- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- sex pri cistit...
Zdraveite.
Zna4i s priqtelq mi veche iskame da pravim sex, no vuprosa e, 4e imam cistit (v lek stadii, taka da se kaje i ne go imam ot skoro a i trudno se lekuva...ujas,kakto i da e) i losho li e ako go napravim pri polojenie 4e shte ni e za 1vi put i na dvamata. ili trqbva i e nalojitelno purvo da se izlekuvam napulno, za da go napravim. Tei kato e neshto kato hroni4en i nz veche...
E.. koito znae neka da dade savet. I molq bez glupavi i izlishni otgovori.
P.S: Blagodarq predvaritelno.
Първо се излекувай напълно,защото не се знае..Може да има някакви успожнения послеПосле си правете секс
Късмет!
Най-добре се излекувай първо...ако искаш да го предпазиш![]()
Не рискувай,а се излекувай напълно!Изчакай цистита да поошуми ,защото има риск от усложнения.После прави секс ,колкото си искаш!![]()
И к'во общо има цистита със секса? Цистита е проблем на пикочните пътища, а при жената (за разлика от мъжа) пикочните канали и вагината нямат нищо общо.
1. Как така е в лек стадий, но го имаш от дълго време?
2. Да, нямали нищо общо. Всеки орган има общо с другите. Особено при жената!
3. И аз имах симпоми на цистит и се оказа нещо съвсем различно. И точно тогава не усещах нищо по време на секс.
Ами уретрата си е едно, вагината си е друго. Не е като при мъжа и семенната течност и урината да излизат от една дупка, при жените е съвсем различно - има си дупка за оплождане и дупка за отделянеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Чети какво пиша, мамка му! Инфекциите се разпространяват лесно и бързо.
Аз не знам какво имам точно според един доктор от Военна болница имам "цистит без цистит". Никой не ми е казала да не правя секс. Скоро пак съм на преглед и се надявам този път да не е същата тъпа диагноза и да ме изкарва, че си самовнушавам, че ме боли...
Консултирай се с личния си лекар.
Няма какво да чета.Първоначално написано от `Death`Whore``
Цистита е заболяване на бъбреците и пикочните канали, няма нищо общо със секса и няма как да заразиш някой.
Споменала ли съм заразяване? Правиш си свободни съчинения.
sled kato mi otkriha cistita 1voto ne6to koeto mi kaza lekarkata be6e ... "i bez seks" zashto sporish kato ne razbirashПървоначално написано от Анонимко