.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: mnogo sa mycha

Guest
    mi ne moa sram ma e

Ми ебисе ве бати жената си ве маико ти кво си ве човек или маимуна направо ти се чудя на акала
    Обновения форум Teenproblem.com

Град
    Plovdiv
    пич то е ясно,че я харесваш, то е ясно че много те е срам,то е ясно че ще си глатнеш граматиката щом се изправиш пред нея, то е ясно че ще се припотиш 1000 пъти докато си говорите, то е ясно че отвътре постоянно ще си повтаряш че трябва да се откажеш,мислейки че си трагедия и нищо няма да стане.ама пак си има приказка If you are going through hell... keep going . тая работа става с тренировка.затова не мога да ти кажа кво те боли като мноо яко ще си притеснен, затова знай само че тя МОЖЕ да ти стане гадже.това е важното
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    Reshil sym neska shi probam. Shi otida pri neq shi q zagovorq i shi vidq ko shi stani

Guest
    Reshil sym neska shi probam. Shi otida pri neq shi q zagovorq i shi vidq ko shi stani

Ееее най-накрая да се решиш.. И за тва ти тряяше цяла вечност. .. . ае вие и такиа кат вас що си мислите,че ако не стане нещо идва края на света

OMG Наи- после разгеле дайте да го запишем някаде тва решил сее хехехехехехехехех =D>

Guest
    You can do it! :P
    Важното е, че си се решил поне. Има някои дето си седят отстрани и въздишат като някви женски полови органи. Айде успех!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Иаз бях така преди , но сега като натрупах опит....
    КАТ ТЕ ГЛЕАМ МНОГО ОПИТ СИ НАТРУПАЛ
    ПО ТЕМАТА... ТРЯА Я ЗАГОВОРИш И ТАКА....
    Вие на хероин ли сте бе?

Ми кво ве да отиде при нея и ка и каже както малките правят ли ''искаш ли да станем гаджета'' .Нали ще трябва да е свали ще трябава да направи така , че тя да се мисли че тои е разбира влиза и в положението но не само това има симпатии и мн др. неща а виш ако ти си различно момиче тва е озн че аз греша !!!!!

Guest
    mai shi stane
    kat otidoh na trenirovki q vidqh zagovorih q nali i mai mn ma haresa ama togava treniora doide ama i tq vleze vytre tam gleda na plqskami nekvi takiva \/

Браво и дано вече да не те е срам !Някв неино пикче маш ли поне да видим за какво толкоз много страдаш

Град
    Sofiq
    Абе момче отиваш и и казваш,че я харесваш кво толко,пък квото стане,стане,по добре е ,отколкото да се измъчваш постоянно.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da
    ama edin 8 klasnik nali q zabivash mn vreme ama tq go otrqzvashe po nai gadniq nachin
    Ми той кат' не се е отказвал и е бил нагъл, тя как няма да го реже - нали иска да се отърве от него?
    Пък и да те отреже, к'во значение има? Не боли... Страх те е, че ще каже на всички и ще ти се смеят? Пффф... ще им омръзне след известно време ако изобщо не ги отразяваш и се държиш на ниво.
    Готви се отсега, щото живота мнооооого има да те реже нататък.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Браво и дано вече да не те е срам !Някв неино пикче маш ли поне да видим за какво толкоз много страдаш
    PARVO AKO SI SVINJA SE GRAMNI

А ти парво се ограмоти и тогава почни да пишеш WE!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mai shi stane
    kat otidoh na trenirovki q vidqh zagovorih q nali i mai mn ma haresa ama togava treniora doide ama i tq vleze vytre tam gleda na plqskami nekvi takiva \/
    Евала ...

Guest
    mi chi ky
    oshte malko i shi stane
    ma neam pic [-o<

Ако стане не забравяй да кажеш

Голям фен
    да опиташ= да разбереш какво ще се случи

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    да караш някой да те урежда е мнооого тъпо.прави всичко сам

Мда, сам. Иначе може да ти я вземат тъй

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Първо ще трябва да се запознаеш с нея...да се опознаете пък после мисли за нещо повече
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Аре кажи поне стана ли нещо или си се метнал от някой блок щот ти е отказала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си