.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Коментара
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ще излъжа, ако ти кажа, че не ми се иска да те упрекна, но няма да го направя. Достатъчно ти е тежко и без това. Знай обаче, че не всички момчета са като този нещастник. Има и добри, но пък те са рядкост. Каквото е станало, станало, връщане няма. Бъди по-внимателна следващите пъти.
    А ве ей Сашко, стиа приказва глупости! Докога си мислите че ходенето с момче е само да се държите за ръка и да си разхождате по кафенета и улици? Наричаш ни нещастници, сама знаеш че трябва да си изтриеш коментара нали?
    Там е работата че момичетата сте, меко казано ТЪПИ. Не всичко е романс, не всичко е пеперудки и цветенца, тва е живота мама му стара, и сексът върти света! За момичето дето го оправили, ами душко, какво може да очакваш от 22 годишен? Ти може би на тая възраст за секс не си чувала, а правиш нещо което хабер си нямаш какво е. Определено сте много глупави, и не само тва момиче ами всички момичета по света. ТВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН - АКО ИСКАШ ДА СИ С МОМЧЕ, ЗНАЙ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИШ СЕКС С НЕГО!! Сашко, знам че ще ми изтриеш сигурно коментара, но все пак ще съм щастлив че си го прочела и ти е станало гама тъпо!!! Мухахахах

За неотворените които още са малолетни или непълнолетни и си мислят че живота е цветя и рози ....... е НЕ Е ТАКА! Всички момчета искаме секс И ДА ТОВА Е ВЯРНО!!! Но... и вие сте си виновни понякога... Един практичен съвет, ПОРАСНЕТЕ МОМИЧЕТА И ТОГАВА СИ НАМЕРЕТЕ ПРИЯТЕЛ!! (може и на по 50 години, да не му става и вие да си стоите на сухо МУХАХАХАХАХ) ЕЙ САШКО, ХАПНИ СИ!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    какво да ти кажа-изречението ако не правим секс ще те оставя говори само за себе си. на 13 и да си пак няма как да не си го разбрала. Това си е чиста проба изнудване.

..........az
    Guest
    Аз не искам да те упреквам,защото от това няма никакво значение, важното е ти да забравиш за него,да намериш сили и да продължиш напред!!!Това,че той е идиот не значи че и другите са такива,всеки е различен и наи-важното е ти да провярваш,че ще срещнеш някои ден човека които искаш,за който мечтаеш!!!Но не забравяй-бинаги трябва да познаваш човека до когото си и с когото си.
    Не се притиснявай,абсолютно всеки човек прави грешки,независимо какви са те,но най-важното е да си вземе поука,да разбере какво е направил ии не на последно място да продължи НАПРЕД!!!

emi bravo na teb golqm mozuk si.... =D>
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си