ЛОЛ...не си мислех,че на чак толкова хора родителите са разведени...Моите са разведени официално от няколко месеца,но са разделени от година...Аз съм с брат ми при майка ми...Това изобщо не се е дискутирало къде ще съм...А пък и бащата съм 100% сигурен,че не ме иска,понеже си живее с курвата си,с която е от ~5 год. Уж има договор за издръжка и си беше дал думата,че ще дава допълнително...Ама къвто е путьо...Малко по-малко намаля допълнителното и до 1 година макс ще съм само на издръжката...Голям педераз Ся ми се мазни и ме кара да му ходя на гости...Аз като се знам колко съм търпелив и избухлив(неслучайно ми е такъв ника) на 5-тата минута ще напсувам ( на майка,леля,чичо,баба,стринк а,вуйна и т.н) онва тъпо дърто курве Ако не беше тя,толкова кинти щях да имам.... Баща ми взима доста над средната за 1 българин заплата,но толкова съм ущетен от това че.... Ако не се беше махнал и всички пари влизаха в семейството...с 1/3 от сегашната му заплата щях да живея по същия начин Смятайте само от финансова гледна точка колко ме е ущетил !!! А пък от емоционална... Вече почти не помня какво беше преди да се ползва само за кинти....Помня единствено границата: Исках да го питам дали може да отида някъде и почвам с "Мммм...Тате..." и той като каза "Колко?"...кво да си говоря с такъв идиот Най-лошото беше,че като се изнесе свикнах за 2-3 дена.... Разликата не беше голяма...Особено в началото даже се кефех,щото няма кой да се заяжда с мен постоянно...Даже и сега,когато ми трябват повече пари...Предпочитам да го няма... Сега обискновено се виждам с него 2-3 пъти в седмицата...Някой път става почти всеки ден...Но става и по 1-2 пъти на 2 седмици ! Не ми липсва кой знае колко...По 1 път в месеца ми стига да го виждам...Ама не ми и трябва...Само да ми дава празни обещания,на които после да се дразня...С майка ми бих казал,че горе-долу се разбирам....С нея мога да говоря за всичко друго освен за темите Момичета и Секс...Просто с нея не може се говори за такова нещо Ама за тва си имам по-голям брат Майка ми изглежда си знае...Аз не я питам по такива въпроси и тя не ме пита...Всички са щастливи