- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Шоуто на Слави" ...а сега накъде?
Сега гледам "Шоуто на Слави" и се подтиснах малко. Някак си на мен ми беше кофти и на Него. Незнам защо, но някак Слави Трифонов ми звучеше много ...високо. А сега и той се оказа човек. При това жив...небостъргача в българският шоубизнес. А сега накъде?? Смелост ли е това да кажеш какво ти има пред много хилядо хора? Защо и големите хора страдат. Като малки всички искат да порастнат за да се борят сами, за да имат по-малки проблеми. Уви не е така! Почина и Кембълът наскоро. Защо...минутка невнимание. Имаше една мисъл "Внимавай как се отнасяш с хората когато се изкачваш по стълбичката на успеха, защото може докато слизаш д аги срещнеш"... но защо точно това ме накара да се замисля? Нима не умират хора в България... нормални хора...съвсем обикновенни. Може би защото не искаме да сме обикновенна...
Това е човек, който е за възхищение и уважение според мен. Какво мислите вие по темата... Какво е Шоуто без Дългия...Какво ще е България без единственият си успял шоумен...
Аз без Слави не мога да си представя българската телевизия...Той организира най-големите конкурси , намира таланти , прави хубава телевизия..Шоуто му е номер1..Слави с теб сме!
Ще се повторя от другата тема със сходен сюжет - Слави Трифонов е топ-идиот номер 1 на България!![]()
Левски шампион але але!
Ем,че се е влошил...беше със система и май е ослепялПървоначално написано от exploitedteen
и беше едва ли не като предсмъртно послание
Аз пуснах подобна тема... но не знам какво му е? Ти знаеш ли? От какво е болен? Наистина ли е толкова зле???![]()
Според мен Росен е много добър, отговорен е и води добре затова засега той ще води... пък за в бъдеще, не знам какво да мисля... все пак колкото и гаден да е Слави и колкото и арогантно да се държи болестта му е явно сериозна и ме накара дори мен да го съжаля.
Както каза Росен- играта продължава...
Да и аз за жалост хванах края на предаването и не разбрах точно какво е станало но не е добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар/широчина/.
я бе я кажете какво е станало??
аз бг тв не хващам,а и проблем имам със сайта..
та?
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Писах и в предната подобна тема за Слави. Ако искате погледнете я, там написах това, което чух.
Първоначално написано от Just_One_Girl
![]()
Телевизия без Слави...
Като малка го гледах постоянно, адски много го харесвах и до ден днешен го уважавам...
Винаги съм се чудила как на хората може да им е гадно заради някакъв си образ от екрана... Но ето и на мен ми е кофти и даже ме боли...
I love you...
Първоначално написано от xaxo_xixi
Много гадно ми стана като прочетох интервюто. Снощи съмго пропуснала...
Ухх.. ужас. Дано да се въстанови. Чесно казано си го мисля.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
дано се оправиПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
![]()
![]()
dano se opravi naistina vupreki 4e ne go gledah....mnogo tujno mi stana...
![]()
Дано [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от ~|SwEeT_MiStaKe|~
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
снощи не гледах шоуто,но днес както си ровех из нета се натъкнах на такава статия и не можах да повярвам...и през цялото време е бил с едно болно око,а продължаваше да си води шоуто...наистина за мен това е не само шоумен...
Слави е силен и се надявам да се оправи!
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
идиот си ти!!!!!!!!Първоначално написано от air_J
иначе съм на мнението на Skullbreaker
упсс тфа бях азПървоначално написано от Анонимко
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Славито не ми е особено приятен,но все пак дано се оправи и да си е жив и здрав човека.
Ще може ли някой да ми даде линк за Слави щото не го гледах![]()
Много жалко.Напоследък не ми беше много симпатичен, но никой не заслужава такова нещо
! Дано се оправи ...
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
До колкото разбрах имал някакво възпаление на очите,което му пречи да вижда нормалноДано човека да се опрваи, защото той е един от най-преуспяващите шоумени в България и без него Шоуто на Слави няма да е същото.
пп:Хора за ко го оплаквате така,всякаш е на смъртно легло?!Човека е силен не само физически но и душевно и няма да се даде така лесно.така че му стискайте палци да се оправи![]()