Zdraveite na vsichki Mnogo se chudih dali da vi pisha..i sled 5 dena se reshih. shte pochna s: MOmiche sum na 17godini. eto q i istoriqta mi. ot dosta vreme haresvam M. koito e ot moq klas. I ot nachaloto na godina sme mn dobri priqteli, no i dvamata sme si spodelqli che se haresvame, no nishto ne predpriemahme. predi 5dena reshihme da trugnem - trugnahme. i si zadavahmje vuprosa kakvo shte pravim v uchilishte.. az mu otvrushtah che az ne se pritesnqvam ot drugite i che iskam da sum shtastliva s teb. Toi mi kaza dobre vsichko shte e mn hubavo. i na drugiq den sme na uchilishte .......... i toi se durji vse edno nishto nqma m/u nas, az umirah da go gushna, no nqmah vuzmojnost. vecherta pogovorih s nego toi kaza che se pritesnqva. pomolih go da izlezem kum 6h toi kaza ne ne mu se izlizalo (dori zaradi men mu kazah az) i toi mi kaza che iskal da kara motor. az ot tam REV .. kato se trushnahh mu vikah kak moje .. kakto ida e ne se vidqhme v toq den. na sledvashtiq toi veche mi obeshtal che shte se durji po razlichno PAK SUSHTATA Istoriq. i na men mi pisna i mu vikam az ne izdurjam tva beshe posle pak rev.. 100 puti mi se obadi. kazah mu dobre shte se suberem. i dnes pak si govoreshe s momchetata za koliii iii cs ... celunahme se nqkolko puti. kazva mi che me haresva mn i che iska ujasno mn da bude s men no e po razlichen ot drugite mi priqteli - te praveha vsichko za men :/ i kakvo da napravq za da go spechelq da govorq s nego!? kolko puti da go pravq.. iskam da sum s nego i postoqnno da e s men da ne me ostavq za mig sama, no mai nqma da stane. kak da go spechelq kakvo da napravq. kato imame v predvid che vruzkata ni teq 5 dena se e sustoqla samo ot celuvki i pregrudki i to v mejduchasiqta. i tozi motor.. postoqnno za motora si misli kak shte kara. ne iskam tova