- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn sam upla6ena pls pomognete mi
zdr az sam na 15 god i ot skoro zapo4nah da vodq polov jivot i vsi4ko ok...no predi nqkolko dena sanuvah 4e sam bremena i mn se upla6ih..kakvo trqbva da zna4i tozi san molq vi kajete mi...sega me e strah da pravq sex za6toto si mislq 4e toq san moje da zna4ine6to...((((((((
![]()
![]()
![]()
tfa 4e si sanuvala 4e si bremenna ni6to ne zna4i..
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Значи да спреш да водиш полов живот докато станеш на поне на 17. Много си МАЛКА още.![]()
bojee izpolzvaite prezervativ ili protivoza4ata4ni ... blizko e do uma ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
следващия път кат' сънуваш, че ти пада тухла на главата от някъде на улицата.... не излизай от вас докато не престарееш и не се сбръчкаш![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Nqkoi kazvat 4e ako sunuva6 ne6to se slu4va protivopolojnoto, puk moje ot strah da ne zabremenee6 da sunuva6 to4no tva. Principno sunuvame ne6ta za koito mn mislim i se bezpokoim. A ina4e za bremennost v sunovnika pi6e 4e ozna4ava podaruci ako go sunuva jenata a skrub i muka ako go sunuva muj.
пишеш в google "съновник" и все ще намериш одговор на въпроса, въпреки че не знам кво се шашкаш...![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ni da ne sme ti wrachki za da ti kajim kwo znachi sunq ti?![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еййй голема работа един съм..какво толкова се шашкате от некакви глупости
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Само аз ли смятам, че това момиче има нужда от лекар?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
не от какъв да е лекар а от психиатър...Първоначално написано от jony
бтв верно не сме врачки..![]()
звездите ти го говорят
целибата е спасението
Offf tolkoz nqmash li kakwo da prawish,che si huknala da razshifrowash sunishtata si !?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако сънуваш, че те убиват, тва не значи, че ще се събудиш мъртва...![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
offfff kvi sa tia temi be samo provalqte saita.tuk horata pi6at za seriozni ne6a i prolemi a ne razkazvat koi kakvo sanuva i ako iska6 da zna6 za tazi rabota ima sanovnici koito 6te ti raztulkuvat sunq...male male ama mn posti horica ima v BG be ....samo ni zanimavate s nqkakvi gluposti nie da ne sme vra4ki otidi do knijarnicata kupi si sunovnik ili puk potyrsi v I-NET ima mnogo na4ini i edin syvet ot men ne pi6i pove4e takiva ne6ta 4e akto gledam samo ti se podigravat
prestani da pi6i6 tapi temi mnogo si prosta a ina4e bremennost ozna4ava 4e nqkoy ot tvoyto semeystvo 6a umre toest SMART savsem seriozno ti go kazvam
означава че си тъпаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Това, че си сънувала, че си бременна, не означава че ще забременееш. Е, ако не се пазиш може и да. Тогава няма да е виновен съня. Така като чета, май ти е раничко за секс, изчакай малко, тъкмо ще се успокоиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ти си луда, ако вярваш в сънища, а и това не може да стане, ако използвате предпазни средства.
Ozna4ava 4e si zabludena drisla.Nai-veroqtno jertva na nqkoi pedofil , s koito mnogo se "obi4ate"
ami i az sanuvah 4e me qde krokodil ma ei go pi6a !
![]()
![]()
![]()
БРЕМЕННА - ако видиш в съня си, значи ще срещнеш голяма пречка в работата си. Себе си ако сънуваш бременна, предстои ти дълъг период на трудности и неуспехи.![]()
![]()
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!