.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: mnogo sa mycha

676

къв си ти веее ... да те уредят че ако можело .. да и предложиш .. малиии ... кви сте вих бе т..ттцтцтцт ... тя името ти незнае ... сигурно не те е виждала ... да те уреждат мали ... трцтцтц .. първо отиваш и се запознаваш с нея някак .. после се събирате рттам с нейната компания ... прайш кот ша праиш .. ти сигурно незнаеш ко да прайп ама тва е друг въпрос и после ако си видял че има некви симпатии е хубаво НЕ да и кажеп а да и покажеш че я харесваш ...... мали .т..цт.цтц ... No comment ....

dasss
    Guest

Re: mnogo sa mycha

Цитирай Първоначално написано от nikola9311
    Iskam da vi razkaja za moq proble. Az sym momche na 14 godini. Ot okolo 3 meseca haresvam edno momiche ot sysedniq klas. Pitah momichetata ot nashiq klas dali moi da me uredqt s neq zashtoto sym sramejlif, no te otkazvat. Ne znam kak da i predloja.Strah me e che moje da mi otkaje. A ako go napravi moje i........... molq pomognete
    Probvai s sms-che

Може и скайп... въпроса е да има действие, не бездействие!!

Първо се запознай с нея...
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво означава да те уредят?Тъпо-ако тя не те харесва, не знам как ще стане...
    Еми, най-добре отиди и се запознай с нея, пък каквото стане.
    Ox dneska samo se suglasqvam ma ko da vi prava kat ste mi umni4ki brao koalka suglasna sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си