.

Виж резултатите на анкетата: Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?

Гласували
195. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мама

139 71,28%
  • Тате

56 28,72%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 174 от общо 174
    Град
    варна
    При мама 100%.Не искам да оставам при татко защото е по-строг и по-несправедлив.Докато мама винаги ме е разбирала.

И ако трябва да се разпростра по-нашироко, ако човекът няма възможност да се издържа сам за да избере по-удачния вариант, който описах по-горе, то трябва задължително да избере някой от родителите. Нищо не пречи, ако родителите живеят наблизо, да прекарва една седмица при единия, една при другия, ако и това не е вариант...Това да избереш някой от родителите е адски трудно решение, което зависи от много фактори, наистина е най-добре да се слуша сърцето, трябва да се има предвид, че майките дават, повече емоционална подкрепа(бащите също могат да дават, но не е същото), докато при бащите получават финансова подкрепа, закрила, повече свобода, абе много,много е сложна подобна обстановка, всичко е индивидуално, обаче ме дразни, тази дискриминация, която има спрямо бащата, и това, че по принцип децата остават при майката, да не говорим, че бащите обичат дъщерите си адски,адски,адски силно, може би дори по-силно и от синовете си, и е голяма болка за един баща, дъщеричката му да е далеч от него, далеч от бащиното крило и т.н. Другото което е, повечето сме израстнали в патриархални семейства, което също предполага, да се избере бащата. Може би, ще получа негативизма на много от потребителите за това, което ще кажа сега, но жените по принцип са малко по-слаби психически(повечето) и когато една жена е свикнала години наред да е под мощната десница на мъжа си и да е закриляна, когато мъжът и я напусне, за нея е наистина трудно да се оправи сама, и разведените жени изперкват по-рано, отколкото разведените мъже, защото това се случва с всеки, който е принуден да живее сам старините си - изперква в един или друг аспект, затова е хубаво да се остане и при майката, ако не си намери тя друг мъж, а ако сте повече деца, то трябва да бъде твой дълг, да отидеш при този, който е сам.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Такаа...това не си го представям. Струва ми се невъзможно. да не казвам голяма дума, ама си мисля, че това просто няма как да се случи..
    Но ако не дай си Боже стане нещо, сигурно ще остана при мама..
    Не..ще си остана сама..
    What you give is what you get!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ако съм пълнолетна бих останала сама.Ако не може би при майка ми или при някоя баба.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Еми ще остана при себе си. Все пак съм стигнал до етап в който и да се разведат и да не се разведат няма значение.

Обаче абсурд да се разведат. Супер са различни и постоянно си крещят... което е знак за една много здрава връзка.

Град
    Маями,България
    Ако родителите ми се разделят ще остана при мама(но не искам да се случва)

Еми аз ти препоръчвам да останеш при майка си с нея мойеш всичко да споделяш а колкото до бащта ти ще се срещате и тои ще ти дава пари ...това е най добрия вариянт

Ако родителите ми се разделят (на което не бих се радвала, но като го сравня със сегашното положение, мисля, че е по-добрия вариант ) аз бих останала с майка си, защото с нея се разбираме, приятелките ми постоянно се оплакват от майките си, а аз все им отвръщам "Моята не прави така, ние с нея много се разбираме", като казвам "разбираме" нямам предвид, че й споделям неща свързани с момчетата и отношенията ми към някой специално, по принцип не говоря за тези неща с никой от двамата. Друга причина, че бих останала с нея е, че не ми отказва нищо, е аз и не искам кой знае какво де, гледам да се съобразявам с реалността и да не желая нещо, което не мога да получа, също и ако не е съгласна с мен ми го казва най-спокойно и с разговори стигаме до решение на проблема, което устройва и двете ни. Не бих останала с баща ми, защото според мен той е човека, който ако положи малко усилия, брака им няма да се разпадне, но никога няма да го направи.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Ако се разделят бих останала при майка ми

Град
    Л о В е Ч
    Ако си момиче при майка си,защото тя е минала през промените и през тийн годините и може да ти помогне ако си момче при баща си по същата причина :P

emiiii kakvo da vi kaja. na6ite sa razvedeni. ostanahme pri mama ama koi li ni pita pak i da bqha pitali pak 6tqh da sgre6a s mnenieto si imaiki predvid sega6noto polojenie

Цитирай Първоначално написано от MDMA
    ми те са разведени и съм с майка ми \/
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    СофиЯ
    При тати,мама не я обичам толкова...А пък и с него мога да споделям повече отколкото с майка ми...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    veliko turnovo
    ne znam kvo e roditelite ti da sa razvedeni, shot moite ne sa..obache si iamm golemi problemi s maika i ne moga da q traq..da jiveq veche s neq.bashta mi e mn dobur..za razlika ot maika mi..i bih ostanala pri nego, ako se razvedat nashte

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MDMA
    ми те са разведени и съм с майка ми \/

+1

Град
    Sofia
    Надявам се да не стигам до този момент да избирам между майка ми и баща ми...искам да съм си с двамата,а не само с единия...

Супер фен
    С майка ми бих останала ... тъй като с нея мога да споделям всичко и тя ме разбира по - добре от баща ми.За мен е по важна обичта,а не парите ... въпреки,че и без тях не може!
    Обичам те <3 !!!

Темата е от Вторник Април 24, 2007 4:07 пм
    Не мисля че имат значение мненията ни в този период .. но както и да е.нека и аз кажа че не искам да се поставям на твое място защото би ми било страшно турдно.С майка ми не се разбирам много добре..наистина някои неща споделяме но с баща ми мога да говоря много по-лесно..много по-спокойно .. разбираме се по-добре като че ли.За парите не мисля.. и двамата са усигорени добре и това не ме интересува ... Незнам.наистина незнам ...
    Дано си направила правилния избор и сега да си щастлива.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ми наще са се развели като съм била малка и не съм можела да избирам , но съм с мама . но бих избрала нея , ако можеше да избирам

Град
    Враца
    ако случайно стане
    ако остана при баща ми , и клошарите ше ми се смеят щот ако нее майка ми с баща ми ше живееме без ток , без ядене в смрад и незнам още кво
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Boulevard of broken dreams
    При майка ми...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

С тати определено.Те това са ме питали и аз съм им го казвала.Мама просто не ми обръща внимание.Пък и тя много ме разпитва къде съм била и с кого и т.н.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

pri maminka mn qsno :P

Наще са разведени от 5-6 години вече ( аз сега съм на 17) и никога не съм се замисляла про кого ще остана.И никога не съм си и представяла да живея само с баща ми.Но с майка ми се разбирам много повече, а и впечатленията ми са, че момичетата избират майките, а момчетата - бащите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си