.

Виж резултатите на анкетата: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Гласували
195. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мама

139 71,28%
  • Тате

56 28,72%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 174
    ами те са си разведени.....присъдили са ме на мама есествено....тогава не съм имала право на избор...но си мисля че ако имах 100000% щях да избера мама
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Guest

:)))

Еми при всеки е различно ..лично при мен е ,така че аз сам при майка ми и така ми е много по-добре! Но зависи ..мои приятели,които са момчета остават при бащите си...,а пък мои приятелки при майка си...Незнам може би зависи от пола.. Поне аз сам на този принцип :>>>

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ami na6te ne sa razvedeni ama ako tfa se sly4i nedai si boje nqq da otida pri nikoi edin ot dvamata a pri sestra mi \/

Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Значи... с майка ми.
    Била съм много малка, когато са се развели, та не съм имала право на глас, но и да имах щях да кажа мама.
    Значи в моят случай... просто баща ми го боли за мене! Защо да съм при човек, който изобщо няма да му мигне окото дори да трябва да живея на улицата?

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Бих останала с майка си;] Защото съм момиче и с нея се разбирам по-добре.Колкото и да ми се кара.. знам,че е за мое добро.Нея мога да я помоля да ми купи нешо женско,да искам съвети..докато не мога да накарам баща си като излиза да ми купи превръзки (то мога де,ама ми е неудобно) . + Тва баща ми беше 3 години в чужбина,и откакто се върна е станал голямо мрънкало,постоянно за нещо ми мрънка,заяжда се.. мисли ме още за малка..все пак е пропуснал 3 години от живота ми.. Определено няма да остана с него
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    те са разделени,и живея с ба6та си,супер е,оная курва лайна да яде
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Родителите ми са разделени, а аз живея с баща си. Все пак бих предпочела да съм при майка ми. Но не съм много сигурна... дали ще е по-добре... Разбираме се отлично с нея, а с баща ми сме по-резервирани, въпреки, че отдавна съм с него. Свикнала съм без майка и мога и без нея... не ми трябва някой, за да споделям всичко. И сега мога да го направя, но не й споделям някои неща. И все пак... никой не може да ме отдели от майка ми Въпреки, че мога и без нея, чувството, че е близо ме кара да се чувствам добре.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

не искам никога да ми се налага да правя този избор.много ми е трудно да избера,защото и двамата ми родители са страхотни и са мн яки.

a 4e za kakvo sa mi roditelite mi nito pri maika nito pri tatko 6te sam ne mi trqbvat

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Наще са разведени, но не аз съм решавала при кой ще оставам а чичо съдия :P Аз съм при майка ми, което е по-добрия вариант...Ако бях с баща ми щях да имам много повече свобода, но той просто не мпже да се грижи за семейство..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

ами моите са разведени,и аз съм при баща си...не съжалявам за избора си....10г живях при майка ми от 3 живея при баща си...и тук ми харесва пове4е...поради доста при4ини
    ам не ми се говори защо!

Guest
    ми маи4е е по добре да остане6 при маика си (според мен де) 6тото все пак е жена и там съвети ала бала.....такиа работи.....мн по добре е.......а пък от време на време 6е се обажда6 на ба6та ти и 6е се виждате и 6те му иска6 пове4ко пари..... ........на6те не са разведени но си имат гаджета и ........гадни4ко е но.....ако тряя 6е избера мама......все пак тате нема да ме остави гладна....

Град
    Dryanovo
    Аз първите дни,ако наще се разведат,смятам да не съм при никой от двамата.А после не знам....

Аз бих останала при майка си....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    dosta go smenqm
    ами бих живяла при майка си ще кажа и защо
    1 защото съм момиче и съм доста претеснителна , а ако си живея с татко няма да мога да споделям някой неща
    2 защото мама би ме разбрала за някой неща по добре от тате
    но въпреки това никога няма да забравям баща си винаги ще си контактувам с него, защото безкрайно много го ценя не само защото взема повече пари и така на татъка защото ме закриля и си прекарвам страхотно с него просто супер баща е . Ако някога се разделят не дай си боже ще ми е много тежко е на мен няма да ми се налага да избирам защото вече съм голяма и пълнолетна, но имам сестра на която ако стане ще и се наложи и знам, че ще и бъде трудно затова се радвам ,че са заедно
    No martini .. no party..

Не знам... може би при този, който е по-малко виновен да се разделят!?

Зависи от причината за развода, отношенията с родителите, нямам директен отговор на този въпрос
    Секс в Хаити, френски кибрити

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    При родителското тяло от женски пол...сори ако съм писал вече

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ами,аз и без това не живея с тях,така че и да се разделят-пак няма да живеем заедно.
    Ако се наложи да си представя,че живея с тях,те се разделят-който пръв ме чопи.Не мога да избирам.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Виж, аз бих останала с майка си, защото много споделям с нея и се разбираме много добре. Тате също много си го обичам, но просто не мога да се разбера с него по много въпроси. Ако майка ми и баща ми се разведат аз, мама и сестра ми ще бъдем доста бедни, ако не отидем при някой роднина, защото повечето пари ги носи тате. Въпреки това бих останала при майка си.
    Ти ако останеш при майка си, какъв ще ти е проблема, не разбрах. Баща ти пак ще ти дава пари и пак ще те глези, ако държи на теб. Ще те глези даже повече. Така ще имаш и майка си и баща си, който ще те глези.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Наистина труден вапрос .. но мисля , 4е 6те остана при ба6та ми

Живеят само двамата, подадоха молба вече и сигурно скоро татко ще си заживее сам.
    Не живеем заедно, а ако живеехме бих останала при татко разбира се.

Ами да чукна на дърво родителите ми се разбират чудесно.И двамата ме разбират ако някой ден недайси боже се разведат ще отида при мама.Тате много ме разбира той знае толкова много неща знае кой си харесвах и винаги ме разбира.Но мама си е мама.Пак казвам надявам се да не се налага да правя този избор.

Тати
    Просто винаги майка ми с нейните истерии..виканици...ше се побъркам...наиситна...аз сега откачам като бащам и не е в нас повечко време...
    От друга страна...
    Абе не...татенцето и тва е (:

I dvamata ne gi iskam,no moje bi pri ba6ta mi.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си