го разбирам това !

Guest
    otiva6 pri neq i i obqsnqva6 vsi4ko kakto go 4uvstva6. ako ti otvyrne sys sy6toto evala, ako ne.. nqma da se hvyrlq6 ot nikade.. jivota prodaljava

Супер фен
    Ami to vqrno,che ot nespodelenata lubov po gadno neshto nqma,ama chakai e ta ti si edva na 14,a sha sa samoubivash!T'va e bezsmileno dato pishesh.pyk i ako si shtql naistina da go napraish - nqmashe da go napishesh!Seki prikazva,che shte se samoubiq,a sig i na 1% ot teq hora ne im stiska da go napraqt.
    Обичам те <3 !!!

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Mius - The best mage
    не съм се изразил правилно . Всички ми казват , че в погледа и личи , че ме харесва. Тя ми каза ,че ме чувства близък и даржи на мен , но как да го разбирам това !
    явно има симпатии към тебе...бе ко чакаш от проба опит не боли

Mius - The best mage
    Guest

.

ами лекс сега не ми се цитират песни ,но ме е страх ако ми откаже . Незнам какво да правя . Бес да се колебая бих се фарлил от някоя скала .

Mius - The best mage
    Guest

.

xaxa мислиш ли че не ме стиска .. много хора не ме познават добре . За някой неща съм готов на всичко . Разбира се чак самоубийство не , но нищо чудно да се затворя да не говоря на никой и тн ..

Град
    Somewhere in deep space
    Брато какво е това "но ме е страх ако ми откаже Още 2 години и половина ли ще прекараш мислейки "ами ако ми откаже"? Хвърляй се с главата напред и каквото стане, а и тя ако мислиш че ще те чака цял живот ти да се наканиш да и преложиш.. Най-много да изпуснеш момента и да я видиш с някой друг скоро време, защото докато ти се вайкаш дали ще ти откаже, някой друг действа!

Think about it!
    And nothing else matters..

Град
    Варна
    Действай.Разкрии и чуствата си , а ако те отхвърли има много други.

Цитирай Първоначално написано от jus7_a_boy
    Хвърляй се с главата напред и каквото стане,
    Think about it!
    Ехх на думи много лесно...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Brato otivai pri mackata i i razkrii 4uvstvata si vednaga,shoto posle she sajalqvash mnogo are kvo si zastanal na toq komputar i gledahs nekvi forumi are zaminavai pri pi4eto i ne krii 4uvstvata si....ako naistina ima simpatii kam teb ne si propuskai shansa are uspeh brato
    Nigga welcom to the Jungle!!!

Град
    Somewhere in deep space
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от jus7_a_boy
    Хвърляй се с главата напред и каквото стане,
    Think about it!
    Ехх на думи много лесно...
    Е ок, цял живот ли да се съжалява как да и предложи и просто да чака? Докато той се накани да го направи може някой друг вече да действа по въпроса, а вярвам момичето няма да го чака цял живот него. Затова нещата просто трябва да се случват, по добре е да опита и да загуби отколкото да не е опитал и после да се чуди какво ли е щяло да стане. Успех!
    And nothing else matters..

Mius - the best mage
    Guest

.

ами пичове много tnx . Ще и кажа каквото чувствам , бес излислици и тн апак каквото стане. Ако откаже ще се чудя к'во да правя ще съм расеян ,но ще се оправя. Най - много да се забия на някой здрав МЕТАЛ и да забравя всичко ...

Dancho
    Guest

Имам абслютно същия проблем!

Човече, аз съм на 13 години, и имам абсолютно същия проблем! Харесвам я от 2-ри клас. Беше ме страх да и се обясня в любов, да не вземе да ми откаже, че тогава за мен живота свършва. Никога няма да забравя датата - 6 март, 2007 г.. Тогава тя предложи на един приятел! Аз бях тотално разбит: получавах все по-лоши оценки в училище, отслабнах с 5 кг. и много други работи ми се случиха... На 23 април, 2007 г. скъсаха,... което за мене и сега е шанс, но не знам как да и се обясня в любов! Страх ме е да не ми откаже! Готов съм на всичко, за да я имам, ама ме е страх! Несподелената любов е най-лошото нещо на този свят! Понякога си мисля, че съм роден да страдам. Но имам надежди, за нея! Успех!...

Mius - the best mage
    Guest

.

Ами лекс аз ще събера смелост до края на седмицата стига тя да не е в лошо настроение. А твоя случай .. ПО ГАДНО НЕЩО НЯМА .. УСПЕХ и на тебе !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ot nespondelenata lubov po gadno ne6to NQMA....samo tova moga da ti kaja ot li4en opit...
    Подкрепям напълно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>

Re: Имам абслютно същия проблем!

Цитирай Първоначално написано от Dancho
    Човече, аз съм на 13 години, и имам абсолютно същия проблем! Харесвам я от 2-ри клас. Беше ме страх да и се обясня в любов, да не вземе да ми откаже, че тогава за мен живота свършва. Никога няма да забравя датата - 6 март, 2007 г.. Тогава тя предложи на един приятел! Аз бях тотално разбит: получавах все по-лоши оценки в училище, отслабнах с 5 кг. и много други работи ми се случиха... На 23 април, 2007 г. скъсаха,... което за мене и сега е шанс, но не знам как да и се обясня в любов! Страх ме е да не ми откаже! Готов съм на всичко, за да я имам, ама ме е страх! Несподелената любов е най-лошото нещо на този свят! Понякога си мисля, че съм роден да страдам. Но имам надежди, за нея! Успех!...
    Ами батко, еб*х го и търпението дет вадиш. То бива бива, ама слон за мезе не бива. Докато те е страх, се ше си такъв, слаб (на килца) и със слаби оценки. Давай бе човек, пристраши се, кажи и , ако имате няк'ви взаимоотношения още по-хубаво. Дейставй, разбий тоя лед, кат те одреже кфо ... продължаваш да опитваш. Ако ти каже в очите, че не става, начи не става и отиваш при другото птиче. Не е казано, че цял живот тряя да умираш за нея. Аре махни го тоя страх, тоя срам и цели обекта със "стрели"!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си