- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo sa mycha
mi ne moa sram ma e
Ми ебисе ве бати жената си ве маико ти кво си ве човек или маимуна направо ти се чудя на акала
Обновения форум Teenproblem.com
пич то е ясно,че я харесваш, то е ясно че много те е срам,то е ясно че ще си глатнеш граматиката щом се изправиш пред нея, то е ясно че ще се припотиш 1000 пъти докато си говорите, то е ясно че отвътре постоянно ще си повтаряш че трябва да се откажеш,мислейки че си трагедия и нищо няма да стане.ама пак си има приказка If you are going through hell... keep going . тая работа става с тренировка.затова не мога да ти кажа кво те боли като мноо яко ще си притеснен, затова знай само че тя МОЖЕ да ти стане гадже.това е важното![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Reshil sym neska shi probam. Shi otida pri neq shi q zagovorq i shi vidq ko shi stani
Reshil sym neska shi probam. Shi otida pri neq shi q zagovorq i shi vidq ko shi stani
Ееее най-накрая да се решиш.. И за тва ти тряяше цяла вечност. .. . ае вие и такиа кат вас що си мислите,че ако не стане нещо идва края на света![]()
OMG Наи- после разгеле дайте да го запишем някаде тва решил сее хехехехехехехехех![]()
![]()
=D>
![]()
You can do it! :P
Важното е, че си се решил поне. Има някои дето си седят отстрани и въздишат като някви женски полови органи. Айде успех!
КАТ ТЕ ГЛЕАМ МНОГО ОПИТ СИ НАТРУПАЛПървоначално написано от TuZAra
![]()
![]()
![]()
ПО ТЕМАТА... ТРЯА Я ЗАГОВОРИш И ТАКА....![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ми кво ве да отиде при нея и ка и каже както малките правят ли ''искаш ли да станем гаджета'' .Нали ще трябва да е свали ще трябава да направи така , че тя да се мисли че тои е разбира влиза и в положението но не само това има симпатии и мн др. неща а виш ако ти си различно момиче тва е озн че аз греша !!!!!
mai shi stane
kat otidoh na trenirovki q vidqh zagovorih q nali i mai mn ma haresa ama togava treniora doide ama i tq vleze vytre tam gleda na plqskami nekvi takiva \/
Браво и дано вече да не те е срам !Някв неино пикче маш ли поне да видим за какво толкоз много страдаш![]()
Абе момче отиваш и и казваш,че я харесваш кво толко,пък квото стане,стане,по добре е ,отколкото да се измъчваш постоянно.
Ми той кат' не се е отказвал и е бил нагъл, тя как няма да го реже - нали иска да се отърве от него?Първоначално написано от Анонимко
Пък и да те отреже, к'во значение има? Не боли... Страх те е, че ще каже на всички и ще ти се смеят? Пффф... ще им омръзне след известно време ако изобщо не ги отразяваш и се държиш на ниво.
Готви се отсега, щото живота мнооооого има да те реже нататък.
PARVO AKO SI SVINJA SE GRAMNIПървоначално написано от TuZAra
А ти парво се ограмоти и тогава почни да пишеш WE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi chi ky
oshte malko i shi stane
ma neam pic [-o<
xaxaa
Ако стане не забравяй да кажеш
да опиташ= да разбереш какво ще се случи![]()
Първо ще трябва да се запознаеш с нея...да се опознаете пък после мисли за нещо повече![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аре кажи поне стана ли нещо или си се метнал от някой блок щот ти е отказала![]()
![]()