.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    aida^ferentzi^16f
    Guest

кратка ли ще е връзката ако не с епознаваме особено добре

Ходя с едно момче на 21,а аз съм на 16(тръгнахме преди 5 дена).Запознахме се скоро и веднага много се харесахме и си паснахме и имам чувството че се познаваме от години,той казва че никога не е срещал момиче като мен,а и аз никога не съм срещала момче като него,той просто е невероятен.Но все пак не се познаваме особено добре.Проблем ли е че не сме се познавали например...3-4 месеца преди да тръгнем,а 1е се запознахме преди месец,видяхме се 2 пъти(не на саме) и на третия като бяхем насаме станахме гаджета?Това непременно ли значи че връзката ни ще е кратка?(много ни се иска да е дълга)

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Зависи само и единствено от вас
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    Така е

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, ние с приятеля ми се познавахме от една седмица и тръгнахме на третата среща, така че...дано си попаднала на свястно момче, което не те лъже като говори тези неща.

като се опознаете тогава ще си проличи... макар че понякога на човек цял един живот не му стига, за да опознае партньора си...

...субективно е...

ако да речем след 4 месеца още се чувствате все едно 'той/тя е единствен/а по рода си'... и много, много се обичате... вероятно ще сте дълго време заедно... но това пак не е достатъчно голяма предпоставка за в бъдеще време какво ще излезе...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    относително е при всяка една двойка, така че няма гаранции никога за това колко ще е продължителноста на връзката. и все пак аз лично не вярвам на думи като "не съм срещал досега момиче като теб" стар мъжки трик пък и той е на 21 и знае как да омотая набързо съзнанието на едно 16годишно дете с подобни фрази!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]относително е при всяка една двойка, така че няма гаранции никога за това колко ще е продължителноста на връзката. и все пак аз лично не вярвам на думи като "не съм срещал досега момиче като теб" стар мъжки трик пък и той е на 21 и знае как да омотая набързо съзнанието на едно 16годишно дете с подобни фрази!
    Абсолютна истина
    ама нека не обезокуражаваме момичето .. може пък да е свястно момчето
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз моя приятел го бях виждала на 1 купон, после излязохме, но не бяхме сами и на 3 път тръгнахме. Тои бе6е слу6ал за мен от приятеля си, аз за него от моята приятелка. Пък сме ве4е заедно ве4е 1 год и 3 месеца по4ти Опознаването ни стана в процеса на връзката...Пък дори и да се познавате отдавна не е гаранция, 4овек във връзка се държи по-разли4но..
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Може това, 4е не сте се познавали да ви сболижи . 666те имате пове4е теми за разговор
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    на плажа =)
    s moq pi4 ze sgadjosahme na 2-ta sre6ta. predi tva izlqzahme to4no tri pati s kompaniq. parviq pat ni zapoznaha... oba4e izdarjahme 2 sedmici. ama tva ni6to ne zna4i !!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Всичко ще бъде както си го направите вие за по нататък, но все пак това, че не се познавате още добре по никакъв начин няма да разруши връзката ви.. Напротив с всеки изминал ден ще научаваш нещичко ново за него от личен опит мога да го кажа ... имам връзка, която продължава година и горница без да се познаваме от кой знае колко време преди да тръгнем
    >>> House Music <<<

Прав/а си. \/
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

А аз с предпоследното ми гадже чесно да ти кажа се познавахме от 2 дена ама кво да направя
    Обновения форум Teenproblem.com

Град
    Пловдив
    няма никакво значение от колко време и колко добре се познавате...ако има разбирателство и любов ще има и дълга връзка

Котарана
    Guest
    Хах според мен няма значение от кога се познавате.С моя приятел се запозхаме и на 2-рата среща тръгнах ме и сме заедно няколко години вече.Това зависи единствено от теб и него.

Град
    Варна

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не зависи, естествено.
    Аз излезнах с приятеля ми точно 3-4 пъти и след това станахме гаджета. И вече година и 3 месеца сме заедно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Аз пък все съм се виждала по 1-2 пъти с гаджетата си, преди да тръгнем. И то обикновено сме били с други хора. Даже колкото повече отлагате да станете интимни, толкова по-трудно ще бъде да станете такива. И накрая няма да се получи нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си