- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Normalno li e ?
Хора,постоянно искам да лъскам бастуня,кат видя един готин задник напрао полудявам,кат съм в даскало отивам да бия в талолетната,лъскам по около 3 пъти на ден а съм само на 13 год,кфо да прая?
ми първо може да престанеш,второ според мен е нормално да лъскаш,но зависи от човека де?!?!
ти с това 3 пъти на ден ме уби-статистика ли си водиш.
пробвай един "пост" като от филма 40 дни и 40 нощи и ще видим дали ще устискаш \/
еми хормони.. ко искаш..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Като ти се лъска лъскай,но можеш да опиташ да се сдържиш и да не се поддаваш толкова лесно на хормоните....амаааааа ако не става продължавай в същия дух
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
еми лъскай! Кво толкова! Само гледай да не си разраниш ръката...![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Намери си гадже.Ей това ще направиш.Преди 1 година ио аз бях същия,ама сега иам приятелка и не е така!
Ауууу, 3 пъти..де да можех и аз толкова малкоооПървоначално написано от Pristrasten
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Pravi si kefa i da ne ti puka po-kolko puti na den go pravi6![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
фани си гадже и и дай на нея да лъска толкова ли си ... като си на 13 секс неможе да очаваш но поне да ти прай сабий![]()
давай смело
лъскай до отказ !
![]()
PRODALJAVAI V SA6TIQ DUH![]()
бате споко...лъскай колкото си искаш. И аз бях така споко. Нищо няма да ти стане, дори казват, че тва е един вид тренировка да издържаш после по-дълго...ем при мен се получава... айде гледай си кефа![]()
А и ако не си намериш нали знаеш...Люси и Деси никога няма да ти откажат. Те са ни най-верните интимни партньори
![]()
Ми честито! Кво да се прави в пуберета мн хормони!!!
The world is full of fallen angels... I'm one of them!
Пробвах веднъж цяла седмица да не лъскам и когато дойде отново деня бях като вулканПървоначално написано от MDMA
![]()
хехе човек разби ме...че 4ак и в тоалетните в даскало.... требе и аз да пробвам некой път...
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214