zdraveite . da vi pitam , v momenta sam metar i sedemdeset i sam osemdeset kilograma , ako zapochna da vdigam za muskulna masa kakvo shte stane .v smisal gore-dolu sled 2 meseca kak shte izglejdam . znam che zvuchi tapo ama
ama parvo da svalqm li kilogrami ili da pochvam da vdigam ?
Според зависи колко подкожни мазнини имаш.
За два месеца нищо не става.
Особено, ако почнеш някое ВВД ще се замажеш много яко.
Mi 6o ne otidesh v nqkoi fitnes nai dobre tam gi razbirat pove4e otkolkoto nqkoi ot tuka...
RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!
ami nz kolko podkojni maznini imamVVD li , kakvo e tova? znam che za 2 meseca nishtu nqma da stane , ama parvo da pochvam da svalqm ili da vdigam nz ...
По добре отиди в някой фитнес зала и питаи някои инструктор и той ще ти обясни..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mkey shte pitam . samo posleden vapros. stava li ednovremenno da otslabvam i da trupam muskulna masa . sq se podlagam na edna dieta , no usporedno ako hodq na fitness i si pravq grub , biceps , triceps i t.n. otslabvaneto mi shte se otrazi li na trupaneto na muskulna masa ?
Ам или покачваш килограмите, или ги сваляш. за да каъиш мускули трябва да ядеш добре. Да сваляш мазнини и да качваш силе е възможно в началото. После става трудно.
В повечето фитнеси ще ти дадат стандартни три/четири дневен сплит и да ходиш по машините. Ако няма тяга и клек в една програма - не струва. Поне едното трябва да го има.
За начало почваш кръгови тренировки
тяга, лег, набирания, раменни преси, фреснко, прав щанга за бицепс, корем. ПОвече от 8 повторения не ти трябват.
mi az hodq na fitnes ot po4ti 5 meseca i ima dosta dob1r efekt ama ne s1m se promenila kato s v1l6ebna pr14ka..t1i 4e ne stava otvedn1j![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
sled 2 meseca 6te izglejda6 po absolutnio su6tiq na4in, no sled 3-4 god opredeleno 6te ima rezultati![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Ха-ха .. дай ми пари и ( най-вече ) време и за два месеца с две пирамидки от метан ще видим дали ще изглжедам по същия начин ..Първоначално написано от miloto_Pilence
![]()
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.