.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на Qnchety

Да тръгна ли с него?

Неска едно момче ми предложи. Но проблема е, че от него може да се о4аква сичко - демек че може и да ме будалка. Като например преди около седмица ходих с един негов фр който най накрая се оказа че ме будалка. Но тва момче ми говореше искрено - личеше си. Та искам да ви помоля за съвет. Една фр ми каза ако го харесвам да тръгна с него щото той едва ли ше се бъзика, но дори и да се базика той губи а не аз. А аз не мога да отрека че ми е симпатичен !!!

KYOKUSHIN girl
    Guest
    eee mi kfo e i da se bazika da ne ti puka tragvate i tfa e ako ne se polu4i ne e tfoi problem tfa a negov

Мега фен Аватара на sasha_90
    нз ти си реши

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ааа и кво ся... ние от форума да решим дали да тръгнеш с него или не. Ок!
    Ако е решил да се избъзика с теб, хфърли му една кофа с вода, та да се осъзнае малко.

От опит не боли,така че пробай,но не се впрягай много в тази връзка преди да разбереш дали има сериозни намерения или си поредната в списъка му.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Mi kvo da ti kaja...toi mnogo qsno 4e 6e se pravi na angle4e i 6e te omaiva nqma kvo drugo da ti kaje nikoga ne moje da si sigurna dali govori seriozno...ako naistina go haresvash mnogo probvai nqma losho ama ako ne e 4ak tolkova nalojitelno i se symnqvash 4e e nqkoi kreten ne se zanimavai 6oto kolkoto i da ne e gadno da te praqt na luda...aide mili4ka uspeh i se nadqvam da vzemesh nai-pravilnoto reshenie
    RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!

еми ако взаимно се харесвате.. тръгваите...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    emi ili go izprobvai po nqkakav na4in.kato go provokira6 i nabliudava6 reakciite mu ili davai s glavata napred,pak kakvoto stane.vse pak ne e koi znae kakvo.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, тръгни с него, щом го харесваш.То по тази логика всеки може да те бъзика.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом ти е симпатичен тръгвай с него, няма какво толкова да му мислиш, пък и от опит глава не боли все пак...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    хубаво е, че не вярваш сляпо и безрезервно на момчетата. това ще ти е от полза някой ден при по-сериозните отношения. имай едно на ум, но недей се и осланя само на тези си съмнения - те могат да провалят много шансове в живота ти.
    моят съвет е да рискуваш. просто се пусни веднъж по течението и кажи "майната му" на всичко, пък каквото стане
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

виж ние не можем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не...ти си решаваш избора е твой....после подследствията ти ще си ги понасяш

Еми 666том си усетила, 4е говори искрено, зна4и не би трябвало да се ебава (освен ако не ти се е искало прекалено много). Тръгвай с него пък, каквото стане
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мерси за съветите. Има и продължение.

Начи неска, когат треаше да му кажа да или не там бяха и наще общи приятели. Ама той пред тях се държа така сякаш нищо не е станало. Та му се чудя - бати кретена. Май и той е кат бившия: уж ме обича и дрън дрън ама пред френдовете ми се прави на задник . Та някой би ли ми казал шо прай тъй ???

Целуни го!Аз така правя ако не го усетя чувството просто го заебавам.Ако го усетя тръгваме :P

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Мда, от опит глава не боли. Кво ще загубиш, ако е поредната илюзия??? Нищо!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Мда, от опит глава не боли. Кво ще загубиш, ако е поредната илюзия??? Нищо!
    Е да ама ми вижте и втория пост в темата де !!!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KYOKUSHIN girl
    eee mi kfo e i da se bazika da ne ti puka tragvate i tfa e ako ne se polu4i ne e tfoi problem tfa a negov
    Е тва беше конкретен отговор!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Прочетох втория ти пост

Нормално е недорасло или неопитно момче(да приемем че е второто) да прави такива работи,защото не знае какво да направи. Опитай ти с някакъв ход,пък то ше си покаже,вместо той да те заговаря иди и го заговори ти.

И да,той ще се прави на кретен пред приятелите си,особено ако не са му най-добрите.Не обръщай внимание на такива простотии,само не му давай да те обижда.

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Мерси за съветите. Има и продължение.

Начи неска, когат треаше да му кажа да или не там бяха и наще общи приятели. Ама той пред тях се държа така сякаш нищо не е станало. Та му се чудя - бати кретена. Май и той е кат бившия: уж ме обича и дрън дрън ама пред френдовете ми се прави на задник . Та някой би ли ми казал шо прай тъй ???
    Ми ето го, ама не разбирам неговото държание. А и няма как, сегашните тийнове не са като предните поколения. Всичко става все по-объркано и по-сложно от преди. Просто ходи и го хвани за ухото, придърпай го към тебе и му кажи, че ако прави така, да си избие от главата излюзийте, че може да е с теб. Айде късмет мацко

Guest
    Много странно държание. Имам чувството, че е в 6ти клас
    Вместо да те хване за ръка и да те пита кво ти е решението, да се прай на олигофрен

mi 4esno kazano ti ne gybi6 deistvai pak kot stane dori da ne izleze taka kakto si go mislila riskyvai to 6te si proli4i
    jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko

Мерси за съветите. Ше се опитам да направя така че да стане по мойто. Още веднъж благодаря \/ !!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много странно държание. Имам чувството, че е в 6ти клас
    Хах. Аз съм 6-ти клас, а той е 8-ми !!!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Ми тръгни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си