- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za vsi4ki
Zdarveite, iskam da razbera mnenieto kakto na mom4etata, taka i na momi4etata. Kogato celuvate momi4eto (dolu) koga bihte se naso4ili s ezik kum anusa? kogato obi4ate momi4eto ili nqma zna4enie za vas? A vie dami kakvo mislite, koga edno mom4e bi napravilo tova.. I moje li da se sudi za nqkakva lubov po takova povedenie. Mersi predvaritelno![]()
Това , че някои/я иска ти лиже задник не значи , че те обича..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
когато е майка ти![]()
е немам си подпис... сиромах човек съм!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
аз съм тва, ама имам бан да го еба...
Алоооооооо космонавта стига се хили да не се изпуснеш накрая
а по темата от кога ануса има нещо с любовта?Тва че някой ти лиже гъза не значи че те обича мойто момиче![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Е може и да значи любов(поне малко)Щото аз не бил лизал гъзъ на сяка срещната с която се ебъ![]()
Пише се космонафтПървоначално написано от kukli4ka__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей космонаффффффффффффта добре че си ти иначе ще умра
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ми умирай мислиш ли че ме интересува?Първоначално написано от kukli4ka__
Бахти флоода дето става в тая тема..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
виж какво момченце провали цялата тема на момичето така,че спри да пишеш глупости,един път поне изрази мнението си или разкарай мизерния си задник от форума,в който вече тъпаците като теб станаха в изобилие![]()