Ami sorry 4e vi zanimaam s tapotii ama ve4e nz kfo da pravq.Hodih s edno mn milo i sladko mom4e to4no mesec i v denq v koito praihme mesec az skasah s nego . She pitate zashto ami mn se revnuvahme i 4esto se karahme za gluposti ama vednaga se opravqhme neshto ot sorta '' pet sekundi sme dobre a na shestata ne sme no kakvoto i da stava barzo ni minava '' vsi4ki nashi fr mn ni se radvaha i taka si jiveehme mn got . samo da spomenq 4e sam se celuvala s dr mom4eta i momi4eta pred nego kato sam kazvala 4e e mejdu priqteli a toi reagirashe mn ostro i se sardeshe ama nishto ne smeeshe da kaje za da ne me narani . az oshte go obi4am (za jalost kasno go osaznah ) toi mene sashto no sega se darji studeno s men ( ama 100 % me obi4a kazaha mi go mn nashi obshti fr ) i sega nz kfo da pravq da se saberem li ili da sme samo priqteli ako se saberem kak da podhodq kfo da napraa za da mi prosti onzi den se gushkahme kazvahme si 4e se obi4ame a na sledvashtiq den se darji kato palen kreten nz kfo da praa pls daite savet
P.P sorry za latinicata i za tfa 4e e malko dalgi4ko