- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?
При мама 100%.Не искам да оставам при татко защото е по-строг и по-несправедлив.Докато мама винаги ме е разбирала.
И ако трябва да се разпростра по-нашироко, ако човекът няма възможност да се издържа сам за да избере по-удачния вариант, който описах по-горе, то трябва задължително да избере някой от родителите. Нищо не пречи, ако родителите живеят наблизо, да прекарва една седмица при единия, една при другия, ако и това не е вариант...Това да избереш някой от родителите е адски трудно решение, което зависи от много фактори, наистина е най-добре да се слуша сърцето, трябва да се има предвид, че майките дават, повече емоционална подкрепа(бащите също могат да дават, но не е същото), докато при бащите получават финансова подкрепа, закрила, повече свобода, абе много,много е сложна подобна обстановка, всичко е индивидуално, обаче ме дразни, тази дискриминация, която има спрямо бащата, и това, че по принцип децата остават при майката, да не говорим, че бащите обичат дъщерите си адски,адски,адски силно, може би дори по-силно и от синовете си, и е голяма болка за един баща, дъщеричката му да е далеч от него, далеч от бащиното крило и т.н. Другото което е, повечето сме израстнали в патриархални семейства, което също предполага, да се избере бащата. Може би, ще получа негативизма на много от потребителите за това, което ще кажа сега, но жените по принцип са малко по-слаби психически(повечето) и когато една жена е свикнала години наред да е под мощната десница на мъжа си и да е закриляна, когато мъжът и я напусне, за нея е наистина трудно да се оправи сама, и разведените жени изперкват по-рано, отколкото разведените мъже, защото това се случва с всеки, който е принуден да живее сам старините си - изперква в един или друг аспект, затова е хубаво да се остане и при майката, ако не си намери тя друг мъж, а ако сте повече деца, то трябва да бъде твой дълг, да отидеш при този, който е сам.
Такаа...това не си го представям. Струва ми се невъзможно. да не казвам голяма дума, ама си мисля, че това просто няма как да се случи..
Но ако не дай си Боже стане нещо, сигурно ще остана при мама..
Не..ще си остана сама..![]()
What you give is what you get!
Ако съм пълнолетна бих останала сама.Ако не може би при майка ми или при някоя баба.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Еми ще остана при себе си.Все пак съм стигнал до етап в който и да се разведат и да не се разведат няма значение.
Обаче абсурд да се разведат. Супер са различни и постоянно си крещят... което е знак за една много здрава връзка.![]()
Еми аз ти препоръчвам да останеш при майка си с нея мойеш всичко да споделяш а колкото до бащта ти ще се срещате и тои ще ти дава пари ...това е най добрия вариянт![]()
Ако родителите ми се разделят (на което не бих се радвала, но като го сравня със сегашното положение, мисля, че е по-добрия вариант) аз бих останала с майка си, защото с нея се разбираме, приятелките ми постоянно се оплакват от майките си, а аз все им отвръщам "Моята не прави така, ние с нея много се разбираме", като казвам "разбираме" нямам предвид, че й споделям неща свързани с момчетата и отношенията ми към някой специално, по принцип не говоря за тези неща с никой от двамата. Друга причина, че бих останала с нея е, че не ми отказва нищо, е аз и не искам кой знае какво де, гледам да се съобразявам с реалността и да не желая нещо, което не мога да получа, също и ако не е съгласна с мен ми го казва най-спокойно и с разговори стигаме до решение на проблема, което устройва и двете ни. Не бих останала с баща ми, защото според мен той е човека, който ако положи малко усилия, брака им няма да се разпадне, но никога няма да го направи.
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Ако се разделят бих останала при майка ми
emiiii kakvo da vi kaja. na6ite sa razvedeni. ostanahme pri mama ama koi li ni pita pak i da bqha pitali pak 6tqh da sgre6a s mnenieto si imaiki predvid sega6noto polojenie![]()
![]()
Първоначално написано от MDMA
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
При тати,мама не я обичам толкова...А пък и с него мога да споделям повече отколкото с майка ми...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ne znam kvo e roditelite ti da sa razvedeni, shot moite ne sa..obache si iamm golemi problemi s maika i ne moga da q traq..da jiveq veche s neq.bashta mi e mn dobur..za razlika ot maika mi..i bih ostanala pri nego, ako se razvedat nashte
Надявам се да не стигам до този момент да избирам между майка ми и баща ми...искам да съм си с двамата,а не само с единия...
Темата е от Вторник Април 24, 2007 4:07 пм
Не мисля че имат значение мненията ни в този период .. но както и да е.нека и аз кажа че не искам да се поставям на твое място защото би ми било страшно турдно.С майка ми не се разбирам много добре..наистина някои неща споделяме но с баща ми мога да говоря много по-лесно..много по-спокойно .. разбираме се по-добре като че ли.За парите не мисля.. и двамата са усигорени добре и това не ме интересува ... Незнам.наистина незнам ...
Дано си направила правилния избор и сега да си щастлива.![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ми наще са се развели като съм била малка и не съм можела да избирам , но съм с мама .но бих избрала нея , ако можеше да избирам
![]()
ако случайно стане
ако остана при баща ми , и клошарите ше ми се смеят щот ако нее майка ми с баща ми ше живееме без ток , без ядене в смрад и незнам още кво
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
При майка ми...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
С тати определено.Те това са ме питали и аз съм им го казвала.Мама просто не ми обръща внимание.Пък и тя много ме разпитва къде съм била и с кого и т.н.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
pri maminka mn qsno :P