Zdraveite! I tyi kato sym golqma fenka na predavaneto "Vip Brother 2" bih iskala da spodelia mnenieto si s vas.
Taz Veneta Raikova e tolko prosta che napravo mi se gadi kato ia gledam. Dano da ia uvolniat Boje , boje - koito i gleda predavaneto prosto i selsko , tree da e mnogo ama mnogo zle. Tipichna predstavitelka na malodushnia , prost , zloben , nagyl , bolezneno ambiciozen selski BEK ...
Prosto me e sram i kato ia komentiram kolko e zle, pod dostoinstvoto mi e. Shte se radvam ako i vie spodeliate moito mnenie za tova glupavo,selsko devoiche.
A kolkoto do nagradata -> smiatam che triabva da ia specheli niakoi koito niama mnogo pari kato naprimer Niki Kitaeca ili Ekaterina Evro. Te naistina sa simpatichni , za razlika ot drugata selianka Hristina na Zdravko , a i samiat Zdravko , koito e tolkova malumno prost i smotan , che i gyza ne si zaslujava da si obyrshesh s nego
Ta -> mnenia po vyprosa !?
P.S. Molia hora ot tipa na "abe hora are stiga s tova typo predavane Big Brother" ili " nikoi ne me kefi , sichki sa typi " , ili "stiga s teia 78378352857 postove i temi za tfa predavane" , prosto da ne pishat , a ako pyk pishat -> dano da se otgyrmat nekoi den