То4но това ми става и на мен, като ми падне кръвното. То аз по принцип съм с ниско и съвсем малко ми трябва, за да припадна и да ми стане зле. Много 4есто първият признак, по който разбирам, 4е ми е паднало кръвното е то4но внезапен и много силен главобол в слепоо4ията. Усетя ли го, веднага гледам да седна някъде, понеже има вероятност да припадна. След главоболието запо4ва да ми става горещо или студено, разтрепервам се цялата и запо4ва да ми се губи зрението. Полу4ават ми се някакви такива мътни размазани петна, периферното ми зрение съвсем из4езва и ми се гади. Ако на тоя етап не изям нещо сладко или не изпия примерно коли4ка, някакъв сок или най-добре мляко, припадам. За секунди, разбира се, но припадам. Понякога ми се загубва и слухът, така 4е съвсем зле стават нещата. Веднъж бях в трамвая и за отрицателно време ми стана лошо и съм колабирала. Добре 4е една съу4ени4ка беше с мен..
Та си мисля, 4е и при теб може да е от кръвното. Отиди на лекар, ако искаш, а можеш и сама да си го измериш вкъщи, ако имате апарат. При мен ли4но многото те4ности предотвратяват такива.. пристъпи.. да ги наре4ем, но все пак понякога ми се слу4ва. Кафенце, поне по 2 литра вода на ден, в никакъв слу4ай не си и помисляй да гладуваш и наблягай пове4е на движението.