.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Normalno li e ?

Pristrasten
    Guest

Normalno li e ?

Хора,постоянно искам да лъскам бастуня,кат видя един готин задник напрао полудявам,кат съм в даскало отивам да бия в талолетната,лъскам по около 3 пъти на ден а съм само на 13 год,кфо да прая?

ми първо може да престанеш,второ според мен е нормално да лъскаш,но зависи от човека де?!?!
    ти с това 3 пъти на ден ме уби-статистика ли си водиш.
    пробвай един "пост" като от филма 40 дни и 40 нощи и ще видим дали ще устискаш \/

Ем лъскаи ко може да праиш

еми хормони.. ко искаш..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Като ти се лъска лъскай,но можеш да опиташ да се сдържиш и да не се поддаваш толкова лесно на хормоните....амаааааа ако не става продължавай в същия дух
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    еми лъскай! Кво толкова! Само гледай да не си разраниш ръката...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Намери си гадже.Ей това ще направиш.Преди 1 година ио аз бях същия,ама сега иам приятелка и не е така!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Re: Normalno li e ?

Цитирай Първоначално написано от Pristrasten
    Хора,постоянно искам да лъскам бастуня,кат видя един готин задник напрао полудявам,кат съм в даскало отивам да бия в талолетната,лъскам по около 3 пъти на ден а съм само на 13 год,кфо да прая?
    Ауууу, 3 пъти..де да можех и аз толкова малкооо
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Pravi si kefa i da ne ti puka po-kolko puti na den go pravi6
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Guest
    фани си гадже и и дай на нея да лъска толкова ли си ... като си на 13 секс неможе да очаваш но поне да ти прай сабий

Супер фен
    Град
    Мбабане
    давай смело
    лъскай до отказ !

PRODALJAVAI V SA6TIQ DUH

Guest
    бате споко...лъскай колкото си искаш. И аз бях така споко. Нищо няма да ти стане, дори казват, че тва е един вид тренировка да издържаш после по-дълго...ем при мен се получава... айде гледай си кефа

Guest
    А и ако не си намериш нали знаеш...Люси и Деси никога няма да ти откажат . Те са ни най-верните интимни партньори

Ми честито! Кво да се прави в пуберета мн хормони!!!
    The world is full of fallen angels... I'm one of them!

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от MDMA
    ми първо може да престанеш,второ според мен е нормално да лъскаш,но зависи от човека де?!?!
    ти с това 3 пъти на ден ме уби-статистика ли си водиш.
    пробвай един "пост" като от филма 40 дни и 40 нощи и ще видим дали ще устискаш \/
    Пробвах веднъж цяла седмица да не лъскам и когато дойде отново деня бях като вулкан

хехе човек разби ме...че 4ак и в тоалетните в даскало.... требе и аз да пробвам некой път...
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си