.

Виж резултатите на анкетата: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Гласували
195. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мама

139 71,28%
  • Тате

56 28,72%
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 174
    Град
    Асеновград, България
    Дано не става, но бих избрал да остана с майка си. С нея се разбирам по-добре.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Еми те нашите са се разделили когато съм била на 2 месеца и(не че са имали брак тогава,били са по на 16)и майка ми ме е зарязала при баща ми.
    И аз се радвам за това защото не ми липсва абсолютно нищо и никога нямам проблеми с него.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Ами наще на са разведени.ама ако се разведат / което не е задаалжителнйо да става../ бих останала при мама..Ама ф никакав случай при тате Пак парите винаги ще си ги имаш щтото се пак ти е баща и винги ще ти дава....Ако му кажеш '' [b]Тате даи ми пари за GSM '' или какфото и да било никога няма да ти откаже..!! Така че ти си решавай..
    Мечтите са безкрайни..

сигурно тати...имам странно вле4ение към него, макар, 4е мама също е супер добра...абе не знам!

SeXy{{}}
    Guest
    Мн Сложен въпрос.Все пак дано никога да не се разделят.Но ако стане някога ще ми е толкова тежко щото и двамата мн си ги обичам.Но и с двамата се карам доста.
    Та така по темата май бих избрала мама.Но като се замисля ваобще не ми се иска да се разделям с паричките на тати.Обаче в крайна сметка бих избрала майчиту щот с нея ми е по лесно да си говоря да споделям разни неща да я питам квот ме интересува,а с баща ми е стествено е по трудно,но той не ме е лишавал от нищу и не мисля че ще го направи[!]

Град
    Far Away .. :>
    Майка ми и баща ми не са разведени и не искам това да се случва , но ако се случи на 100% бих останала с майка ми

Любовта няма граници .. :>

na6ite sa zaedno i nqmat nomerenie da se razvejdat....bih ostanala pri mama,tai kato tq mi e po blizka i sme si kato frendki

Не искам това да става!!!Иначе искам при татко!!

при мама
    не са разведени но ако го направят ще се радвам да живея с мама

нашите са си заедно..
    и няма шансове да се разделят..
    в това съм сигурна..
    както и да е..
    ако наистина това някой ден се случи (и аз мога да избирам)..
    ще избера баща си..
    не искам да казвам поради каква причина..
    но ще е тати..

Град
    In the corner of my mind ...
    Аз предполагам, че ще остана при мама.. Но се моля да не се развеждат! [-o<
    `There is just too much that time cannot erase ...`

При мама.Баща ми не мога да го понасям.Колкото и пари да има.Те не са толкова важни за мен.По-важни са разбирателството и свободата,а с него ги нямам..наште обаче са си заедно..
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Вече съм на 18, така че този въпрос е излишен.
    Имам максимум година още при тях и после се махам от вкъщи, тоест няма да се налага да избирам, т.к. ще живея сама.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Chesno kazano pri tati... vinagi sme se razbirali PERFEKTNO,nikoga ne sme sporili za nishto,vinagi me e podkrepql... toi e COOL Daddy
    A otnosno maika mi...pfff napravo ne mi se govori...ponqkoi pat se chudq dali tq mi e istinska maika...no qvno da.I vapreki tova i dvamata gi obicham,no predpochitam tati.

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами те са разведени и аз съм при мамчето А пък и да искам не мога да съм при татко защото в момента не е в България

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Re: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Когато наще са се развеждали съм била мн малка, така 4е не са ме питали при кой искам да остана при мама или при тате. Смятам 4е родителите ми са взели добро ре6ение като съм останала при мама и ако тогава съм имала право на избор бих избрала да живея с майка ми(макар 4е мн често когато не съм в настроение я заплашвам 4е ще отида при тате, но слава богу никога не ми е стигала смелост да го направя). Срашно мн обичам баща си, виждаме се мн често, но с майка ми ми е по-лесно да споделям и знам 4е винаги ще ме подкрепи във вси4ко.
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Град
    in the heart of the city
    Ами нашите се разделиха преди около 3 години.Нямах кой знае какъв избор ,трябваше да остана при мама ,защото баща ми просто се изнесе.Ако трябваше да избирам ,щях пак да избера мама.Тя е златна , а баща ми уж бяха едни слова как щял да се грижи за мен,независимо че не са заедно-само с думите си остана.Звъни ми веднъж на 5 месеца да ме ядосва.Но предполагам твоя ще ти помага.Както и да е. Избора е твой,дано направиш правилния.

I ROCK!!!!!

Град
    in the heart of the city
    Като прочетох мненията...май доста голям процент хора се развеждат

I ROCK!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Rocko_perka
    Като прочетох мненията...май доста голям процент хора се развеждат
    Да така е
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Нашите са разведени, аз съм с майка ми. Единствената причина да е така е, че баща ми живее с гаджето си, а аз не я понасям. Иначе моментално бих се изнесла пре него. Той ми дава свобода, за която с мама не мога и да мечтая. От друга страна тя ме разбира повече понякога...обаче това се случва толкова рядко, че направо няма смисъл!
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Мама
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Тука нямам какво да му мисля.Баща ми е леке меко казано,ама се налага да го търпим с майка ми(няма да изпадам в подробности) ,той е егоист и не му пука за нищо освен за него.Милион пъти ми е казвал как ме "търпи" (да бе всичко живо избяга от него ,ама той нас ни бил търпял....) само ,защото съм му единственото дете .Бих се радвала да се разведат (ако може) ,но няма изгледи освен ,ако не удари някой ден джакпота от тото-то и да се махна от очите на всички дето едва го дишаме.

Звучи зле ,но само аз си знам през какво съм минала.....

МАМА и само МАМА

пп. и да нямахме проблем с баща ми пак бих избрала мама най-малкото ,щото съм момиче

А ти май вече си решила при кой искаш да си тъй ,че.....,както сама каза с баща си не можеш да си кажеш всичко и само ще сте на здравей здрасти .....

ами мойте родители са раведени (бях на 6-7 години като се раведоха) и въпреки че съм момиче останах с татко и мн си го обичам.С майка ми не се бяхме виждали дълго време но вече от около година пак се виждаме...Честно казано изобщо не съжалявам че останах при татко щото наистина и той мн ме обича и винаги се опитва да ме разбере и мн се грижи за мен.
    One love,One United!Red devils forever!

А и да - момиче съм

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    При майка ми. Много по-либерална е.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами повечето са казали при мама ама аз пък не ще си остана при тате при него ще си имам всичко пс парички ала бала няма да ми се налага тогава да деля с тъпата ми сестра която 1000% ще каже мама пък и ако кажа мама тря се забия на тъпото и село дето няма почти никои и ще трябва да ям тъпите манджи на баба ми а при тате такова нещо няма да се яде щото и той не яде таквиз гадории и при маика ми ще куфея а ако си остана при тате си имам сичко при мама нищо таи че...!Пък и като сме си двамата с тате у нас си ни е супер той излиза никои не го тарси аз излзиам никои не ме тарси е екстра си ни е двамата кат сме си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си