.

Виж резултатите на анкетата: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Гласували
195. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мама

139 71,28%
  • Тате

56 28,72%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 174
    Град
    В АдА
    Тате

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    При тати
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Град
    Варна
    Не са разделени и дано никога не се случи,но сигурно ще съм при майка ми...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ако го напраят т'ва..ебала съм ги в устата не ме интересува кой къв ми е.. сама ше живея .. !

Баща ми е един супер отворен човек, на когото мога да кажа абсолютно всичко без изключения. Може би много ще ме критикуват като кажа, че него го обичам повече, затова бих избрала баща си. Не че с мама не сме в добри отношения, просто... обясних вече, специална връзка има между нас двамата.

да не се слу4ва да се развеждат ....но не даи боже се слу4и бих отишла при баба или някаде на квартирка сама

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мойте родители са заедно,но ако някога решат да се разведът,бих отишла при майка.
    Макар,че вечЕ живея с приятелят си,но ако нещо не провърви с него и се наложи да съм пак с родитеите си,бих избрала мама много ясно,баща ми е пекан и има пари,обаче да гледа дете не става,ако трябва да разчитам на него да ми оставя пари за закуска за даскало,мога да си умра от глад(явно нашия има проблеми с паметта).
    Когато бях малка,и майка ходеше на почивки татко ме гледаше,и ако си спомня как ме "гледаше" ахахаха...забравяше ме по пазарите и стоях дълги чАсове гладна,рядко баща може да гледа дете.
    Апък и какъв вечерен час ще ми сложи,стамни ли се в къщи!Ужас!

mi i moite sa razvedeni ama sam pri mama to toi bashta mi e mn dobar s mene si4ko mi ugajdaama nali sa razdeleni trqq sa da se poikaje dobar baSHTA ama kakto i da e
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

При никой,вече съм самостоятелна...6те поддържам връзка и с двамата,ама тва никога няма да стане (да се разделят) те си живеят като "приятели"

Град
    Пловдив
    oh istoriqta v nachaloto za momicheto i roditelite koito imat obshta firma mi zvuchi napulno poznato... nashite sushto sa taka ( tatko si ima liubovnica ot nz kolko vreme) no veche vsichki sme se primirili s tova... vsushtnost ne ni interesuva kakvo i s kogo pravi zashtoto i na nego ne mu puka za nas! veche godini podred mi zabravq rojdeniq den a posle se opravdava che ne e imal predstava za datata... neka spomena i hilqdite puti kogato mi e kazval kolko sum mu smeshna i che ne mu trqbvam izobshto... m/u dr ima i problem s alkohola otkakto bqh na 7... na nikogo ne mu e nujen takuv bashta nali? i vupreki tova se prinujdavame da go turpim ( az mama i sestra mi) za da ne umrem ot glad... zashtoto i da umrem na nego nqma da mu dreme a maika mi e strahoten chovek..prosto sum kusmetliika che imam takuv roditel..taka che tq uspeshno izpulnqva i rolqta na bashta.. S 2 RUCE GLASUVAM ZA MAMA!!!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Баща ми.

ami pri sebe si. 6toto nqma da se razvedat pone do 18tata mi godi6nina. taka 4e ve4e 6te sum samostoqtelen
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Отивам да живея при сестра ми и мъжа й! Или ще сме цяло и сплотено семейство или ще сме нищо!

ами честно казано,баща ми кара тир и по 3-4 месеца го няма,липсва ми,с майка тук там се караме..Ако се разведат ( макар че не искам това да става ) трябва да отида при мама,защото татко отсъства от града .. искам да са си заедно
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Ne moga da izbera,nqma ideq.Sigurno nqkolko dni pri ediniq,nqkolko pri drugiq.Te se obi4at adski mn,kato tineidjyrska liubov sa,ne moga da si predstavq da se razvedat.I dvamata gi obi4am adski mn.E sigurno 6te ostana pri maika si,oba4e ako ne vijdam ba6ta pone vednyj na dva dena 6te se pobyrkam.Samo deto ne moga da razbera za6to vsi4ki kazvat,4e kogato roditelite sa razvedeni ba6tata 6tql da se pravi na dobyr i da dava kinti.4e toi moje da si e dobyr naistina.Pyk te kato se razvedat toi pak si ti ostava ba6ta i pak 6te vzima re6eniq za teb.Razvoda ne mu spira pravata nad teb.Osven v slu4aite pri maltretirane ili 4e ne te priznal kato dete.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

emi li4no az ostanah do mama

И моите родители са разведени .. и живея при мама

Оставам там кадето са ми приателите

Град
    The Sky
    Аз при мама

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами,ако някой ден се разделят бих останала със татко.Причините да не остана със мама са много.Просто със нея не се разбирам толкова,колкото се разбирам със татко.С нея постоянно се заяждаме,а пък със татко никога не сме се заяждали.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    Smolian
    Първо,дано това никога да не стане,защото каквито и да са много си ги обичам и двамата! А ако недай си Боже стане - при татко! Защото той ми разрешава всичко и ме пуск навсякъде... а мама само ми вика!
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

ах първо тва е ужасно когато се развеждат родителите ти иначе незнам ако съм на твоя място и в това положение бих избрала майка си (колкото и да не я търпя)

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    bih ostana pri tati s nego se razbirame 4udesno imame ob6ti interesi i vinagi mi pomaga kato sym raztroena 4uvstvams e sigorna pri tati
    a mama postoqnno se karame nqmame ob6ti interesi i po4ti ne si prikazvame

Няма да гласувам.

В подобен случай, ще отида да живея сам, за да не се чувства пренебрегнат никой от тях, а чат-пат ще ги навестявам, това е най-разумното решение според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си