- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- знам че сгреших много
Aide sega - ne bydi zlobna - ne e 4estno...Първоначално написано от koalka
edinstvenoto za koeto moga date obvinq momi4e(a az povqrvaimi mn dobre te razbiram), e 4e mom4eto e bilo tolkova golqmo. sledva6tiq pyt kato re6i6 da ima6 gadje gledai da ne e po-golqm ot teb. Ako e na tvoita vyzrast e nai-dobre,za6toto obiknoveno na tazi vyzrast mom4etata ne mislqt za sex ili pone ne go pravqt,a momi4etata sme po-razli4en slu4ai... no mom4etata dori tezi koito sa s edna godina po-golemi sa se razvili malko pove4e i iskat ne6ta, koito nie 4esto se strahuvame da im dadem (i to syvsem osnovatelno) Edno momi4e s koeto se pozblijihme malko ima6e gadje - 1god. po-golqmo ot neq.Na vtoriq... ne nqkyde mesec i polovina otkakto trygnaha (tq be6ena 13, po4ti 14, toi na 15) tq muse ottdade napylno.Napraviha godva pyti i sled sedmica ot pyrviq pyt toi qzarqza i tq6te6eda umre ot myka. Sex-a e golqma kra4ka v jivota za tova ne trqbvada se izbyrzva,za6toto ne se znae kakvi 6te sa posledicite. na 5-iq mesec ot vryzkata mi az se poddadoh mnogo silno na 4uvstvata, na momenta i obstanovkata i stana tq kakvato stana. Be6e velikolepno, bolq- normalno za pyrvi pyt, no toi me obi4a i be6e nejen i vnimatelen... Nai-blizkata mi fr (ne tazi za koqtokazah predi malko,a edno dr momi4e) kaza, 4e veroqtno toi 6te me zareje sega. Ima6e nqkakvoobyrkvane i vdvama ni i izvestno vreme ne bqhme v mnogo dobri otno6eniq, dylje6e se na edno dr. mom4e, koeto be6e vliubenovmen i otno6enieto mi kymnego, nosys sigurnot i onazi intimnostmejdumen igadjetomi i obyrkvaneto v uma mudoprineseza onazinestabilnost vyvvryzkata ni - e sega sme o6te zaedno,ve4e 7 meseca otkakto trygnahme i vsi4ko e idealno... nezavisimo vyzrastta (na 14 sme - az sym po4tina 14,a toi ginavyr6i prez fevruari)
6te ti kaja edinstveno - vnimavai svyzrasttana partniora i osobenovtazi krehka vyzras v koqto sme. Naistina za liubovtanqma pregradi, no go nqma v zrqla vyzrast kogato i dvamata partniori sa izgradeni li4nosti. Edna takava vryzka, kato tazi koqto sdi prejivqla moje daraztyrsi do tolkova jivota ti 4e da go probyrne napylno i pove4 nikoga da ne pojelae6 da pogledne6 myj i da go useti6 v sebe si. Nadqvam se tovada sa samo prikazki na vyzrastnite - na men taka mi obesnqvat kato govrim s na6te za sex na niskq vyzrast, no za sega ne sa pravi. Nikoga ne si mislq 4e vryzkata koqto predpriema6v tazi vyzrast 6te e ne6to seriozno, koeto 6te ostane zacql jivot! prosto nedei,za6toto tezi slu4ai sa mnogomalko - slu4ai, kogato edna dvoika ostava zaedno ot u4ili6te 4ak do smyrtta...
Nadqvamse da go prejivee6, mila...