Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
То всички такива простотии са гаври. Какво, миналите не бяха ли? Ми не знам, на Нова тв не им е изгодно точно нея да пласират на финал, защото сега другите "звездички" ще ги заядат. Аз си казах, казвам го и преди. Не съм за никого от тая простотия, не съм й бил. Зрителите си избират. Сега, дали е бил манипулиран вота или не, откъде да знам ебаси, да не съм им гледал отчетите. Но блещукащите ни личности можеха поне да останат и да изчакат награждаването и подобните простотии. Musicisthekey, ти си против Христина, I assume, така че мнението ти няма как да не е повлияно. ;p Нищо де, нали всеки си мисли различно. Аз си казах- това беше цирк, миналите издания бяха цирк, и другите ще бъдат цирк

Аз съм против Христина,но не съм за Деси Слава
От време на време гледах Vip Brother и смея да кажа,че Христина се държеше ужасно. Беше една ревнива,досадна и гадна майка,която само се правеше,че се грижи за детето си,а всънщност не беше точно така.
Като цяло,всичко ми е безразлично и не ме интересува,просто си изказах мнението.
Въпросът беше,дали наистина зрителите избират?Защото явно не е така.

Какво точно се е случило зад огледалата на Къщата в Бояна, никога няма да се разбере, защото статутът на предаването не позволява да бъдат съобщавани точни данни за обажданията на зрилетите, а само съотношения.[Източник нет.инфо]
Мисля,че ако вотът не беше подправен,нямаше да има проблем,да се докаже,че наистина Христина е спечелила.

Поздрави.