Takaaaa neka zapo4na .... az sam momi4e i vse o6te sam malka (na 13) i kakto vsi4ki ostanali na moqta vazrast prekarvam opredeleno vreme v neta (normalno) . Predpolagam na vsi4ki vi se e slu4valo da popadnete na kakvi li ne hora v 4ata , no i na mn svesni. E na men mi se slu4i zapo4nah da si pi6a mn 4esto (vseki boji den) s edno mom4e (na 16) , koeto oba4e e ot dr grad (nqma osobeno zna4enie za men tai kato e naistina mn svesten). S vremeto i dvamata mn si dopadnahme i edva li ne zaobi4ahme. Toi ima perfekten harakter, imame ob6ti temi , vaob6te SUPER. Tai kato toi idva6e 4esto do moq grad se razbrahme nqkoi pat kato idva da mi zvanne da se vidim i vsi4ko OK. Edin den dokato bqh na daskalo toi mi se obadi i mi kaza 4e e v grada i ako iskam moje da se vidim, a az est. izgarqh ot jelanie da go vidq za6toto iskah da razbera s koi sam si pisala tolkova mn vreme i koi mi e dopadnal tolkova mn (est. mi be6e pra6tal pic i az na nego, no vse pak ...) neiskah da otivam sama na sre6tata i vzeh edna ot nai-dobrite si priqtelki (koeto mai be6e golqma gre6ka) ....i taka sre6nahme se , vidqhme se , no toi ne be6e tova , koeto o4akvah (be6e malko po-razli4en otkolkoto predpolagah, no vse pak mn simpati4en i sladak). Qvno na priqtelkata mi ne6to ne i haresa i me nakara da mu kaja 4e imam angajiment i trqbva da varvq i taka si tragnah kolkoto i da neiskah Sled tova poiskah savet ot fr mi kakvo da pravq , a tq mi kaza da mu kaja 4e nemoje pove4e da se vijdame i da spra da si pi6a s nego (da nqmame nikakav kontakt) i az znam za6to: za6toto e malko po-murgavi4ak (tq misli 4e e rom, a NE E ) .
Ve4erta kogato toi pak vleze v 4ata az mu kazah 4e nemoga ve4e da si pi6a s nego,4e razstoqnieto 6te e problem i kakvo li o6te ne, za da se otdrapne ot men , no sas vseki sledva6t den toi prodaljava6e i prodaljava da mi povtarq koko mn me obi4al,kak nikoga do sega ne e 4uvstval nqkoi tolkova blizak,kak nemojel da jivee bez men , a az nz kakvo da pravq ;( i az go 4uvstvam istinski blizak i go poznah adski dobre za vremeto prez koeto 4atim , no nz koe da poslu6am - sarceto , razuma ili savetite na fr mi
Sajelqvam , 4e vi otneh tolkova vreme s moite gluposti , no naistina nz kakvo da pravq ,a i nqma na koi dr da spodelq

P.S. Izvinete, 4e e malko dalgi4ko
I ako moje mi pomognete da re6a kakvo da pravq,za6toto sam naistina mn obarkana
Blagodarq predvaritelno !!!