Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?
Здравейте на всички.
Искам да ви споделя, че в момента се колебая между парите на баща ми и разбирателството (споделянето) и любовта на мама. Буквално съм раздвоена и се двоумя.
Онзи ден се бяхме събрали десетина момичета в кафето и аз измеждудругото ги попитах кой биха избрали между майка им и баща им.
Половината бяха категорични за майка си.
Една каза "зависи от много неща. След като ми обесни от какво зависи, като заключение каза "Майка ми!"
Друга каза, че има брат и, тъй като, единия ще е при майката, а другия при бащата (родителя няма да остане сам нали), би избрала майка й.
Днес пък едно друго момиче каза, че каквото и да става, майка й не може да остави баща й, защото имат фирма и фирмата е на името на бащата, и ако майката напусне бащата, тя няма да може да осигори бъдеще на децата си. (В този случаи майка й малко или много мисли за децата си и го търпи [ne samo izneverite mu, no i samiq nego] и така жертва себе си, заради децата си.
Направи ми впечатление, че който и да питам (момичета на възраст 13-18 ) всички избират майките си. Главният ми въпрос към вас е, вие с кой ще останете. И ако може обеснете подробно защо.
А тези, които вече са избирали, нека кажат и те.
Наистина много се двоумя за мен си, имам три дни да реша, и се надявам да не сбъркам!
С тати ще си имам всичко.. от материална гледна точка. С мама също ще си имам всичко, но няма да има глезотийки, въпреки всичко ще има с кой да споделям, кой да ми дава съвети и малко или много и двете сме жени (аз още момиче) и имаме що-годе сходно мислене.
(малко смешно -> но не мога да отида при баща ми и да му кажа "тате боли ме лявата гърда, я пипни виж твърдо ли е"........
Не искам да ме помислите за материалистка, но ако се замислете, ще разберете, че не само в днешно време, но и от дълги времена парите са въртяли, и продължават да въртят света!
--> За да си поддържан - трябват пари
--> За да ходиш на училище - трябват пари (учебници, помагала, тетрадки, химикали, храна)
--> За да излизаш с приятели - трябват пари (защото приятелството не е само седене на някоя пейка и обменяне на съвети и приказки за нещата от живота)
--> Та май тва е друга тема, но нека се върнем на въпроса ми.
Е, ще следя темата с голям интерес!!! Даноо да има и други като мен!
Айде, пожелавам ви лек ден, че стана голям роман.
Като заключение, ще добавя, че има един лаф -> Само майката знае кой е истинският баща!
На 16г. съм.