.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    anitoooooo
    Guest

ami ako sam go zagubila zavinagi?

v skype se zapoznax s gadjeto mi.xodim ot 2 meseca i ne6to.oba4e...naskoro v skype mi pisa nqakvo mom4e.razmenixme si snimki.dodox mi telefonniq mi nomer,toi zapo4na da kazva 4e me obi4a i da mi pi6e lubovni sms.az sa6to mu kazvax 4e go obi4am,vapreki 4e ne be6e taka,a samo ot strx da ne go zaboli mu go kazvax.kazax na gadjeto mi,za6toto re6ix 4e taka e redno,ama toi kaza 4e taka nai-dobriq mu fr se skaral s gadjeto-i tq polu4avala takiva sms i nakraq skasala s nego.posle se zamislix dali ne mi e napravil nomers drugoto mom4e,no ako e taka zna4i sig ve4e me mrazi...no ako ne e...ox nz...luda sam po gadjeto mi,obi4am go mnoooooogo,toi e vs za men i ako go zagubq 6te umra...molq vi kajete mi kak da si go varna

Повече от фен
    Еми първо престани да си пишеш с оня другия И второ говори с гаджето ти да ти прости

anitoooooo
    Guest
    ami az go napsuvax onq i mu "bix 6uta"...ama gadjeto mi...nz

Цитирай Първоначално написано от anitoooooo
    ami az go napsuvax onq i mu "bix 6uta"...ama gadjeto mi...nz

brawo na tebe \/
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Значи любовна не се показва само с думи а и с действия направи нещо за него , което той много харесва и знае , че на теб ти е неприятно , но вапреки тва го правиш заради него ... не говоря за сексуални желания !Ама ако иска
    Обновения форум Teenproblem.com

Мега фен Аватара на koalka
    Вие, последно-заедно ли сте или не?Обясни му всичко, както е и спри да си пишеш с онова момче.А после се чудите от къде са ви дошли на главата проблемите-вие сами си ги създавате!

пфуу да ви имам проблемите...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Ще пукна! ! ! Ти си казала на друго момче,че го обичаш за да не го обидиш докато си луда по гаджето си или не съм разбрала? Че то всеки може така да ти вика,че те обича ти винаги ли като леко момиче ще правиш така? Ами да ти кажа може да ти е направил номер с това м да..и ако е така..не е добре работата чесно.. А ти просто никога повече не прави така ако наистина много обичаш някого и искаш да си с него
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Кфо ? Казала си му, че го обичаш ей така ... после се питате къде отиде реалната стойност на думата "Обичам те!" . Ето ви отг. на въпроса. После гаджето и ще и се сърди, няя да иска да я гледа и т.н. Ми нормално. При всички положения и аз бих постъпил като него

Абе, Ани, как така 666те каже666 на някой, 4е го оби4а666 само за да не го обиди666 . Малеее... нямам думи . Разкарвай тоя другия и говори с твоето мом4е. Дано не666тата се оправят.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си