.

Виж резултатите на анкетата: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Гласували
195. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мама

139 71,28%
  • Тате

56 28,72%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 174
    Град
    В мечтите ти
    Родителите ми са разведени и аз дълго време живях с майка ми. Но се случи така, че се преместих при баща и ми вече 2 години живея с него и се чуствам много добре там.

4555

те хубаво ще се разделят .. ама тъй тъй са тръгнали към раздяла нема ли трети вариянт и аз да се разделя с тях :P ...

Град
    v zadnika ti
    1000000000000000000000000...%tovo 6te ostana pri maika mi ba6ta mi samo mi se kara i ma drazni

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ami pri mama,zastoto gotvi po dobre
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Психиатрична болница..
    Налага ми се на и мене скоро да избирам, защото нашите не са в много добри отношения, искат да живеят отделно, но без развод. Без да се замисля - при мама. Не че не съм получавала внимание от баща ми, но определено заслужавам повече от това, което той ми предлага. И определено има ред други причини, които няма да изброявам..но предпочитам да съм при майка ми.

Things will never be the same again

Мега фен
    Град
    София
    Хмм...няма да гласувам в анкитата ,но пък ще се пробвам да се поставя на мястото ти.
    Попринцип бих предпочела да остана с майка ми,тъй като някак си с нея съм по-блиэка..!С баща ми не говорим много,много,иэключая нещо то сорта на ``Как мина денят``,``В училище нещо ново?`` и т.н!А все пак раэговорите и наличето на общи теми между родителите и децата според мене е важно...!Но пък има един дооста голям проблем-с майка ми эверски се караме...дори в момента сме така...!Ако в тоэи период ми се наложи да иэбирам ,ще иэберя баща ми,колкото и да ми е трудно и колкото и да нараня майка ми....!Това е,все пак ти решаваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мама вапреки че и при тате нема да ми е зле

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    При никой зимам един кашон голем от на бащами магазна малку весници и отиам да спа некаде по градинките
    Легам си у кашона завивам си се с веснико и трепач
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

при баща ми разбира се! Защото:
    1.Той ме пуска на много повече места от майка.
    2.Пие с мене.
    3.Идиот е и ми допада.
    4.Обичам и мама ама...

sigyrno az sum ujasa na vsqka tineidjirka-JIVEQ S BA6TA SI ne 4e iskam ama maika e v 4yjbina i nqma kak sq da se premestq ......gadno ama kvo da praq ina4e glasyvah 4e iskam pri mama mn si q obi4kam.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз ще остана при този,който вземе компютъра.
    Сега сериозно - бих останала при майка ми.Не,че с нея се разбирам по-добре отколко с бащата,но ... а бе най-добре ще е ако една седмица/месец съм при единия,следващитата седмица/месец при другия ии ...

Ако наще се разделят . . . ще живея на улицата - не желая да стават проблеми , защото разбираш ли , съм пи едните или при другите . . . Ще го измисля някак си

Guest
    Родителите ми са разведени от 17 години а аз съм на 20 в момента ,но въпреки че са разведени страшно много ми помагат и двамата.А за това къде живее ами от няколко години си живея сам но изцяло съм финансиран от родителите ми.Имам ВСИЧКО ,което някога съм желал и съм доволен от живота си

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    предполагам при маика ми.. просто защото с нея се чувствам по-добре... а и обикновено по-малкото дете остава при маиката,поне така съм чувала де
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Или и с двамата или с никой,те си решават

Супер фен Аватара на Qnchety
    При Тате. Само като се сетя майка ми кви неща прай зад гърба на баща ми и зад моя също и ми стаа мн гадну!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az lichno bih ostanala s bashta si... Ne znam zashto no s jenite se razbiram mnogo po trudno otkolkoto s myje.. Pyk i na tfoe mqsto pak bih izbrala bashta si... na puk na vsichki koito izbirat maikite si...

Ами нашите са разведени от няколко години и аз съм останала при майка ми,макар че с нея се караме доста често и то за глупосто а с тати изобщо не се карам..ама си ги обичкам много и двамата.А и все пак съм момиче и с майка ми ми е по-лесно и мога да си споделям много повече..а с баща ми се виждам много често и никога не съм му искала пари..той си ми дава без да искам и ми купува много неща(дори такива от които нямам нужда)..не ми липсва нищо.Но все пак във всяко семейство отношенията са различни и ти сама трябва да си прецениш с кой ще се чувстваш по-добре айде успех от мен и дано да си щастлива

Голям фен Аватара на Ice
    Ми като се замисля и двамата много си ги обичам, въпреки че често ме дразнят! Но може би ще остана с баща ми.Той ме разбира много повече от майка ми, и никога не ми вика когато му кажа нещо.Като например с цигарите "Тате аз пуша", 'Ми тва е много лошо, но ти си знаеш не искам да се криеш от мене" а мама: " Тииии само тва не бях чувала от тебе, ти луда ли си спирай ги веднага обещай ми" (тормоз) но.. с мама мога да си говоря за много неща, обаче не се разбираме и двете сме на различни мнения за всичко и постоянно се караме, докъто с баща ми няма проблеми.Абе разбирам се с него за това избирам баща ми!
    Everything happens for a reason..

Град
    Изгубено
    Ако се раделят ... ще се хвърля от терасата... не бих останал при никого в този случай

Град
    Казанлък!!
    при мама
    Change is good!

Мойте родители не са разведени,но лично аз бих предпочела да живея с майка си.
    Ние сме много близки,въпреки че много се караме и продължаваме,но все пак друго си е майката.
    Според мен ти сякаш искаш да останеш с баща си,думите ти така сочат.
    В твоя случай си напълно раздвоена,аз бих останала с майка ми.

При баща ми !
    майка ми нещо не я чувствам близка, не се разбираме с нея хич
    тя нито готви,нито чисти, ако остана при нея сигурно ще умра от глад.
    с баща ми мога да споделям много повече и да си говоря на всякакви теми.
    с тати постоянно го обръщаме на бъзици, много готино чувство за хумор има
    иии тва е, мисля, че тези аргументи са достатъчни
    Като се замисля,ако се разведат (дано не стане, де), аз съм под 18 и нямам право да избирам при кого да остана, направо при майка ми.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ЛОЛ...не си мислех,че на чак толкова хора родителите са разведени...Моите са разведени официално от няколко месеца,но са разделени от година...Аз съм с брат ми при майка ми...Това изобщо не се е дискутирало къде ще съм...А пък и бащата съм 100% сигурен,че не ме иска,понеже си живее с курвата си,с която е от ~5 год. Уж има договор за издръжка и си беше дал думата,че ще дава допълнително...Ама къвто е путьо...Малко по-малко намаля допълнителното и до 1 година макс ще съм само на издръжката...Голям педераз Ся ми се мазни и ме кара да му ходя на гости...Аз като се знам колко съм търпелив и избухлив(неслучайно ми е такъв ника) на 5-тата минута ще напсувам ( на майка,леля,чичо,баба,стринк а,вуйна и т.н) онва тъпо дърто курве Ако не беше тя,толкова кинти щях да имам.... Баща ми взима доста над средната за 1 българин заплата,но толкова съм ущетен от това че.... Ако не се беше махнал и всички пари влизаха в семейството...с 1/3 от сегашната му заплата щях да живея по същия начин Смятайте само от финансова гледна точка колко ме е ущетил !!! А пък от емоционална... Вече почти не помня какво беше преди да се ползва само за кинти....Помня единствено границата: Исках да го питам дали може да отида някъде и почвам с "Мммм...Тате..." и той като каза "Колко?"...кво да си говоря с такъв идиот Най-лошото беше,че като се изнесе свикнах за 2-3 дена.... Разликата не беше голяма...Особено в началото даже се кефех,щото няма кой да се заяжда с мен постоянно...Даже и сега,когато ми трябват повече пари...Предпочитам да го няма... Сега обискновено се виждам с него 2-3 пъти в седмицата...Някой път става почти всеки ден...Но става и по 1-2 пъти на 2 седмици ! Не ми липсва кой знае колко...По 1 път в месеца ми стига да го виждам...Ама не ми и трябва...Само да ми дава празни обещания,на които после да се дразня...С майка ми бих казал,че горе-долу се разбирам....С нея мога да говоря за всичко друго освен за темите Момичета и Секс...Просто с нея не може се говори за такова нещо Ама за тва си имам по-голям брат Майка ми изглежда си знае...Аз не я питам по такива въпроси и тя не ме пита...Всички са щастливи

Град
    Bulgaria
    Оффф ... Немам си напредстава при кой искам да отида ако се разведат ... Дано да не се развеждат !
    Out of control

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си